جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 1 بهمن 1402 12:30
تولد نقش: 1402/10/25
آخرین ورود: یکشنبه 16 دی 1403 01:21
از: همین تریبون اعلام میکنم که اوضاع، اوضاعی نی...
پست‌ها: 153
آفلاین
بله، سرانجام روزی همه چیز به پایان می رسد!
تنها بی پایان خداوندگار عالم است...
اما پایان یک چیز چیست؟!
پایان، زمانی اتفاق می افتد که پردازنده ای در کار نباشد!
مانند انیمیشن "کوکو" که اگر شخصی ازین دنیا برود و درآن دنیا هم کسی را نداشته باشد که یادش کند، پایان او اتفاق می افتد.
حالا آیا روزی را می بینیم که داستان های هری پاتر پردازنده ای نداشته باشد؟!
جواب من "خیر" نیست! زیرا اگر روزی دنیای داستان ما راکد شود، امکان جایگزین شدن آن با حوادث و اتفاقات دیگر ممکن است!
پس می توانم بگویم "شاید" چرا که خانم رولینگ هنوز در حال دیدن خوابهای خوبی برای ماست. و به این زودی، چراغ پر فروغ دنیای هری پاتر( حداقل تا 60-50 سال دیگر) خاموش نخواهد شد!
.یادگار گذشتگان.

با خود میگفتم اوضاع بهتر میشه و روزای خوبم میبینی!
الان فهمیدم خیر! اوضاع، اصلا اوضاعی نی!

تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1400 17:18
تولد نقش: 1400/10/13
آخرین ورود: یکشنبه 11 دی 1401 21:22
از: Spinners Street
پست‌ها: 23
آفلاین
هری پاتر در قلب همه ما جای داره من میدانم که هری به پایان نمیرسد ما پاترهد ها هیمشه به فکر هری هستیم و خواهیم ماند و این زنجیره را هرگز نمیشکنیم
من کسی نیستم که حضورمو به کسانی که برای من اهمیتی قائل نیستن تحمیل کنم.

ارسال شده در: یکشنبه 30 آبان 1400 13:18
تولد نقش: 1400/08/24
آخرین ورود: پنجشنبه 16 دی 1400 13:36
پست‌ها: 17
آفلاین
قطعا اینکه بگیم هری پاتر تموم میشه خیلی مسخرس با وجود گذشت ۲۰ سال هنوزم سرتاسر دنیا میلیون ها پاتر هد وجود داره تو اماری که وجود داره شاید۱۰ در صد انسان ها باشن که اصلا هری پاتر رو نشناسن من به شخصه تموم دنیام شده هری پاتر هنوز نتونستم کتاب هارو تهییه کنم ولی حتما زودتر تهییه میکنم چون تازه پاتر هد شدم و اینجوری دیگه مطمئنم هیچوقت هری پاتر از یاد ها نمیره🥺👌🏻
Setareh (Hermione)
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آبان 1400 15:59
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 19:03
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
آفلاین

سلام رفقا. من موضوع جالب و قابل توجهی رو اخیراً متوجه شدم که بنظرم بیانش خالی از لطف نیست. از طرفی شاید هم برای خیلی از عزیزان سبب انگیزه گرفتن بیشتر برای فعالیت بشه و هم مقدمات ایده‌هایی رو برای ذهن‌های خلاق رو فراهم کنه. موضوع عکس بالاست!

دیتاهایی که در عکس اومده، مربوط به دوسال گذشته و کاملا جدید هستش. جدولی که مشاهده می‌کنید لیست کتاب‌های پرفروش حوزه کودک و نوجوان در سه دسته روانشناسی، رمان و علمی-تخیلی هستش. اگر دقت کنید دو اثر برجسته و پرطرفدار معاصر یعنی هری پاتر و ارباب حلقه‌ها هنوز هم در کشورمون مورد توجه کودکان و نوجوانان و احتمالا بزرگسالان هستش. این یعنی هنوز کسانی هستند که تازه کتاب هری پاتر رو خریدند و یا در آینده می‌خرند و با دنیای شگفت انگیز این کتاب‌ها آشنا میشن.

حالا فرض کنید همین جوانان و نوجوانان مثل خود ما اونقدر دنیای هری پاتر براشون جذاب باشه که بخوان کسانی که مثل خودشون باشه رو پیدا کنند و بعد ما هم با دنیای کم‌نظیر رول پلی سایت آشناشون کنیم. بنظرم این آمارها نشون میده هنوز هم آینده درخشانی در انتظار سایت جادوگرانه و اتفاقات جدید و خلاقانه جدیدی می‌تونه جریان پیدا کنه تا نسل جدید رو هم همراه خودش کنه.

درهرصورت شاید آبی خودمم گرم نشه چندان. ولی می‌دونم آدم‌های خوش فکر و خوش ذوقی هنوز در سایت هستند و یا دلسوزان قدیمی و جدیدی وجود دارند که خوشحال میشن از این اخبار و از اینکه نسل‌های آینده هم قلم به دست گرفتن و نوشتن رو یاد بگیرند، خوشحال میشن.

