آلبوسک خودم...
نقل قول:
خب اینم که به نظرم بهش فکر نکنیم. اصالت و این چیزام که کی داده کی گرفته؟ خودتون بگید اصلا... برای به دست آوردن دل جماعت محفلی چه میکنید؟ جایگاه ما کجاست؟ خودتون بگید ببینم برای آبادانی و آوردن صلح چه میکنید؟ چجوری میخواید دست تمیز و لطیف مارو به کلهی چرب و کثیف و کچل تام برسونید؟ اصلا چرا و چگونه؟!
مامی جان دیگه از شما که انتظار نداشتم که! تو که اصلاً اهل انتقام جویی و اینا نبودی. میدونی هم که من دلم حسابی سفیده. این لردمون هم بچه بدی نیست. به خدا یه دست کت شلوار داره که مــــرلـــین!
تو به من اعتماد کن من جامعه جادوگری رو به صلح میکشونم!
دختر نداشتهم آریانا...
نقل قول:
یادتونه یه زمانی همش منو دعوا میکردین؟ از آشپرخونه مینداختینم بیرون؟ الان وزیر بشین چی میشه؟ همه جا میشه آشپزخونه و منو از از همه جا میندازین بیرون؟ پس من کجا برم؟
وااااا مامی جان این چه حرفیه میزنی عزیز دلم؟ فکر کنم خواب دیدی نهانهی مامی!
بیا میخوام خودم جادوگری یادت بدم، آشپزی یادت بدم، خودم بزرگت میکنم و یه زیر 30 سال خوب هم برات پیدا میکنم!

(ای تف تو گورت کندرا که اینو انداختی بیخ ریش ما!)
ریگول دلها!
نقل قول:
میخواستم بپرسم آیا شما برنامهای برای ترویج شعر و ادبیات میان جادوگران دارین؟ بالا بردن سطح ادبیات داستانی چی؟
ببین بهترین جا اومدی! مامی خودش ادبیات جادویی تدریس میکرده!

اصلاً یه زمانی که ما هاگوارتس رو تأسیس کردیم من خودم اولین کرسی استادی رو اونجا به دست آوردم. الان هم انتخاب بشم همونو میارم میذارم وسط وزارت و می کنیمش کرسی شعر وزارت سحر و جادو!

سیریوس عزیزم!
نقل قول:
از بانو هلگا هافلپاف به عنوان مامی خود… چیزه ببخشید… به عنوان کاندیداهای مردمی، فسیل، چیزدوست، دوپامین پسند و شاید فمنیست حمایت مینماید.
مامـــی!
این حمایت تو به عنوان یکی از بهترین وزرای سحر و جادویی که جامعه جادوگری به خودش دیده برای من ارزشش خیلی زیاده مامی جان!
به خدا اگه زیر 30 سالت بود که نمیذاشتم اینجوری حیف و میل بشی!
واقعاً پای نمدیت درد نکنه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج