(یک ربع بعد):
کوییریل:هی سام تو چرا بنفش شدی؟صبر کن ببینم اینجا یه بوایی نمیاد؟نگفتم که انقدر به خودتون فشار بیارین...
سام که مدام تغییر رنگ میداد و صداش به زور شنیده میشد گفت:قربونت من یه لحظه برم دست به آب...
بقیه که وضعشون بهتر از سام نبود همگی به سمت دست به آب سالن هجوم میارن
کوییریل در حالیکه بر سرش میکوبید با ناله میگه:اااااای خاک بر سر خر من بکنن با این بازیگرایی که انتخاب کردم(خودش میگه.به من چه ربطی داره؟)
صدای سام از فاصله ی دوری به گوش میرسه:خاک...خاک...
(در صف دستشویی):
-هی!بدو دیگه بیا بیرون.(و زیر لب زمزمه میکنه):یه ریزه دو ریزه (...)ام داره میریزه
دلی که بیقراره همش در انتظاره...
یه ذره دو ذره.......
در همون موقع دختری وارد سالن میشه و تلو تلوخوران به سمت بقیه میره.
کوییریل:خانم دستشویی زنونه اونوره.
دختر در حالیکه ته مونده ی محتوای بطری ای رو که دستش بود سر میکشه به سختی میگه:ببینم اینجا از این لعنتیا(اشاره به بطری)پیدا نمیشه؟
کوییریل:ااام خب...صبر کن ببینم این همون آلیشیای خودمون نیست که نقش مست شماره یک رو گرفته بود؟!!!نگاه به چه روزی افتاده!!!
آلیشیا که به سختی خودش رو نگه داشته بود میگه:ببین!درست صصحبت کنا!من که چیزییییم نیس!فقط یکم خخخخستم.
در همون موقع سام از دستشویی بیرون میاد و با لحن پیروز مندانه ای میگه:خب تموم شد.راحت شدم. کوییریل بیا یه دقیقه کارت دارم.
اوندو از بقیه فاصله میگیرن و سام به آهستگی میگه:بین کوییریل جون.من حرفای این دختره رو شنیدم.پس گوش کن ببین چی بهت میگم.همین دختره رو برا نقش مست شماره یک استخدام میکنی.هم طبیعی بازی میکنه همین که خرجت کم میشه.مطمئن باش این برا یه بطری حاضره بازی کنه.
کوییریل:ولی آخه...بدبخت...
سام:بابا جون! خودش خواسته اینطوری شه ما که بهش نگفتیم...خب پس حله...
سام به سرعت به طرف آلی میره و محکم به پشتش میزنه و میگه:بهت تبریک میگم آبجی واسه نقش قبلیت دوباره پذیرفته شدی!
آلی که در اثر بوی سام مستی از سرش میپره(در صورتی که واقعا مست بوده باشه)میگه:منو میزنی(...)و(....).صبر کن نشونت میدم... ببینم تو چقدر بووووووو میدی!!!انگار افتادی تو فاضلاب.از من فاصله بگیر.دور شو.چخه!
خب باشه مشکلی نیس.نقشو قبول میکنم.فقط اول باید در مورد تصویه حساب و این حرفا یه صحبتی داشته باشیم. سام و کوییریل:
............................................
*لابد انتظار داری بگم پروفسوووور؟؟؟؟!!!!!!!!

خوب بود آلیشیا ممنون فقط یادت باشه که دیگه سامی وجود نداره سام شده سدریک درضمن سعی کن از این به بعد نقشت رو (مست شماره یک) بیشتر به دیگران بشناسونی درواقع بجای نمایشنامه های توصیفی در مورد بازی تو تئاتر بیشتر حضور داشته باشی امیدوارم منظورمو فهمیده باشی چون خودم نفهمیدم چی گفتم.موفق باشی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج