سلام
روز بخیر
اول از مونتگومری عزیز تشکر میکنم بابت جوابی که به جای بنده دادن!
دوم از زاخاریاس اسمیت عزیز ممنونم که با وجود اینکه پستشون ربطی به سوژه نداشت،سوژه رو پیش نبرده بود،بنده پستشونو نقد کردم،بازم واسه ما چماق برداشتن.
اول نکاتی که توی پست شما نیاز به توضیح دارن :
نقل قول:
خود این آقای آبرفورث توی اکثر پست هاش رولی بدون فضا سازی و کاملا غیر مرتبط با سوژه و بی محتوا می زنه
ببینید زاخاریاس،من مطلقا علاقه ندارم بحث هایی که خودم همیشه مخالفش بودم از قبیل اینکه تو تازه واردی من تازه واردم فلانی اینجور اونجور راه بندازم اما چیزی که اینجا اظهر من الشمس هست اینه در گذشته کسانی فعالیت و پست های من رو در مسائل و عضویت های مختلف تایید کردن که شما که نه!!! اما بنده خودم در برابر تجربه و مهارت اونها هیلی کوچیکم.میتونید پست های اول بنده رو ببینید،همشم ویرایش زیرش هست..اینی که شما در این حد رسیدین که میفرمایید پست های بنده بی ارتباط به سوژه هست و فضا سازی نداره،خوب خیلی خوبه،که شما انقدر ماشا ا... پیشرفت کردین،به امید خدا بنده این عنصر فضا سازی رو تزریق میکنم تو رول هام که شما کارشناسان گرامی رنجیده خاطر نشید(!)
مورد دوم :
نقل قول:
حالا این وسط چون که ناظره پستاش در نظر گرفته میشن
ببین برادر من،آدم خوبه هم چشماشو باز کنه هم متوجه حرفی که میزنه باشه،من قبل از ناظر شدنم هم اینجا پست میزدم دیگه،از آسمون نیومدم نظارت بگیرم که!و شما همه پست های بنده رو هم مشاهده کنید،تا به حال پستی نبوده که در نظر گرفته نشه.در انجمن های بسیار دیگه ای هم پست زده شده با ناظرین مختلف.به نظر من کم لطفی هست که بیاین اینجوری با یک جمله سابقه و رول من رو زیر سوال ببرید دوست عزیز.
نقل قول:
من برای آبر متاسفم واقعا!به خدا یه زمانی بود که با رغبت میومدم توی این انجمن می پستیدم ولی حالا که آسپ رفته...
این که شما برای من متاسف هستی،خوب چیز خوبی نیست.بنده عیب رو از خودم میدونم از این بابت که باعث شدم یه مخاطب به هر طریقی که هست،از انجمن من رنجیده خاطر بیرون بره،بابت این موضوع معذرت خواهی میکنم دوست گلم

،اما این که شما یه زمانی با رغبت و اینا... شامل چند تا موضوع میشه.
جالب بدونید همون آسپی که الان ازش نام میبرید من رو برای نظارت معرفی کردند،اگر به انجمن ناظرین دسترسی داشتید میتونستید ببینید.
من به عنوان ناظر این انجمن وظیفه دارم فضای مناسب و دلنشینی برای مخاطبم ایجاد کنم،و الان هم از جایگاه ناظر این انجمن جواب میدم به شما.
برای همین،امیدوارم در موارد بعدی،قدری بالغانه تر برخورد کنید دوست من که ما هم مجبور نشیم از حد و حدود نظارتی خارج بشیم و مشکل رو شخصی کنیم.
نقل قول:
به هر حال،اگه دوست دارین این پست رو پاک کنید و به مدیرا اطلاع بدین.برای من بلاک هیچ اهمیتی نداره!دوست دارین بگین ولی باید بدونین شما نمی تونین جای آسپ رو بگیرین!همین که گفتم!
