جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظرین شهر لندن
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 خرداد 1388 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
خسته نباشید!

من می خوام مجوز یه تاپیک رو بگیرم.باور کنید هر وقت اومدم تاپیک بزنم یکی جلوی منو گرفت.شما رو به میر حسین اجازه بدین!

تاپیکی که می خوام بزنم اینه:

سالن ورزش های مشنگی

که شامل ورزش های مشنگی:بسکتبال،فوتبال،تنیس و... است.به جان خودم خیلی رونق پیدا می کنه!جون من مجوز بدین خواهش می کنم خواهش میکنم!

زاخاریاس عزیز
برای ایجاد تایپیک باید یه مقدار راجع به نحوه کار تایپیک،موضوع اصلی تایپیک،نوع رول و غیره توضیح بدید.
مطمئن باشید اگر تایپیک درخواستیتون جای کار داشته باشه،ما با کمال میل مجوز رو میدیم دوست من.
منتظر توضیحاتت هستیم
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/3/19 22:42:21
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 خرداد 1388 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باو من اعصابم قاتی پاتی بود یه چیز نوشتم حالا شما نارحت نشو!

من یه تغییراتی دارم که می تونه کار ساز باشه

نقل قول:
ریموس یه کلاه کار گری روی سرشه و داره زمین رو طی میکشه.

به جای این این طوری بنویس:

ریموس بیچاره یه کلاه حمالی رو سرش گذاشته و داره در و دیوار ها رو تعمیر می کنه!ظاهرا اون مدمدی که قرار بود بیاد هم رفته گم و گور شده!

نقل قول:
-آروم باشین لوتین.نه چیز، لوپین!

اینو بنویس:

مرد چوپان در حالی که دست پاچه شده بود یه چیز پروند!

-ا....رم....آروم باشین آقای لوتی نه چیز، لوپی!

ریموس:

نقل قول:
-خوب خوب خوب!شوخی بسه.پاشو برو زمین رو تمیز کن حوصله ندارم!

اینو این طوری بنویس:

-خوب خوب خوب....شوخی بسه.پاشو این دیوارا رو ریدیف کن حوصله نداریم!

ضمنا بعد از اون قسمت "-چشمم روشن!واقعا فکر می کنی من این کارو می کنم؟"یه دونه شکلک چماغ بذارید!

این آخرش هم بذارید:

ناگهان تمام بز ها میریزن روی سر ریموس و تقریبا نود درصد دیوار هایی که درست کرده بود خراب شدند!ریموس خونش به جوش اومده بود و می خواست دو تا چک دم گوش آبر بزنه ولی...

خوب عمو جون....معذرت می خوام اگه ناراحت شدی...اینم تغییرات!

........

پ.ن:راستی یادم رفت بگم!رای ما میر حسین موسوی!

پستتون رو پاک کردم،بعد از ویرایش هایی که لازم میدونی،دوباره ارسالش کن
موفق باشی
در ضمن خواهش میکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/3/19 12:58:19
ارسال شده در: دوشنبه 18 خرداد 1388 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
هو121

سیـــــــــلام

تایپیک رو باز کردم جونیور،اسیر اون اگه اجازه هست و ایناتم شدید
پست رو بزنید مشکلی نیست.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: دوشنبه 18 خرداد 1388 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در نظر دارم آکادمی اسکار تابستانی رو اطلاعیش رو بزنم و یه سری تبلیغ بشه که ملت بدونن که اگر خواستن پست بزنن و زحمت بکشن و اینا !

اگر اجازه هست تاپیک اسکار رو باز کنید تا من پستش رو بزنم ، اگر خودتون میخواید برگزار کنید که حرفی نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 18 خرداد 1388 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

روز بخیر

اول از مونتگومری عزیز تشکر میکنم بابت جوابی که به جای بنده دادن!
دوم از زاخاریاس اسمیت عزیز ممنونم که با وجود اینکه پستشون ربطی به سوژه نداشت،سوژه رو پیش نبرده بود،بنده پستشونو نقد کردم،بازم واسه ما چماق برداشتن.

اول نکاتی که توی پست شما نیاز به توضیح دارن :

نقل قول:
خود این آقای آبرفورث توی اکثر پست هاش رولی بدون فضا سازی و کاملا غیر مرتبط با سوژه و بی محتوا می زنه

ببینید زاخاریاس،من مطلقا علاقه ندارم بحث هایی که خودم همیشه مخالفش بودم از قبیل اینکه تو تازه واردی من تازه واردم فلانی اینجور اونجور راه بندازم اما چیزی که اینجا اظهر من الشمس هست اینه در گذشته کسانی فعالیت و پست های من رو در مسائل و عضویت های مختلف تایید کردن که شما که نه!!! اما بنده خودم در برابر تجربه و مهارت اونها هیلی کوچیکم.میتونید پست های اول بنده رو ببینید،همشم ویرایش زیرش هست..اینی که شما در این حد رسیدین که میفرمایید پست های بنده بی ارتباط به سوژه هست و فضا سازی نداره،خوب خیلی خوبه،که شما انقدر ماشا ا... پیشرفت کردین،به امید خدا بنده این عنصر فضا سازی رو تزریق میکنم تو رول هام که شما کارشناسان گرامی رنجیده خاطر نشید(!)

