شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
(حالا نمی دونم باید پول اون اعضایی که بودن تو تیم و حالا نیستن اضافه بشه یانه. بالاخره اونام مال گرین فایر بودن دیگه. اگه باید اضافه بشه خودتون تصحیح کنید)
موجودی فعلی تیم : 7424
تایید شد .
نه دیگه پول اونها اضافه نمیشه .
موفق باشی .
لیست اعضا ویرایش شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1388/6/12 15:23:51 ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/12 16:17:09 ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1388/6/20 2:38:51
لودو بگمن عزیز .. درست قوانین مربوط به قیمت ها رو مطالعه نکردی .. با این حال مشکلی نداره و من خودم برات درستش میکنم ... در حقیقت هزینه ی اولیه ی تیم های تازه تاسیس شده 8000 گالیون هست و هزینه اولیه ی بازیکنان 1000 گالیون به اضافه 150 گالیون هزینه قرار دادشون ... در ضمن اسم یکی از بازیکنان مجازی شما رو حذف کردم .. لطفا یه نفر دیگه رو جایگزین کنید با توجه به شرایط فعلی بهتره همچین اسمایی در سایت به کار برده نشه .. با پیام شخصی بهم یار جدید رو اطلاع بدید تا این پست را ویرایش کنم .
دوست عزیز .. ابتدا باید تمامی بازیکنانی که اسمشون در پست شما در تاپیک عضویت در کوئیدیچ اومدند بیاند و در این تاپیک تک تک اعلام امادگی کنند ، بعد شما باید لیست نهایی تیم رو همراه با قیمت بازیکنان .. مجموع قیمتشون .. تمایل به خرید ورزشگاه و .. رو در یک پست بیارید تا ما بتونیم تیم رو تایید کنیم ..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1388/6/4 20:50:51 ویرایش شده توسط هوکی در 1388/6/4 21:52:33
نمیدونم دیگه چی کار کنم.من عضویتم رو توی گولاخ یونایتد میقبولم!
تنکس!
شما که خودتون گویا کاپیتانید ... اول باید ترکیب تیمتونو در این تاپیک اعلام کنیم و بعد همه اعضای تیمتون (اونایی که اعلام نکردن) در تاپیک عضویت تایید کنند که در تیم شما حضور دارند