اینجا لازمه بگم که پاک کردن یک پست دلایل مشخصی داره،و پست شما هیچ یک از اون دلایل رو نداشته و متقابلا پاک هم نشده.
بنده علاوه بر همه اینها،به شما پیام شخصی زدم و گفتم :
اگر با ویرایشی که زیر پستت هست مشکلی داری یه پست جدید بزن تا پست قبلیتو پاک کنماگر شما واقعا از حرف من این برداشتو کردین که من گفتم میخوام پست شما رو پاک کنم، نیازی نیست صحبت بشه راجع بهش چون مشکل ریشه ایه و به خودتون مربوط میشه!!!
در مورد بلاک،جونیور فکر کردی بلاک شدن خیلی کلاس داره؟نه باو اشتباه به عرضتون رسوندن.بلاک هم یه فرآیند مدیریتی هست،ما پست رو ویرایش میکنیم در رول به عنوان ناظر،ابزار ما ویرایشه،و ابزار مدیران در صورت لزوم بلاک کردن کاربر مورد نظر.
این که ما نمیتونیم جای آسپ رو بگیریم یه حرفیه که مطمئنم اگر خود ایشون بودن بهتر از بنده جواب شما رو میدادن.
نه بنده و نه ناظر دیگه این انجمن،و همچنین ناظرینی که بعد از ما خواهند اومد، نمیخوایم جای آسپ و یا هیچ کس دیگه ای رو بگیریم کما اینکه هر کسی جایگاه خودش رو داره.
انجمن شهر لندن از زمان تاسیسش تا به حال،همیشه روند رو به رشد و فعالی رو داشته،چه در زمان آسپ و چه در این زمان هیچ گونه کم و کاست فعالیتی در این انجمن وجود نداشته و مدیران سایت و همچنین مشاورین ایفای نقش،بسیار بهتر از شما میتونن صلاحیت یا عدم صلاحیت بنده رو برای نظارت تعیین کنند.
این از نکاتی که لازم بود توضیح بدم.
و اما موارد دیگه :
ناظر یک انجمن در انجمنش اختیار تام داره تا رول رو در چهار چوب قوانین سایت پیشرفت بده.
همه پست هایی که در هر انجمنی زده میشن،توسط ناظر خونده میشه و احیانا اگر نیازی به تذکر یا هر اقدامی باشه رسیدگی میشه.
اگر بنده هم سوژه اون تایپیک رو نداده بودم،پست شما در راستای پیشرفت سوژه نبوده و در هر صورت در نظر گرفته نمیشد.
شما هم لطفا به حای اینکه اینجا داد و قال راه بندازید،یه مقدار برید تامل کنید ببینید واقعا برای من نفعی داره که بگم پست شما در نظر گرفته نمیشه؟یا به من جایزه میدن در ازای این کار؟
یا اگر هم اینجوری بود،من میومدم پی ام بدم به شما بگم اگر با ویرایش مشکل داری پست جدید بزن تا من اون پستو پاک کنم؟
برادر من چیز سختی نیست،یه پست زدین،خیلی هم خوب بوده،به سوژه مربوط نبوده من گفتم در نظر گرفته نمیشه،همین!
در تایپیک های دیگه ای هم شما پستی زدید که سوژه منحرف شده یا مخشوش شده،و ناظر هم اقدام کرده،مشکلی در این باره نیست.
در آخر، من نمیدونم چه چیزی باعث شده که شما تا این حد از کار بنده برنجید،اما باز هم میگم،به عنوان ناظر انجمن،موظفم برای کاربر محیطی که دلخواهش هست رو فراهم کنم و اگر برداشت اشتباهی از اعمال من داشتید،معذرت خواهی میکنم.
امیدوارم ما دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم،زاخاریاس اسمیت عزیز هرگونه مشکلی دارن که نیازه من جواب بدم همینجا مطرح کنن و هر اعتراضی که دارند میتونند از طریق ارتباط با مدیران اقدام کنند.
موفق باشید