مورد دوم :

نقل قول:
حالا این وسط چون که ناظره پستاش در نظر گرفته میشن

ببین برادر من،آدم خوبه هم چشماشو باز کنه هم متوجه حرفی که میزنه باشه،من قبل از ناظر شدنم هم اینجا پست میزدم دیگه،از آسمون نیومدم نظارت بگیرم که!و شما همه پست های بنده رو هم مشاهده کنید،تا به حال پستی نبوده که در نظر گرفته نشه.در انجمن های بسیار دیگه ای هم پست زده شده با ناظرین مختلف.به نظر من کم لطفی هست که بیاین اینجوری با یک جمله سابقه و رول من رو زیر سوال ببرید دوست عزیز.

نقل قول:
من برای آبر متاسفم واقعا!به خدا یه زمانی بود که با رغبت میومدم توی این انجمن می پستیدم ولی حالا که آسپ رفته...

این که شما برای من متاسف هستی،خوب چیز خوبی نیست.بنده عیب رو از خودم میدونم از این بابت که باعث شدم یه مخاطب به هر طریقی که هست،از انجمن من رنجیده خاطر بیرون بره،بابت این موضوع معذرت خواهی میکنم دوست گلم،اما این که شما یه زمانی با رغبت و اینا... شامل چند تا موضوع میشه.
جالب بدونید همون آسپی که الان ازش نام میبرید من رو برای نظارت معرفی کردند،اگر به انجمن ناظرین دسترسی داشتید میتونستید ببینید.
من به عنوان ناظر این انجمن وظیفه دارم فضای مناسب و دلنشینی برای مخاطبم ایجاد کنم،و الان هم از جایگاه ناظر این انجمن جواب میدم به شما.
برای همین،امیدوارم در موارد بعدی،قدری بالغانه تر برخورد کنید دوست من که ما هم مجبور نشیم از حد و حدود نظارتی خارج بشیم و مشکل رو شخصی کنیم.

نقل قول:
به هر حال،اگه دوست دارین این پست رو پاک کنید و به مدیرا اطلاع بدین.برای من بلاک هیچ اهمیتی نداره!دوست دارین بگین ولی باید بدونین شما نمی تونین جای آسپ رو بگیرین!همین که گفتم!

اینجا لازمه بگم که پاک کردن یک پست دلایل مشخصی داره،و پست شما هیچ یک از اون دلایل رو نداشته و متقابلا پاک هم نشده.
بنده علاوه بر همه اینها،به شما پیام شخصی زدم و گفتم : اگر با ویرایشی که زیر پستت هست مشکلی داری یه پست جدید بزن تا پست قبلیتو پاک کنم
اگر شما واقعا از حرف من این برداشتو کردین که من گفتم میخوام پست شما رو پاک کنم، نیازی نیست صحبت بشه راجع بهش چون مشکل ریشه ایه و به خودتون مربوط میشه!!!

در مورد بلاک،جونیور فکر کردی بلاک شدن خیلی کلاس داره؟نه باو اشتباه به عرضتون رسوندن.بلاک هم یه فرآیند مدیریتی هست،ما پست رو ویرایش میکنیم در رول به عنوان ناظر،ابزار ما ویرایشه،و ابزار مدیران در صورت لزوم بلاک کردن کاربر مورد نظر.

این که ما نمیتونیم جای آسپ رو بگیریم یه حرفیه که مطمئنم اگر خود ایشون بودن بهتر از بنده جواب شما رو میدادن.
نه بنده و نه ناظر دیگه این انجمن،و همچنین ناظرینی که بعد از ما خواهند اومد، نمیخوایم جای آسپ و یا هیچ کس دیگه ای رو بگیریم کما اینکه هر کسی جایگاه خودش رو داره.
انجمن شهر لندن از زمان تاسیسش تا به حال،همیشه روند رو به رشد و فعالی رو داشته،چه در زمان آسپ و چه در این زمان هیچ گونه کم و کاست فعالیتی در این انجمن وجود نداشته و مدیران سایت و همچنین مشاورین ایفای نقش،بسیار بهتر از شما میتونن صلاحیت یا عدم صلاحیت بنده رو برای نظارت تعیین کنند.

