نقل قول:
لایتینا فاست نوشته:
سلام. خوبین؟ احوالتون چطوره؟ خونه تکونیا خوش می گذره؟
آقا والا من گرخیدم. نه به خاطر باختا، به خاطر امتیاز داور سوم. حالا مورد نداره که 27 داده، اصن 27ـشون رو چش من جا داره. ولی نگا میکنم به بقیه امتیازا بازم میگرخم.
یه نگا کنین به امتیازای بقیه، اصولا با این کار ندارم که تو رنج 29 هستن و این صبتا، چون شاید اصن یه داور سخت گیر باشه و کلا کم بده به بقیه هم، اما همون طور که میبینین و اگه قیاس کنین متوجه میشین که با اختلاف خیلی خیلی فاحشی به من کم داده. والا سر همین قضیههاس که آدم گرخیده میشه.
سه نفر یه نظر و یه نفر یه نظر کاملا مخالف؟ انقدر سخت پسند؟ سه به یک؟ داور بدبختو تک گیر آوردین؟
خلاصه که توضیحی؟ جوابی؟ انتقادی؟ برو گمشو و نگرخی؟
نمره ای که ایشون داده اشتباه نیست. اختلافش هم اونقد نیست که بگیم از قصد به شما بده داده. متوجه هستم که هدفتون اینه که متوجه شید اشتباه پستتون کجا بوده ولی متاسفانه نمیتونم بهتون بگم داور کی بوده. چون اول جام آتش بهشون قول دادم که امتیازها مشخص نشه کدوم داور داده که بتونن با خیال راحت امتیاز بدن. الان هم که سرکادوگان یکی از داورها رو معرفی کردن
، اون یکی هم مشخص بشه دیگه کم کم بقیه هم میشه حدس زد.
از نظر امتیاز جام آتشی، اعتراض شما وارد نیست و تغییری در نتایج ایجاد نخواهد شد. اما با داورذکر شده صحبت میکنم که اگر خواست باهاتون تماس بگیره و در مورد امتیاز ها صحبت کنه. (واضحه که انتظار دارم شما هم به کسی نگی اسم داور رو). اما این حق رو هم به داور میدم که قبول نکنه این درخواست رو. اگر نکرد ازشون میخوام که ریز نمرات رو بهم بدن که در اختیارتون بذارم.
پ.ن. این رو بگم که که داور ذکر شده ریز نمرات دارن و به این دلیل با قاطعیت گفتم که اشتباهی در کار نبوده. میدونم که شاید خودتم دنبال اشتباه نبوده باشی ولی بالاخره این رو باید میگفتم چون در جریان مسابقات هرچقدر هم که به نتیجه پایان اهمیت ندی، بازم دوست داری ببری و این یه چیز طبیعیه. مخصوصا که اختلاف فقط نیم نمره بود و خیلی هیجان مسابقه رو بالا برد.
--
نقل قول:
لایتینا جان، فرزند گمراه شدهی محفل و به تاریکی گراییده، بنده با کمال میل و دو دستی خودم جام رو به شما تقدیم میدارم. در مورد داور سوم هم خودم تحقیق نمودم از آرسینوس که اگر ایشون بود خیلی ناجور میشد، نبود داور اول بود.
دلیلی نداشت اسمی از آرسینوس بیاری و اینکه چه نمره ای داده. اما من به هر چهار داور این سری از مسابقات اعتماد کامل داشتم و دارم و فرقی بینشون نیست. هر چهار نفر افراد والایی هستن که دیگه در این حد کوته فکری که نمره بالا پایین بدم فلانی ببره یا ببازه سطح خودشون رو پایین نمیارن.
در پناه عشق باشید قهرمانان جام آتش
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۶ ۲۲:۱۰:۳۴