به رسم ِ خسته کننده ی همیشگی ِ هالی ویزارد ، صفحه تیره و تار میشه و دوباره جون میگیره و روشن میشن تا پذیرای تیتراژ های خسته کننده فیلم جدید باشه ! آهنگِ شادی که اصلا انتظار نمیره برای این شروع ِ خسته کننده پخش میشه و به تماشاگران انرژی میده و به همراهش اسامی عوامل تهیه کننده فیلم پخش میشه :
دوپس دوپس گوپس گوپس !
الهی کاندیدای خوب رای بیارن ، همه بگین ایشالا
ایشالا !
( بازیگران :
استرجس پادمور
پرسی ویزلی
ایگور کارکاروف
عمه مارج
مری فریز باود
بادراد ریشو
مرلین مک کینن
آیدن لینچ
ققنوس
روفوس اسکریمجیور
پرفسور کوییرل
آنتونین دالاهوف )
هر کی رای نده بره بمیره ایشالا !
ایشالا
( طراح صحنه :
برتا جورکینز )
چشاتو رو بادراد بستی ، مرلینم که نخواستی
عمه مارجو خوب شناختی !
( تدارکات :
هری پاتر )
به به چه مدیر انجمنی خورد به پستم
میتونم تعداد پستاتو بپرسم ؟!
منوی مدیریتتو ببر و قایم کن تا تازه واردا نیان و بدزدن
( فیلم بردار و قطع تصاویر :
ریتا اسکیتر )
ساعت و نه و نیم شب که میشه میگی برای ثبت نام وزارت دیره
به جای دفتر نظارت و گفتگو با مدیران این وزارت سحر و جادو میره
( نویسندگان :
مورگانا لی فای
آلبوس سوروس پاتر )
حالا به جز من کی هستش که بخندی از دستش ؟!
دوست نداری که بازم تو بهترین ناظر بدی رای بش ؟!
( تهیه کننده و کارگردان :
پرسی ویزلی )
:.: فلش بک - سال گذشته :.:
استرجس پادمور : همه ی افرادی که درخواست داده بودند برای ثبت نام در وزارت ، تایید صلاحیت شدند . ستاد های همگی کاندیدا ها امروز ایجاد شد ! ممنون
ملت : جیغ داد ! باب برای چی همه ی اینا رو تایید کردین ؟! باب اینا از کجا اومدن آخه ؟! اعتراض اعتراض ! بوق بوق !

آسپ : باب این الیواندر چیه آخه تایید کردید ! انتخابات تموم شد این هیچی رای نداره ، خودشم به خودش رای نداده حتی
اصن آنم نشده ! ( توضیح نویسنده : از پارسال تا همین الان هنوزم آن نشده ، پارسال که تایید صلاحیت شد انقد تعجب کرد که فک کنم سکته هه رو زد
) ایگور کارکاروف : باب چهار نفر که برنامه ارائه کردن و خوب بودن باید تایید صلاحیت بشن ! آخه این چه وضعشه !

:.: پایان فلش بک - سال گذشته :.:
انجمن خصوصی مدیران
Re: صحبت با همدیگه
آنتونین دالاهوف : باب پارسال که حسابی خراب کردید استر ! امسال دیگه همه رو تایید نکنیا ! این درست نیست اصلا !
استرجس پادمور : اممم ، من نمیدونم دقیقا باید چطوری تایید کنم ! ملت پارسال اعتراض کردن که چرا همه تایید شدن ، امسال نمیدونم !
پرفسور کوییرل : اون اعضای خاصی رو که درخواست دادن تایید کن ! یعنی یه سری رو که تایید شدنشون باعث هیجان بشه تو انتخابات !

استرجس پادمور : ایول ! فهمیدم باید چیکار کنم ! مرسی کوئیرل !

