جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بررسی فصول ترجمه شده از کتاب هری پاتر و شاهزاده نیمه خالص توسط خانم سمیه گنجی
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خانم گنجی سلام من پنج صفحه اول کتاب هری پاتر رو ترجمه کردم که شد 6 صفحه نصفه ای ولی چرااااا خلاصه کردی وتقریبا به 3 صفحه نیم رسوندینش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: سمیه گنجی
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین
راستی این خانم سمیه گنجی ترجمه اش واقعا خیلی خوب و زیبایی مطلب رو میروسنه ولی چرا خلاصه نوشتن امیدوارم تو ترجمه ای که قرار چاپ بشه این جوری نباشه در این صورت ما باید شاهد یه کتاب 367 صفحه ای باشیم و لی با ترجمه های دیگه ما داشتیم که نمیفهمیدند میپروندند ولی هیچوقت خلاصه نشده بود حد اکثر 19 صفحه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: بررسی فصول ترجمه شده از کتاب هری پاتر و شاهزاده نیمه خالص توسط خانم سمیه گنجی
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا نکته بود که میخام بگم.

اولی لغت هاگوارتس که به نظر من بهتره همون هاگوارتز نوشته بشه.چون ما از کتاب اول به هاگارتز عادت کردیم.

دومی کاراگاه که باک بیک اشاره کرد

سومی لوشس که به نظر من اونم میتونست لوسیوس باشه.

========================
پاورقی ها عالی بود مخصوصا مرگخوارها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من همين الان خوندمشون...
واقعا تو نوشتن زيرنويساش زياده روي شده بود.ديگه هاگوارتز و دامبلدور و.... كه توضيح دادن نميخواست...من كه فكر نميكنم كسي كه كتاباي قبلي رو نخونده بياد يهو از 6 شروع كنه
بهرحال من يكي اگه منبع ديگه اي داشتم اين ترجمه ها رو نميخوندم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم... ترجمه مناسب و خوبی بود و هست.نظر کلی رو باید در انتها گفت!
دو سه تا از نکاتی که بیش از همه ذهن منو بخودش مشغول کرده اصطلاحات و معادلات زیر است.
1- برای خیلی ها این سوال پیش میاد که شیدگر کیه و چیه؟
شیدگر همون کارآگاه است/ یا بهتره بگیم کارآگاه همون شیدگره. اما سوالی که برای من مطرحه اینه که آیا کلمه Auror می بایستی ترجمه میشد و اگر اینطوره چرا شیدگر به عنوان معادل قرار گرفت؟ آیا واقعا ربطی بین کلمه شیدگر و شخصیت Auror وجود داره؟

2- اصطلاح دیگه Spinner's End هست . خوب در متن کتاب دیده شد که این کلمه نام یه کوچه است. با توجه به اینکه عبارت مذکور نام مکانه آیا درسته که ترجمه بشه؟ بهتر نبود بدون تغیر استفاده میشد.؟(در ضمن کلمه نوک یه مقدار بچه گانه بنظر میرسه. انتها ، اخر و حتی سر معادلهای مناسبی به نظر نمیرسیدند؟)

کلا اصطلاحات ،زیر نویس ها و تلفظات در حد عالی بود.مخصوصا ماردم و لوشس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/5/1 18:48:47
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/5/1 19:24:05
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 16:42
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظر من زياد رو ترجمه هاي خانم گنجي حساب نكنيد.:no:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام....خيلي دوست داشتم كسي اين تاپيك رو بزنه....

در مورد ترجمه..چون من زبانم نسبتا خوب نيست و كلا هيچي از نقد ترجمه نميفهمم زياد نظر نميدم

فقط چند مورد بود

در جايي كه گفته شد(فصل 2)«قرباني تو فلان بود»(به دليل اينكه مطالب نبايد لو بره من نقل قول نميكنم) به نظر من بايد گفته ميشد فداكاري تو....كلمه اي كه به كار رفته«sacrifice» هم معني قرباني ميده..و هم معني فداكاري...به نظر من اونجا فداكاري بيشتر ميخوره..
باز ميگم...بنده حقير هيچي از ترجمه نميدونم...ولي اين مورد به نظر من(به نظر من) اشتباه شده

يه مورد ديگه هم هست
از زير نويسي ها ممنون...ولي در بعضي موارد زياده روي شده.....
با تشكر...سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب باید بگم که من اصولا انگلیسیم اون قدر خوب نیست که خودم بتونم کتاب را کامل بفهمم و به ترجمه هایی که دیگران هم میکنن اعتمادی ندارم ولی این فصول ترجمه شده توسط خانم گنجی رو خوندم و تا اینجا به نظرم خیلی خوب بوده و یک سوال شید گر همون کارگاهه؟ یا فرق میکنه چون نوشته بود شیدگرا دنبال مرگخواران هستند فکر کنم فقط کارگاه ها میتونن دنبال مرگخوارا بگردن مگه نه؟
خلاصه که دست شما درد نکنه

خواهش میکنم مطالب فصول جلوتر رو نگید فقط تا جایی که خانتم گنجی ترجمه کرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من كه واقعا عالي بود اما بديش اين بود كه تعداد فصل هاي اول و دوم خيلي خيلي كم يعني هر كدام ده صفحه است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: سمیه گنجی
ارسال شده در: شنبه 1 مرداد 1384 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برای آشنایی با ترجمه ایشون به اینجا مراجعه کنید:
http://www.jadoogaran.org/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=30

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرهنگ جادویی هری پاتر را از دست ندهید!