) تا شخصي را پيدا كند كه مانند آنيت امدادگر و مددكار شهيدان باشد و اون كسي نبود جز يه توده ي ريش چكش به دست!
--------------------------
جيمز: هين!

ليلي: تقلب خيلي كار زشتيه.. تو مگه مادر نداري كه اين چيزا رو به تو ياد بده؟.. اين چه عروسي بود كه پسر كله زخمي من برام انتخاب كرد؟ نه پولي.. نه قيافه اي .. نه فهمي ..نه فعاليتي ..اين چه وضعشه.. بوق بر تو ..بوق بر بابات..بوق بر اون مادرت ..بوق بر پدربزرگت كه اون موقع از ترس لرد منو ول كرد رفت ..
جيمز: مام بزرگ ولي رولينگ يه چي ديگه گفته بودا..!

ليلي: رولينگ دروغ گفته.. جيمز داشت در مي رفت من خودم بهش آواداكداورا زدم كشتمش!

جيمز: خب الان تو توي اون دنيا كار و زندگي نداري؟

با صداي شوومت ضعيفي ليلي محبت كرد و رفت و دنيايي از شرش خلاص شدن. جيمز هم رفت سه تا پست قبل رو بخونه تا ببينه كه چرا اينقدر زود و بي سر و صدا سه روز تموم شد! (در راستاي حذف جيمز از داستان و كم كردن هرچه بيشتر رقيبها
)فليت ويك همينطور داشته گوشت خرد مي كرده اما بالاخره گوشت ها هم تموم شد و اينجا بود كه فليت فهميد هيچ كاري جز خرد كردن گوشت بلد نيست و خيلي بوق شده وسط اين جمعيت(
)؛ براي همين از جثه ي كوچولوش سو استفاده مي كنه و از زير دست پاي ( هين؟ فقط بايد بگم پا؟ اصلا تو چي كار داري شايد يكي چارپا بود.. شايد يه سنتور وسط ملت بود.. عجب گيرايي ميدن ملت!
) تماشاچي ها فرار مي كنه...فليت بعد از فرار ماهرانه و جمع كردن وسايل، محفل رو به قصد هاگوارتز ترك مي كنه تا در اونجا بتونه با ورود به آشپزخونه ي هاگوارتز چندتا جن خونگي بگيره تا براش آشپزي كنن!(عقل و هوش بي پايان بهترين سرمايه ي آدميان

)اونورتر
تدي مثل يه گرگينه وايستاده و به خفاشايي كه دارن كباب مي شن زل زده و از تعاريف ملت در مورد غذاش واقعا لذت مي بره..

- بوق بر تو..!

- زده رو دست چينيا.. اونا حداقل خفاش نمي خورن!
- فكر مي كني كسي جز خودش اون رو بخوره؟
- به نظرت چه مزه ايه؟
- مزه ي بد!
تدي:

.
.
--------------------------------
نقل قول:
از الان تا سه روز دیگه مهلت دارید مواد موردنیازتون رو گیر بیارید و غذاتون رو آماده کنید !
سه روز وقت چي شد؟ اينطوري بخوايم بخشهاي مهم داستان رو حذف كنيم چهارتا پست به زور ميشه.. پيدا كردن مواد خودش داستاني بود!
گابر و جيمز هم هنوز در فكر تقلب هستن... استرجس هم اين وسط محو شد كلا!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

نزار منو بکشن!

) جواب داد :