شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
ما تو یه کتابی متوجه شدیم که پاترونوس هر فرد نشان دهنده درون اونه! خو، هیچ حیوونی نبود که تمامی خصلت های من رو در خود ـش داشته باشه وبرای همین مادر پیر طبیعت قاط زد ویک موجود درست کرد و از سپر من آورد بیرون!
موجود مورد نظر، دلنشینی همستر ها ماده، زیبایی طاووس، هوش و مکاری روباه، قدرتمندی شاهین و توانایی پرنده ها و موجودات آب زی رو داشت.
قیاف ـش یه جورایی در مایه های یک تن کوچولو با بال و دم که برای پرواز، راه رفتن و شنا مناسب بودن بود که دهن کوچولو و دماغ ناناسی داشت. دمش مثل طاووس بود و روی تن ـش نقش و نگار های قشنگی داشت...
کلا مثل ما خفن بود دیگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
اترونوس من یک عقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جای تعجب داره ولی یک روز که داشتم با کتاب ورد ها و طلسم ها ور میرفتم دیدم یک عقاب از چوب دستی خارج شد و روی شونم نشست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1