چون قانون جدید وسط بازی ها گذاشته شد که تمام بازیکن ها باید پست بزنن تا امتیاز هماهنگی بهتر باشه پس من مجبورم به خاطر اینکه سرژ مشکل شخصی داره و نمیتونه بیاد نت، قطع همکاری کنم باهاش و ایشاالله برای آینده دوباره به تیم میپیونده!
پس فعلاً اجباراً از لیست تیم برش دارید.
قانون جدیدی نبود ، متاسفانه داوران قبلی نمیدونم بر چه اساسی به تیمی که مثلا دو تا از بازیکنانش شرکت میکردن ، برای هماهنگی امتیاز کامل میداد در صورتی که بازیکنی شرکت نمیکرد ... تائید شد !
در ضمن در دوره پیش موجودی تیم ما اشتباه زده شده بود در لیست بازیکنان و تیم ها.
موجودی اولیه 10000 بود. 900 گالیون بابت 150 گالیون هر بازیکن کم شد. ( آن موقع شش نفر بودیم. جیمز هری پاتر هم بود. ) موجودی شد : 9100 بعد ما جیمز هری پاتر رو به ریش سفیدان فروختیم و هزار گالیون بابت اون رو گرفتیم. موجودی شد : 10100 بابت بیمه دویست تومان دادیم و موجودی شد : 9900 اما در تاپیک لیست بازیکنان و تیم ها موجودی ما رو زده 8900 گالیون. من در همون زمان به آلبوس دامبلدور گفتم ولی ایشان از این مسئولیت رفتند و این اشتباه باقی ماند.
هوووم ، باید زودتر و به من میگفتی ! در هر صورت هزار گالیون باید بابت پیتر کم بشه ، ولی من دیگه به امتیازتون توی لیست دست نمیزنم ، چون همین 8900 درست هست بعد از کم شدن هزار تای پیتر !
****************************** خب ما فقط نام بازیکنان مجازیمون رو عوض کردیم بقیه رو هم به همین خاطر دیگه قیمتاشونم نزدم.حالا میخوای 300 تا برای این نقل و انتقال برای داور بگیری بگیر، چیکار کنیم دیگه پول زور میگیری
تائید شد !
حیف که نشر اکاذیب کردی ، و گرنه میخواستم بدون اینکه ملت بفهمن سیصد تا به موجودیتون اضافه کنم ! نمیخوام ! اصلا کمم نمیکنم !
به نظر من بهتر بود تا آخر لیگ صبر میکردی تا شاید بازیکن های دیگه هم بگیری .
در هر صورت تائید میشه و آخر فصل محاسبه میشه هزینه ها
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دابی در 1387/1/3 9:49:37 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/3 12:52:11
A man is talking to God.
The man: "God, how long is a million years?" God: "To me, it's about a minute." The man: "God, how much is a million dollars?" God: "To me it's a penny." The man: "God, may I have a penny?" God: "Wait a minute." .
کاپیتان های تیم ها از ساعت 24 نیمه شب 29 اسفند تا ساعت 24 روز سیزدهم فروردین ماه ، میتوانند در این تاپیک ، بازیکنی خریداری کرده یا از تیم خود خارج کنند !
اول اینکه جسی توی پاورداس بوده دوم جرج توی جاروبدستان بوده که منحل شده و سوم اینکه تره ور به پالمری دراگونز رفته نه به پاورداس این لیست دوباره: نام تیم: ریش سفیدان
مدافعان: جرج ویزلی:1000 گالیون(جدید-در تیم جاروبدستان بازی میکرده که منحل شده)- ریموس لوپین
جستجوگر: جیمز هری پاتر:1000 گالیون (جدید- خریداری شده از تیم الیواندر یعنی گرین فایر- در هیچ بازی شرکت نکرده)
قيمت بازيكنان:
مجموع قيمت بازيكنان: 4500 مجموع 150 گاليون پول زور: 600 كل خرج كرد: 5100 كل موجودي: 9475 موجودي باقي مانده: 4375 به همراه 1125 گالیون برای رفتن تره ور به تیم پالمری دراگونز که باید به ما برسه که میشه مبلغ موجودی تیم در حال حاضر:5500
تائید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/11/19 16:26:16 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/20 20:22:48