آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
راستش توی همه ی نوشته های بچه ها متوجه شدم که هیچکس میل نداره توی هافلپاف باشه ولی خب فک میکنم اگه واقعا کلاه گروبندی روی سرم بود، یا ریونکلایی میشدم یا هافلپاف البته که روحیات من با هافلپاف سازگارتره آدمای مهربون و گرمترو دوست دارم (البته که توی دانشگاه گیاه شناسی خوندم و این نشون میده چقدر برای طبیعت اهمیت قائلم )پس میتونم بگم انتخاب مناسبی برام بود شاید اصلا دلم نمیخواست اینجا باشم چون از سمت همه طرد میشد ولی حالا که بین هالفپافی ها قرار گرفتم فهمیدم اونقدارم بد نیست اینکه محبوب نیستی ولی صرفا چون خودتو داری حالت خوبه✨ پس صدرصد هافلپاف💛🦋
🦋💛
ما در سایه ها میجنگیم تا به روشنایی خدمت کنیم
پاسخ به: اگه کلاه گروه بندی رو سرتون بگذارن تو کدوم گروه می افتید؟ چرا؟