شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من و ققنوس داشتيم فكر ميكرديم كه چه كسي ميتونه تو سايت يه دامبلدور خوب باشه چون الان دامبلدور نداريم و در واقع ولدمورت از هيشكي نميترسه! بعد من گفتم تو كتاب كه دامبلدور مرده پس ما بيايم يه شخصيت مجازي با همون قدرت دامبلدور درست كنيم تا ولدمورت به جاي دامبلدور از اون بترسه. كسي كه يه سفيد اصيل باشه و همه بتونن درست مثل دامبلدور بهش اعتماد كنن. اسمشم مثلا ميتونيم بذاريم ...سر رودريك آلبيانكوا...(نكته كنكوري: بيانكو در زبان لاتين به معناي سفيد هست) اگه جمع زيادي موافق بودن ميتونيم راي گيري انتخاب اين شخص رو راه بندازيم....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1384/6/19 12:33:35
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
هوم نه نمیخوایم با چوب دستی بکوبیم تو سر ملت فعلا به جا کوبیدن تو سر ملت میخوایم یاد بگیریم که چه طوری میشه یک نمایشنامه خوب نوشت نه یک ورد خوب اجرا کرد تو اصلا به جا ورد بنویس شاصگولتینا کی اهمیت میده چی بنویسی؟اصلا هدفت از اجرا ورد چیه دو خط نمایشنامه نویسی ولی اگه دو خط رو هم ننویسی چیزی نمیشه پس وقت خودت و ملت رو سرو اون دو خط هدر نده
ايوانا نوشته: آره ولی افسون ها هم به درد میخوره...
نکنه شماها میخواین با چوبدستی بکوبین تو سر مرگخوارا؟!
اینم فکر بدی نیست!!
یه نظرم من دارم اینکه توی جاهایی مثل قلعه نیایم یه نمایشنامه بنویسیم و بعدش اسمه یه نفره و نوشته و نقطه چین بذاریم و یا بگیم فلانی ادامه بده.چون ممکنه اون فلانی چندین روز نیاد سراغ کامپیوترش و همه به احترام زننده ی نمایشنامه یه دو روز چیزی نزنن.این که نمی شه اخه!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "