جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

167 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
165 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 1 فروردین 1388 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به پیشنهاد ِ بلای عزیز ، مهمان برنامه ی بعدی هم مشخص شد !

مهمان برنامه بعد : چارلی ویزلی

اعضا تا پنج روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این عزیز بپرسن .

سال نوی همگی هم مبارک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 29 اسفند 1387 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
این اولین مصاحبه ی قلم پر هست که میخونم!

نقل قول:
سالشو ول کن.

اِی بوقی، باو مگه چی میشه حالا ملت بدونن چند سالته! مثلا من الان فکر کنم همه ی عالم و آدم بدونن چند سالمه! هومم؟

نقل قول:
راونکلاو : ریون خب به نظر من بیشتر مورد پسند دخترا باشه بیشتر اعضاش هم فکر می کنم دختر باشن!! میانگین سن اعضاش پائینه و البته به پاس زحمات گابریل در دوره نظارتش فعلا در اوج خودشه.

هممم مورد پسند دخترا نیست، کلا" جمعیت ِ پسره سایت خیلی خیلی کمتر شده . اگه هم کسی بیاد توی سایت معمولا" میره گریفندور! کلا" ریونکلاو از توی کتاب گروه محبوبی نبوده، مگه اینکه شناست به این گروه بخوره. اما داخل تالار نشدید، وقتی بیاید تالارواقعا عاشقش میشید.

میانگین سن اعضا توی اسلی خیلی زیاده!

هممم خجالت میدید من فقط گولاخ بودن ِ ریون رو به بقیه نشون دادم وگرنه ریون با داشتن چنون ! اعضای رول نویسی مثل سراف، فلور، بینز، راجو، اسکاور، سرژ، ققنوس و ... گروه خیلی شاخی بود.

کلا" ریون جای بچه های خفن و قدیمی هست. اونایی که فعالیتشون کمتر اما مفید تره. یه چیزی تو مایه های اسلی ِ اگه اشتباه نکنم، (من که تا حالا اونجارو ندیدم. ) فقط اسلی باید خشن تر و خشک تر از این ور باشه!

در کل نظر لطفت در مورد ریون و من بود.

مصاحبه ی خوبی بود، یه چندتا سوال رو دوست داشتم بهتر از اینا جواب بدی (مثه همون سن ! اصلا کل مصاحبه رو خوندم که بفهمم چند سالته!! ) . در مورد مهمان بعدی هم ایول منم باهاش موافقم !!

بسی لذت بردیم و تازه اینجا رو کشف نمودیم..

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اسفند 1387 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مورگانا لی فای : خواهر جون خودمه. هم شخصیت نارسیسا رو عالی ساخت هم مورگانا رو..طوری که من فکر می کنم یکی از عواملی بود که باعث شد من بلا رو به خوبی بسازم. نارسیسا شخصیت مکمل بلاتریکس بود...خیلی خیلی دوست داشتنی و باگذشت و البته حساسه. کلا می ترسم باهاش حرف بزنم.

تو از من می ترسی؟ تو... اونم تو؟ تو اصن چه حقی داری از من بترسی؟ بزنم خورد و خاکشیرت کنم شپلخ شی؟ اونم منی که اینقده فلان و بهمانم و خیلی فلانم و هیچ فلانی ندارم و اینا؟

(ایول به خودم! ایول جذبه! ایول ابهت! قربون خودم برم کلا!)

ولی کلا چقدر «مورگانا» تو پستت بود. دیگه کم کم داشتم از این شناسه کهیر می زدم. ( )

نقل قول:
من انتقام این همه سوال را به صورت کاملا خشن در باشگاه دوئل از پرسی می گیرم.

ایول. برو جلو دارمت!

در کل مصاحبۀ عالی و خوبی بود. هم جوابای تو محشر بودن و هم سوالای پرسی که به نحو شگفت انگیزی سوالای اولش محشر بودن و در لابلای سوالات هم تکرار رو کم کرده بود و تنوع سوالاتش رو بیشتر.

لذت بردیم. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1387/12/28 23:54:47
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اسفند 1387 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
دقیقا اون خشانتی که مربوط به تاخیر توی فرستادنِ پستت توی اینجا بود ، بعد از خوندنِ پستت رفع شد و این یه اتفاق ِ نادره و من اینو به تو و خانوادت تبریک میگم چون کروشیوی من بدتره

وای رولت عالی بود بلا ! عالی ! بعد از مدت ها یه چیزه درست و حسابی خوندم ! اسمشو نمیبرم ... ایول
خیلی خوب جواب دادی به سوالا ، فکر میکنم بعد از مدت ها جواب همه سوالات مهمان رو خوندم !

و اینکه در مورد ِ سن ! تو وبلاگمم قبلا نوشته بودم ، خیلی برام عجیبه که چرا انقدر دخترا به سنشون اهمیت میدن ! واقعا برای من به شخصه اصلا اهمیتی نداره که مثلا تو ، یا هر کس ِ دیگه ، 15 سالش هست ، یا 25 سالشه یا 105 سالش فکر نمیکنم برای بقیه ملتم اهمیت داشته باشه ! نمیدونم چرا نمیگن دخترا ! عهه !

ولی خب ، اینکه سن ِ طرف رو بدونی میتونی باهاش بهتر برخورد کنی ! مثلا خودت ، اگر 16 سالت باشه ، من یه جوری باهات رفتار میکنم و حرف میزنم مسلما ، و اگه 26 سالت باشه یه جوره کاملا متفاوت ! بالاخره سن خیلی تاثیر داره توی طریقه ی ارتباط دیگه ! مثلا همین تد ، اگر سنش رو نمیدونستم عمراً باهاش انقدر بد حرف میزدم البته تد فردی بس جیگره ها ! اگر مثلا 16 سالش بود ، دیگه نمیتونم انقدر صمیمانه و اینا باهاش برخورد داشته باشم ! ( چقدر هم صمیمیه واقعا برخورد! )

نقل قول:
گریفندور : به نظر من گروه با کلاسیه! می گن جوش مدتی سنگین بوده..ولی خب گریفندور تداوم و کلاس خودشو حفظ کرده .

البته ناگفته نمونه ، این به خاطر ِ اعضای با کلاسشه ها

نقل قول:
نظرت رو در مورد این کاربران بگو : مری باود ، آرشام ، لرد ولدمورت ، آلبوس سوروس پاتر ، مورگانا لی فای و پرسی ویزلی

خب ، از اونجایی که در مورد ِ من نظری ندادی ، من خیلی برداشتِ بدی کردم از مصاحبت و اگه دستِ من بود به خاطره رابطه ی نزدیکی که با مورگانا داری ، پستِ هر دوتون رو از اینجا پاک میکردم به جاش لینکِ مصاحبه ی خودمو میذاشتم البته از اونجایی که کوییرل لطف داره به من ، اختیاراتِ زیادی توی این انجمن دارم و این بار پستتون پاک نمیشه

نقل قول:
پرسی چرا تصمیم گرفته که حرفاشو توی فیلم بزنه؟ چرا از حاشیه های اضافی فاصله گرفته و هرحرفی داره مستقیم توی فیلماش میگه؟

ببین ، حاشیه ی اضافی و فیلم ، هر کدومشون یه سری مزایا دارن !

مزایای حاشیه ی اضافی :
1- افزایش ِ زیاد ِ پست !
2- پی بردن ملت به خشانتِ بالات !
3- حساب بردن ِ طرف ِ مقابل ِ حاشیه ازت !
و ...

مزایای فیلم :
با یه تیر چند تا نشون میزنی !
بحثت رو میکنی ، ایده و نظر و عقیدت رو در مورد یه موضوع اونطوری که دوست داری مطرح میکنی ؛ ولی این بحث ، به اسم ِ فیلم تموم میشه ! یعنی هم بحثت رو کردی ، هم فعالیت رول نویسی کردی ، هم عقایدت رو مطرح کردی ، هم ملت رو خندوندی و اینا !

به نظرم فاصله گرفتن از حاشیه خوبه ! البته شخصیتِ پرسی ویزلی کلا پر حاشیس ! کلا توی کتابم ، با اینکه این همه مدت از پرسی خبری نبود ، ولی خانواده ی ویزلی میمردن اگه توی هر فصلش یه دیالوگِ مرتبط با پرسی نگن این فعالیت به نظره من جالب تره و مهمترین دلیلش هم جنبه ی طنزش هست ! همین که چهار نفر میخندن ، خودش کلیه ! از هر چیزی ارزشش بیشتره

از پیشنهاد ِ مهمان ِ بعدی هم تشکر مندم
در کل مصاحبه ی خیلی خوبی بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اسفند 1387 18:51
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

پیوست که نمیشه کرد! لینک دانلود رو اینجا می ذارم.

کروشیو برای همه! آوادا مخصوص رودولف

http://zarair.parsaspace.com/bella!!!.rar

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 اسفند 1387 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب، خوب سوال من سواليه كه همه می پرسند، رمز موفقيت تو چی بود؟ از كدوم عضو سايت از بقيه بيشتر خوشت می ياد« و اين هم بگو كی تو اين سايت به تو خيلی لطف داشت و كمكت كرد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 اسفند 1387 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
این سوالات شخصیه و اگه نخواستی جواب نده
تا حالا از کسی تو سایت خوشت اومده ولی اون محلت نده؟
تا حالا تو سایت حرفی زدی که بعدش سرخ شدی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 اسفند 1387 15:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اول اینکه ممنون از پیشنهادت آلبوس عزیز ، اون تریبون آزاد اضافه شد به سوالا

دوم اینکه ، یه تغییره اساسی دادم توی سوالات ! چون اون سوالاتی که ظاهر تکراری داشتن خسته کننده شده بودن ! ولی بازم میگم ، تنوع سوالا فقط بسته به شماست که سوال بپرسید ! من نمیتونم برای هر مصاحبه تنوع بوجود بیارم که !

سوم اینکه فرمت این مصاحبه ، نوت پد هست !

چهارم اینکه از همه ی مهمان ها خواهشمندم واضح و شفاف به سوالا پاسخ بدن ! اینطوری هم برای من و سایرین جذاب هست و هم اینکه این تنها مصاحبه ای هست که اینجا ازشون میمونه ! بهتره واضح و شفاف باشه !

پنجم اینکه لطفا مهمان ، سوالات رو رنگی کنه که خوندنش سخت نباشه ! چون توی فایل هست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/19 15:24:57
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/19 15:30:02
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/19 15:38:20
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/19 15:44:01
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/19 16:08:40
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/12/19 16:30:47
ارسال شده در: یکشنبه 18 اسفند 1387 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی از راه های افزایش پست، علاوه بر شرکت در انتخابات «ترین ها» ی سایت، شرکت در قلم پر و گفتن این حرف: سوالی به ذهنم نمی رسه عزیزم. هرچی بخوام بدونم رو می دونم! و سپس انصراف از حرف قبلی و انجام پرسش به بهانۀ ذیل می باشد:

- شرمنده! چون از 24 ساعت گذشته نمی تونم پستمو ویرایش کنم. به ناچار پست جدید می زنم.

غرض از مزاحمت:

1- چرا اینقدر به یه دنیای مجازی و شخصیت های توش وابسته میشی که رفتن یه شخص، یا بسته شدن یه شناسه اونقدر اثرات ناراحت کننده روت میذاره؟ فکر نمی کنی بهتره دنیای واقعی و زندگی روزمره و دوستان ملموس خودمون رو از دنیای مجازی و دوستان مجازی جدا کنیم؟

2- چرا به شدت سعی می کنی خودت رو خشن نشون بدی درحالیکه « تویی که من شناختمت» یه دختر پراحساس و مهربون هستی؟ یعنی درواقع، تو همون بلاتریکسی هستی که «نارسیسا مالفوی old**» توی پست های هالی ویزاردش نشون داده. درحالیکه خودت سعی می کنی خودت رو خشن نشون بدی و ورد «کروشیو» مشخصۀ تو شده.

3- فکر می کنی تا چه زمانی به اسلیترین علاقمند باقی می مونی؟ و اصولا علاقه به گروهمون، تموم شدنی و وابسته به شرایطه یا همیشگی هست و هیچ وقت از بین نمیره؟

دستت درست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 اسفند 1387 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .

می خواستم بدونم چرا اینقدر ملت رو کرشیو می کنی ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !