لطفا این پست هم متعاقبا پاک بشه !
پست گرواپ پاک شد!با تشکر از اطلاع رسانی.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

اگر در توانتون نیست لینک هاش رو برای ما میفرستین و ما خودمون امتیاز میدیم

(این است استکبار ناظرین!)

تد ریموس لوپین نوشته اند:
با سلام خدمت شهرداران عزیز هاگزمید!![]()
پیروی صحبتهای قبلی با دو تن از ناظرین محترم یعنی چارلی ویزلی و جیمز هری پاتر، درخواست مجوز برای تاپیکی با نام "بنگاه املاک برادران ارزشی" رو داشتم. این تایپک سوژه ی طنز به صورت رول دنباله دار خواهد داشت و همانطور که از اسمش مشخصه قراره دلالی مسکن! اونجا انجام بدیم. اداره ی این تاپیک هم بر عهده ی اینجانب و یکی از ناظرین همین تالار ، جیمز هری پاتر خواهد بود.
ممنون میشم درصورت تائید، مجوز صادر بشه.
چارلی:با سلام خدمت شما شهروندان گرامی!
من با زدن این تاپیک موافقم.جیمز هم که مسلما همین نظرو داره!
اینیگو لطفا همین پستو ویرایش کن و نظرت رو بگو!
با تشکر!
.

اینیگو ایماگو نوشته:
سلام
نقل قول:
پیوز نوشته اند:
با سلام ...
پس از مشقت های بسیار من در مسنجر و سر و کله زدن با ناظرین نسبتا محترم ! و خنگ بازی ناظرین عزیز من یکبار دیگه در خواستم رو میگم :
مرحله 1 : من یک تاپیک با نام انجمن برادری اوباش هاگزمید می سازم
مرحله 2 : تاپیک فعلی اوباش با تاپیکی که من ساختم ادغام میشه به طوری که تاپیک قبلی کاملا پاک بشه
مرحله 3 : حالا من زننده تاپیک اوباش هستم در نتیجه به بعضی امکانات مانند نظرسنجی (که برای من و اوباش خیلی مهمه) دسترسی دارم !
به خدا منم ناظر بودم (تو سایت های دیگه البته) خیلی کار اسونیه این کار !
نظرتون رو بگین لطفا ...
ممنون ...
در ابتدا بهتون گوشزد می کنم که ادب خود را کاملا رعایت کنید، این مهم ترین شرطی است که در سیستم ایفای نقش یک سایت هری پاتری و انجمن ها و تشکل های وابسته به اون می بایستی که رعایت کنید.
جیمز :موافقت ميشه، ولی توجه داشته باش که همونطور که اینیگو گفت اوباش فقط یه گروه عادیه رول نویسیه ، ارزش نداره به خاطرش به کسی توهین شه ! ( با تشکر از اینیگو و چارلی عزیز ! )
موفق باشید.