وزارت سحر و جادو
Re: ثبت نام کاندیدای وزارت
مری باود : من ده ماه هست که عضو ایفای نقشم ، شعارم هم تغییر برای ایفای نقش هست ! سوژه ها و ایده های قبلی برای سایت کهنه شده و ما میخوایم ایده های جدید بدیم و همینطوری هی تغییر بدیم کلا
مهمترین مسئله همین حذبه ! اصن برای چی حذبیا رفتن ؟! ما حذبیا رو بر میگردونیم تا کلی سوژه همینطوری الکی به وجود بیاریم و این شعارمون رو به بار بنشونیم و با سوژه های بیناموسی ِ برادر حمید بخندیم
کسی که زود توی انتخابات شرکت کنه یعنی کلی برنامه داره و از اونجایی که ده ثانیه از باز شدنِ این تاپیک ثبت نام میگذره و من پست زدم یعنی بیشتر برنامه دارم و اینا
کینگزلی شکلبوت : من پنج ماهه عضو ایفای نقشم ، شعارم هم هر جادوگر یک ستاد هست ، یعنی ببینید ، اصلا هدفِ من از اومدن توی انتخابات همین هر جادوگر یه ستاد هست ، به نظرم این تاپیکای وزارت یه خورده تکراری شده ، حالا ما چیکار میکنیم ؟! میایم همه این تاپیکا رو پاک میکنیم ، هی همینطوری برای جادوگرا ستاد درست میکنیم ، همینطوری هی هر وقت ، وقت شد ستاد درست میکنیم و اینطوری وزارتم جذاب تر میشه و اینا
برای اینکه توی سایت بتونیم تاثیر بذاریم وزیر باید خیلی قوی باشه و من توی این چند وقت کلاسای مختلف رفتم و الان توی خودم این قدرت رو میبینم
گودریک گریفیندور : من یک سال و نیمه که توی ایفای نقشم و آمده ام تا همه چیز را درست کنم و این حرفا ! مهمترین برنامه من هم برقرار کردن ارتباط هست ، اصلا به نظره من وزیر باید همینطوری هی ارتباط برقرار کنه با ملت ! ما یک دفتر وزارت میزنیم و تهه اون دفتر با ملت ارتباط برقرار میکنیم برای تغییر توی وزارت
بارتی کراوچ : دو سال و خورده ای هست که عضو ایفای نقشم ببینید شعار دادن اصلا درست نیست ! وزارت رو باید مردم بسازن ، منم نمیخوام الکی شعار بدم که چیکار کنین ، اصلا وزیر که نمیتونه کاری بکنه همش دسته مردم هست ، اصلا من برای چی کاندید شدم مردم برن بسازن وزارتو دیگه

مرلین مک کینن : نمیدونم از کی عضو ایفای نقش شدم ، اینو ولش اصن ! من اصن یهو اومدم برنامه ندارم که ! چرا چرت میگی ! نیومدم وزیر بازی و این حرفا ، اومدم همینطوری همه چیزو بیارم سره سفره مردم ، رول ، گالیون ، جادو ، گراوپ و اینا !
ایگور کارکاروف : ببخشید که اینجا پست میزنم ، خواستم بگم کاندیداها برنامه هاشونو کامل مشخص کنن و الکی جوگیر نشن که سایتو تغییر میدیم و اینا چون وزیر فقط ناظره وزارته ! همین دیگه ببخشید که دخالت کردم !

عمه مارج : باب زمانِ عضویت رو چیکار داری ، این چیزا مهم نیست که ... در مورد برنامه ام برنامه ای نیست ، همینطوری اومدیم بخندیم ببینیم چی میشه

بادراد ریشو : سه سال عضو ایفای نقش هستم و برنامه های زیادی دارم از جمله رسیدگی به وزارت خونه و برگزاری مسابقات و هماهنگ کردن انجمن ها و بسیاری مسائل دیگر ( همراه با توضیحات کامل )
دابی : سه ماهه عضو ایفای نقشم ، وزیر قبلی ارزشی بود و میخوام وزارت رو من فعال کنم و از زیاد شدن سیاها جلوگیری کنم و اینا !
:.:: افکار استرجس پادمور ::.:
بذار ببینم ... امم ... فک کنم بهتره همه رو تایید کنم ! آره اینطوری بهتره ، چون همه خوب بودن !
امم ، نه ! آنتونین گفت که همه رو تایید نکنم چون جالب نمیشه ، خب پس من بادراد و مری و مرلین و کینگزلی رو تایید میکنم ، آره اینا خوبن !
ها ؟! نه اینطوریم نمیشه ! کوییرل گفت که چیکار کنم ... اووم ... آهان ! گفت کاری کنم که هیجان انگیز بشه ! ایول هیجان !
باید کسایی رو تایید کنم که وقتی ستاد ها رو زدم ملت از فرطِ هیجان سکته کنن ! ایول !
آره اگه این کارو کنم ملت به من افتخار میکنن !
استرجس غوطه ور در افکارش میشود
آلبوس سوروس : عالی بود این کارت استرجس ! من تو رو تحسین میکنم !

ایگور : ایول ! تو بهترین مدیر ِ جادوگرانی !
پرسی : ایول ایوله ایول ! استرجس خزه ایول !
ملت : استرجس ! استرجس ! استرجس !

ساحره ها : اوه ؛ استر !

