با توجه به پیشنهاد ِ بلای عزیز ، مهمان برنامه ی بعدی هم مشخص شد !
مهمان برنامه بعد : چارلی ویزلی
اعضا تا پنج روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این عزیز بپرسن .
سال نوی همگی هم مبارک
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

سالشو ول کن.
راونکلاو : ریون خب به نظر من بیشتر مورد پسند دخترا باشه بیشتر اعضاش هم فکر می کنم دختر باشن!! میانگین سن اعضاش پائینه و البته به پاس زحمات گابریل در دوره نظارتش فعلا در اوج خودشه.

) . در مورد مهمان بعدی هم ایول منم باهاش موافقم !!

مورگانا لی فای : خواهر جون خودمه. هم شخصیت نارسیسا رو عالی ساخت هم مورگانا رو..طوری که من فکر می کنم یکی از عواملی بود که باعث شد من بلا رو به خوبی بسازم. نارسیسا شخصیت مکمل بلاتریکس بود...خیلی خیلی دوست داشتنی و باگذشت و البته حساسه. کلا می ترسم باهاش حرف بزنم.
تو... اونم تو؟
تو اصن چه حقی داری از من بترسی؟
بزنم خورد و خاکشیرت کنم شپلخ شی؟
اونم منی که اینقده فلان و بهمانم و خیلی فلانم و هیچ فلانی ندارم و اینا؟ 
(ایول به خودم! ایول جذبه! ایول ابهت! قربون خودم برم کلا!)
(
) من انتقام این همه سوال را به صورت کاملا خشن در باشگاه دوئل از پرسی می گیرم.
برو جلو دارمت! 

فکر نمیکنم برای بقیه ملتم اهمیت داشته باشه ! نمیدونم چرا نمیگن دخترا ! عهه !
البته تد فردی بس جیگره ها ! اگر مثلا 16 سالش بود ، دیگه نمیتونم انقدر صمیمانه و اینا باهاش برخورد داشته باشم ! ( چقدر هم صمیمیه واقعا برخورد!
)گریفندور : به نظر من گروه با کلاسیه! می گن جوش مدتی سنگین بوده..ولی خب گریفندور تداوم و کلاس خودشو حفظ کرده .

نظرت رو در مورد این کاربران بگو : مری باود ، آرشام ، لرد ولدمورت ، آلبوس سوروس پاتر ، مورگانا لی فای و پرسی ویزلی
و اگه دستِ من بود به خاطره رابطه ی نزدیکی که با مورگانا داری ، پستِ هر دوتون رو از اینجا پاک میکردم به جاش لینکِ مصاحبه ی خودمو میذاشتم
البته از اونجایی که کوییرل لطف داره به من ، اختیاراتِ زیادی توی این انجمن دارم و این بار پستتون پاک نمیشه 
پرسی چرا تصمیم گرفته که حرفاشو توی فیلم بزنه؟ چرا از حاشیه های اضافی فاصله گرفته و هرحرفی داره مستقیم توی فیلماش میگه؟

این فعالیت به نظره من جالب تره و مهمترین دلیلش هم جنبه ی طنزش هست ! همین که چهار نفر میخندن ، خودش کلیه ! از هر چیزی ارزشش بیشتره