شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
گریفندور شش امتیاز(دوشیزه ملونی 3 اقای بات 5 اقای پن 3 و خانم تریلانی هم منفی پنج ) ریونکلاو:سه امتیاز(دوشیزه اورلی ) اسلیترین(منفی پنج خانم لارا) از خانم ها تریلانی و لارا به علت پست بی ربط و به هم زدن نظم کلاس امتیاز کم شده . بقیه امتیازات به علت پاسخ به سوال مطرح شده در کلاس.
درسته، معذرت ميخوام بله، يك اشتباه كوچيك كه نميدونم كجا اتفاق افتاده امتيازا رو زير و رو كرده ! و من ديروز امتياز ها رو از ب بسم الله حساب كردم .... و اطمينان هم دارم كه درسته .... امتياز هاي درست :
گريفيندور 179
اسليترين 20
ريونكلا 121
هافلپاف 98
باز هم از دوستان معذرت ميخوام .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!
اول باید بگم که من امتیازا رو از روی بیکاری شمردم...البته خود گریفندور جان باید بشمره...چون خودش میدونه کدومارو حساب کرده کدوما رو حساب نکرده.....ولی من که شمردم این شکلی شد....البته بدون امتیازایی که الان دارم میدم»»»» راونکلاو»»»»103 هافلپاف»»»105 گریفندور»»»117 اسلایترین»»20 نمیدونم حالا پروفسور چه شکلی شمرده...اصلا این فضولیا به من نیومده...پروفسور جان شما خودت یه بار دیگه بشمار تا مطمئن بشی درسته یا نه....این شکلی شک هممون برطرف میشه....مثلا قسمتی که پروفسور جیمز پاتر امتیاز دادن کاملا مشخص نشده که شما امتیازاشون رو حساب کردین یا نه...به هر حال یه توضیحی بدین...و دوباره اونارو بشمارین...ضرر نداره....ممنون میشم..... =========================== خب چند تا امتیاز میدم »»»» به خاطر جلسه چهارم»»»» لی جردن»»»»گریف»»»3 امتیاز اچ جی اچ»»ریون»»»»4 امتیاز صذف»»»گریف»»»4 امتیاز ======================
ببخشید دخالت میکنم ولی من از روی بیکاری نشستم امتیازای ریون رو شمردم دیدم امتیازای کسب شده تا حالا 97 امتیازه ولی تو امتیاز رسمی اعلام شده از طرف شما 64 بالای صفحه و 59 توی ساعت شنیه از طرفی شما هیچ جا نگفتید که این امتیاز بی دلیل داده شده یا اشتباه داده شده یعنی ندیدم که امتیازی رو رد کرده باشین اگه میشه توضیح بدین این 30 امتیاز کثری چی شده
بعضي از اساتيد امتيازهايي كه ما تو كلاس ميگيريم رو اينجا نميذارن...مثل پروفسور ديپت....اونوقت اون امتيازات ما هم حساب نميشه!!!! من دردمو به كي بگم اخه؟؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
گریفندور: 20 امتیاز (پاسخگویی . خانم ملونی و اقای پن و اقای جردن ) راونکلاو :5 امتیاز: اوریل هافلپاف:5 امتیاز :اقای اسمیت تمام امتیازات به علت پاسخگویی به تحقیق داده شده .
ببخشید....اون موقع اعصابم داغون بود...ولی خب جای اعتراض هم داره....چرا نمیتونه بیاد و بگه مقاله بنویسین؟؟؟؟.....در ضمن ببخشید که اینجا اینارو میگم..چون اینجا نوشته من دارم جوابشو میدم.....ببخشید پروفسور لطفا بعدا اینو پاک کنید....خیلی خیلی ببخشید پروفسور(گریفندور)...