شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام.شرح امتیازات و کلاسا رو که الان دیدم خیلی تعجب کردم چون استادای زیادی بیش از دو هفته در فرستادن امتیازات جلسه قبل از نیم ترم تاخیر داشتن یا بعضیا امتیازات جلسه قبل از نیم ترم رو با امتیازات نیم ترم فرستادن یا استادی بود که پست تدریس بعد از نیم ترم رو هم زده ولی هنوز امتیازای جلسه قبل از نیم ترم رو نزده یا...اگه قطعیهای چند روزه سایت رو هم در نظر بگیریم بازم این میزان تاخیر اینم در حد وسیع بین استادا تعجب برانگیزه و اگه کلی نگاه کنیم میبینیم بهم ریخته شده وضع مدرسه حالا این ناشی از مهلتیه که خود مدیر داده؟یا اشتباه منه؟یا وضعیت واقعا اینجوریه؟در صورت جواب مثبت باید دونه دونه ازشون امتیاز کم شه که خیلی میشه و یه عفو عمومی میدی؟یا نه دونه دونه کم کنیم ما بازرسا؟
من خودم آخر این هفته پست های تمام کلاس ها چه جلسه ی سوم چه جلسه ی امتحان رو بررسی میکنم و موردی باشه خودم امتیاز کم میکنم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/15 7:33:31
کلاس های اضافی ای در نظر گرفته شده و اساتیدی که هر سه گریفیندوری هستن برای این کلاس ها در نظر گرفته شدند ! توضیح بده که چیکار میخوای بکنی ، البته پیشنهاد میکنم که این کلاس ها اجرا نشن چون همینطوری هم وقتمون گرفته هست و نمیتونیم شرکت کنیم .
ولی خوب ، این اساتید اینجا مطرح کردن و جواب نگرفتم ، چیکار قراره بکنی ؟!
ویرایش :
لطفا این پست رو ویرایش کن و به جای جلسه سوم ، بنویس چهارم ! ممنون !
کلاس های اضافه طبق برنامه ی من قرار بود اجرا بشه ولی هنوز به نظرم برای اجرا این کلاس وقت کمه و به قول شما سر خودمون خیلی شلوغه ! ولی سعی میکنم تا آخر این هفته تموم کنم این قضیه رو !!!
در مورد ویرایش جلسه ی امتحان جزو جلسات حساب نمیشه بنابراین فقط نوشتم جلسه پیشگویی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/12 21:47:49 ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/13 13:05:04
سلام زمین کوییدیچ برای من باز نمی شد و اون لینکی هم که لطف فرموده بودید هم باز نمیشد والله کنترل اف پنج هم تاثی نداشت در ضمن پست بنده 6 دقیقه تاخییر داره مه به علت باز نشدن لینکی هست که شما توصیه نمودید و تا تاپیکی که آسپ باز کرده بود رو باز کنم تاخیر داشتم! به امید این که مشکلات حل بشن.
تاپیک زمین بازی کوییدیچ برای من و اسپروات باز نمیشد! مجبور شدم واسه فرستادن رول هامون یک تاپیک جدید بزنم! لطفا این تاپیک رو با تاپیک اصلی زمین بازی کوییدیچ ادغام کنید!
تاپیک زمین کوییدیچ هاگوارتز هنوز برای خیلی ها مشکل داره و امروز روز آخر مسابقه هافل گریفه، اگه ممکنه مثل قلم پر و هالی ویزارد یه تاپیک جایگزین براش بزنید که بچه ها گیر نیفتن. ممنون
ریموس همانند کلاس هایش وارد دفتر مدیریت میشود استر: ببینم بوقی بهت یاد ندادن در بزنی؟ ریموس:بیخیل باو! میگما، من تا کی باید وقت بدم برای این امتحانا؟ استر: هروقت خواستم بهت میگم! ریموس: خب حالا بخواه استر: نمیخوام، اصلا تا سال اینده نمیگم از گروه گریف امتیاز کم بشه ریموس: بوقی گروه خودته! استر: چی؟ پیشنهاد رشوه؟الو حراست؟ ریموس:عررررررررررررررررر خلاصه که همین سؤالی که تو رول پرسیدم. تا کی وقت بدم برای امتحانا؟
تا آغاز تدریس جلسه ی چهارم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/9 20:24:59