این از نکاتی که لازم بود توضیح بدم.
و اما موارد دیگه :
ناظر یک انجمن در انجمنش اختیار تام داره تا رول رو در چهار چوب قوانین سایت پیشرفت بده.
همه پست هایی که در هر انجمنی زده میشن،توسط ناظر خونده میشه و احیانا اگر نیازی به تذکر یا هر اقدامی باشه رسیدگی میشه.
اگر بنده هم سوژه اون تایپیک رو نداده بودم،پست شما در راستای پیشرفت سوژه نبوده و در هر صورت در نظر گرفته نمیشد.
شما هم لطفا به حای اینکه اینجا داد و قال راه بندازید،یه مقدار برید تامل کنید ببینید واقعا برای من نفعی داره که بگم پست شما در نظر گرفته نمیشه؟یا به من جایزه میدن در ازای این کار؟

یا اگر هم اینجوری بود،من میومدم پی ام بدم به شما بگم اگر با ویرایش مشکل داری پست جدید بزن تا من اون پستو پاک کنم؟
برادر من چیز سختی نیست،یه پست زدین،خیلی هم خوب بوده،به سوژه مربوط نبوده من گفتم در نظر گرفته نمیشه،همین!

در تایپیک های دیگه ای هم شما پستی زدید که سوژه منحرف شده یا مخشوش شده،و ناظر هم اقدام کرده،مشکلی در این باره نیست.

در آخر، من نمیدونم چه چیزی باعث شده که شما تا این حد از کار بنده برنجید،اما باز هم میگم،به عنوان ناظر انجمن،موظفم برای کاربر محیطی که دلخواهش هست رو فراهم کنم و اگر برداشت اشتباهی از اعمال من داشتید،معذرت خواهی میکنم.
امیدوارم ما دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم،زاخاریاس اسمیت عزیز هرگونه مشکلی دارن که نیازه من جواب بدم همینجا مطرح کنن و هر اعتراضی که دارند میتونند از طریق ارتباط با مدیران اقدام کنند.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/3/18 15:48:20
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/3/18 15:54:13
ارسال شده در: یکشنبه 17 خرداد 1388 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من می خوام بدونم چرا پستم رو در نظر نگرفتین؟!این پست می تونست مقدمه ای برای پست های بعدی باشه.من واقعا معذرت می خوام ولی خود این آقای آبرفورث توی اکثر پست هاش رولی بدون فضا سازی و کاملا غیر مرتبط با سوژه و بی محتوا می زنه.حالا این وسط چون که ناظره پستاش در نظر گرفته میشن.من برای آبر متاسفم واقعا!به خدا یه زمانی بود که با رغبت میومدم توی این انجمن می پستیدم ولی حالا که آسپ رفته...

به هر حال،اگه دوست دارین این پست رو پاک کنید و به مدیرا اطلاع بدین.برای من بلاک هیچ اهمیتی نداره!دوست دارین بگین ولی باید بدونین شما نمی تونین جای آسپ رو بگیرین!همین که گفتم!

حالا بیاین این پست رو پاک کنید یا به مدیرا اطلاع بدین من هیچ ترسی ندارم.برای آبر متاسفم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 خرداد 1388 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
لازم دونستم یک توضیح اینجا بدم. در مورد دابی من خودم به ایشون پی ام زدم و موضوع رو بهشون گفتم.دیگه تکرار نمیشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
ارسال شده در: یکشنبه 3 خرداد 1388 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
هو121

بله آقا فرمایش شما متینه،اشکال از بنده بوده.
اما خوب دابی جونیور نباید درخواست رو اینجا میدادن.
درخواست نقد های عمومی رو توی تالار نقد در انجمن ویزنگاموت مطرح کنید.

البته از اونجایی که ناظرین هاگزمید یکیش مونتگومری و دیگری جیمز هستن مشکلی اینبار ایجاد نشد،صحبت کردیم باهاشون.

لطفا دیگه درخواست انجمن های دیگرو اینجا ندین باب

موفق باشید

پ.ن : زاخاریاس حالا مچ مارو میگیری؟وقتی فرستادمت آزکابان یا بزستان حساب کار دستت میاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 خرداد 1388 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

من میخوام بدونم این پست چه ربطی به لندن داره که عمو آبر نقدش کرد؟ خودتون میگید که لندن ولی برای هاگزمید رو نقد میکنید؟!!

موضوع دوم:

این قسمت پ.ن تو عمو حاج رو لطفا پاک کنید و اونو برای عضو گیری بدونید!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 11 اردیبهشت 1388 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لطفا کنترل دستتون رو داشته باشید ساحره‌ی عزیز!

بله میشه ادامه داد. تاپیک پست دنباله‌دار می‌خوره.

خوش باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!