امیدوارم اتفاقات خوبی در پیشرو باشه.
فعلا رفقا..
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1400 02:12
تولد نقش: 1400/08/11
آخرین ورود: شنبه 12 آبان 1403 16:14
از: جایی دور از دستان لردسیاه
پست‌ها: 20
آفلاین
نه... هرگز...
تا وقتی امثال من و شما هستن ادامش میدیم
هری پاتر زندگی خیلی از ما رو ساخت،ما ادامشو می‌سازیم.
بسیار سیس ماستی بود این جمله
به نظرم ما می‌تونیم نقش بزرگی داشته‌ باشیم،با اضافه کردن خانواده و رفقامون به جمع پاترهدا
ارسال شده در: چهارشنبه 24 شهریور 1400 12:04
تولد نقش: 1400/06/12
آخرین ورود: سه‌شنبه 30 آبان 1402 22:43
از: میتوانی درون هاگوارتز مرا بیابی :>
پست‌ها: 47
آفلاین
نچ نچ نچ نچچچچچچ
ممکن نیست پایان هری پاتر
یعنی ما نمیذاریم تموم شه
من یکی تا فرزند ایدمو پاترهد نکنم ولش نمیکنم
و اما بشنوید از گربه ای گریفیندوری به نام رکسان :>
ارسال شده در: شنبه 13 شهریور 1400 11:22
تولد نقش: 1400/05/28
آخرین ورود: دوشنبه 9 اسفند 1400 13:21
پست‌ها: 9
آفلاین
گرچه من امیدوار بودم خانم رولینگ کتابای بیشتری بنویسه، (و هنوزم هستم ) ولی امکان نداره داستان هری پاتر، از بین بره! حداقل نه به این زودیا!
چون این فقط یه داستان نبود، یه دنیای تمام و کمال و بی نقص بود.دنیایی که در عین جادویی بودنش خیلی هم به واقعیت نزدیکه، دنیایی که نوجوونیمون رو توش سیر میکردیم و برای من، مثل دنیای دومم میمونه!

وقتی که وارد دنیای هری پاتر میشیم، این جادوی فوق العاده، فریبنده و رویایی وارد قلبمون میشه و دیگه هم بیرون نمیاد!
این قدر قشنگه که نمیتونیم از قلبمون بندازیمش بیرون! در عوض یه جایی تو گوشه قلبمون براش درست میکنیم که تا ابد همون جا بمونه!

و این طوریه که ما جادوگر میشیم! ما جادوگرانی هستیم که این دنیا رو زندگی میکنیم، پس امکان نداره بذاریم دنیامون از بین بره.

چون جادو جریان داره..

در قلب های ما

و هرگز هم از بین نمیره!

ONLY RAVEN PRIDE
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 شهریور 1400 16:31
تولد نقش: 1400/01/15
آخرین ورود: شنبه 22 آبان 1400 09:42
از: هرجایی که امید باشه!
پست‌ها: 65
آفلاین
هری پاتر توسط مادر بزرگم به مادرم معرفی شد
وقتی 9سالم بود مادرم به من معرفیش کرد
و من تا همین امروز...با اینکه تک تک جملات کتاب ها رو حفظم...هنوز هم میخونمشون و ازشون نهایت لذت رو میبرم
هری پاتر چیزی نیست که از بین بره
هری و رولینگ هردو توی قلب ما حک شدن
و بدون شک جادوگران هم بخش بزرگی از قلب ما رو اشغال کرده^^
کسی باش که میخوای نه کسی که میخوان=)

ارسال شده در: جمعه 5 شهریور 1400 16:39
تولد نقش: 1400/05/15
آخرین ورود: دوشنبه 16 اسفند 1400 11:58
از: فلورانس، خیابان نورلند
پست‌ها: 57
آفلاین
یک زمانی کتاب هری پاتر شاید در بین دیگر کتابها محبوبیت قدیم را نداشته باشد اما بازهم پاترهدهای آینده ای هستند که این کتاب را به نحوه های دیگر رواج دهند
Magic bridge for different hostsʕ´•ᴥ•`ʔ
ارسال شده در: پنجشنبه 4 شهریور 1400 23:15
تولد نقش: 1400/05/12
آخرین ورود: جمعه 22 دی 1402 18:12
از: ایران_اراک
پست‌ها: 174
آفلاین
شاید هری پاتر ۲۰۰ سال دیگه از یاد بره ولی رولینگ های دیگه ای هستند که کتاب هایی همچون این بنویسند و من سالی به دنیا اومدم که آخرین کتاب هری پاتر منتشر شد .
اکسپکتو پاترونوس

قدم به قدم تا روشنایی از شمعی در تاریکی تا نوری پر ابهت و فراگیر!!
می جنگیم تا اخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!
برای عشق!!
برای گریفندور!!