فهمیدم ! ایگور که اصلا نمیخواست کاندید شه ! مارج هم که برای خنده و جوک اومده ایول ، امم ، دابی رو بذارم ؟! امم نه ، دابی رو بذارم دیگه ملت سنکوب میکنن ، مری رو میذارم که حداقل یه نفر میخواسته باشه واقعا !
:.:: پایان افکار استرجس پادمور ::.:
و به اینصورت میشه که استرجس با کلی انرژی و اینا میره ستاد ها رو تاسیس میکنه
پرسی : اِ استرجس ! این چه طرز ِ تایید کردنه ملته ؟!
استرجس : ایول ! تو هم هیجان پیدا کردی از این نحوه تایید ؟!
پرسی : اه اه ! از هیجان زده شدم کلا !
استرجس : ببین ، باید همه چیز هیجان انگیز باشه به قولِ کوییرل ، من پیشنهاد میکنم تو هم دوباره برای اساتید هاگوارتز فکر کنی و ثبت نام مجدد برگزار کنی ... ( پچ پچ های در ِ گوشی ! )
پرسی : ایول ! فعلا پس !

لحظاتی بعد - تابلوی اعلانات هاگوارتز
من به عنوان مدیر مدرسه ، بدون توجه به شورا و بازرس و ناظرای گروها و این ارزشی بازی ها تمامی اساتید رو اخراج میکنم و دوباره ثبت نام صورت میگیره ! لازم به ذکره که این اساتید کاملا هیجان انگیز باید باشه پستشون تا تایید بشن ! از الان میتونین برای درخواست به دفتر مدیریت مراجعه کنید .
Re: دفتر مدیریت
اینیگو ایماگو : خب از اونجایی که اساتید همگی اخراج شدن من برای تدریس درس معجون سازی درخواست میدم ، با تشکر !
مورگانا لی فای : من میخوام این ترم تغییر شکل رو تدریس کنم و کلاسم هم بصورت رول خواهد بود !
روفوس اسکریمجیور : ببخشید این ترم چند تا درس داریم ؟! آیا گیاهشناسی هم هست ؟!

ققنوس : کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه قفل هست ، لطفا بازش کنید !
ایگور کارکاروف : لطفا اساتید برنامه تدریسشون رو هم ارائه کنن که میخوان کلاس ها رول باشه یا غیر رول ! مخصوصا برای کلاس های مهمی مثل تاریخ جادوگری ، پیشگویی ، ماگل شناسی و مراقبت از موجودات جادویی ! ممنون !
آیدن لینچ : من تازه عضو شدم هنوز رول نویسی بلد نیستم ، همینطوری گفتم برای تفریح و خنده بیام ببینم اینجا میشه تدریس درسی رو گرفت یا برم توی اخبار نظر بدم برای افزایش پست ؟!

استرجس پادمور : ایول پرسی ! ملت خیلی خوب و هیجان انگیز دارن درخواست میدن ! هر چند ، معجون سازی و تغییر شکل درخواستِ هیجان انگیزی ندارن !
روز بعد - تابلوی اعلانات
در اطلاعیه پیشین گفته بودم که کسانی که میخوان تدریس کنن ، کاملا هیجان انگیز منظورشون رو بگن ! ولی خب ، یه سری از دوستان رعایت نکردن ! درس هایی که این ترم تدریس میشن و اساتیدشون :
روفوس اسکریمجیور : گیاهشناسی ( توضیح مدیر : با اینکه اولین نفر بودی ولی خیلی هیجان انگیز درخواست دادی !
) ققنوس : دفاع در برابر جادوی سیاه ( آفرین ! عالی مطرح کردی درخواستتو
) ایگور کارکاروف : تاریخ جادوگری ، پیشگویی ، ماگل شناسی و مراقبت از موجودات جادویی ( ای شیطون ، چند تا درسو گفتی که بیشتر هیجان داشته باشه ؟!
) آیدن لینچ : آموزش دوئل ( درسته که گفتم هیجان انگیز باشه ، ولی باید اسمه کلاسی رو که میخواستی میگفتی دیگه ! عب نداره خودم بت دادم !
) استرجس پادمور : معجون سازی ، تغییر شکل ( ای کلک ! میخواستی با این هیجان انگیز بودن ِ درخواستت غافل گیرم کنی ؟
) ریموس لوپین : آموزش گزارشگری کوییدیچ ( خب تو یه هفته هست آن نشدی و اصلا درخواست ندادی ، توجه کردم دیدم درخواست ندادن از همه ی اینا هیجان انگیز تره
)ملت :

پرسی : وایی ! چقدر هاگوارتز هیجان انگیز شده !

هفته بعد - انجمن مدیران
استرجس پادمور: امروز یکی از اعضای تازه وارد به اسم هری_مودی_جیگی پیام شخصی داد که چطور میتونم مدیر شم ، منم بهش دسترسی گردانندگی دادم ! خیلی هیجان انگیزه مگه نه ؟!
کوییرل و آنتونین :
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

شکن به مقدار کافی برای صفای حال دست اندر کاران! : سیریوس بلک 

م(سانسور