به : دوست عزیزم ، پیوز ، روح مزاحم
سلام بر کسی که روزی قصد کمک کردن به من داشت
تو هم خوبی رفیق (!؟) ؟ چه خبرا ؟ منم خیلی وقت بود که زیاد نمی دیدمت ، غیر از چند روز پیش که تو مسنجر ییهو کلی باهام گرم گرفتی و من تعجب کردم که پیوز با این عظمتش چی شده که پیش من اومده ؟

از اینا بگذریم ... می خوام در جواب یکسری از حرفهایی که در نامت به من گفتی ، یه چیزایی بگم و خب این بار رو از روی دوش خودم ور دارم و حرف دلمو بزنم . می دونم که هیچکس به حرف یک ارزشی نما یا شاید ارزشی گوش نمی کنه و حتی ممکنه نامشو بندازه دور . امام من ازت خواهش می کنم که تا آخر ناممو بخونی .
حتی اگر خونت هم آتیش گرفت و یا سدی که جلوی خونت بود شکست و تمام خونتو آب گرفت و یا حتی زنت هم بر اثر افتادن از یک برج هزار طبقه فوت کرد ، سعی کن این نامه رو تا تهش بخونی و جواب منو در اسرع وقت بدی .
گفتی که داری نظارت انجمن های خیلی مهم رو درو می کنی و خیلی تاپیکا رو فعال می کنی و واسه خودت کسی شدی . واقعا بهت تبریک می گم ... امیدوارم که یک روزی مدیر بشی . ولی راستش از یه جا ناراحتم ؛ نمی دونم درسته یا غلط . اما واقعا بده که یه نفری بیاد دائما زیر گوش یه نفر دیگه بگه که تو ناظر فلان جایی و وزارت به چه دردت می خوره ؟ و اون نفر معاون وزیر نشه و تو معاون شی . واقعا خیلی بده یه نفر به خاطر اینکه از وقتی عضو سایت شده عشق نظارت داشته ، به خاطر جاه طلبی های خودش مانع ناظر شدن بقیه بشه .
راستی . خیلی وقته که اوباشو دوباره بدست گرفتی . یادته از وقتیکه اوباش راه افتاد به فکر ریاست اوباش بودی و بالاخره به اسم اینکه بورگین هیچکاری واسه اوباش نکرده و تو همه کاراشو می کردی شدی رئیس ؟
از این بگذریم . باطن ؟ همونی بودی که هستی ؟ راستش پیوز عزیز ، از خدا که پنهون نیست از تو هم پنهون نباشه . من و خیلی از دوستانت هیچ وقت همچین احساسی رو نسبت به تو نداشتیم . ساده و بی ادعا ؟!؟ تو همیشه واسه همه قد میومدی . همیشه سعی میکردی از هر راهی شده نظارت یه انجمنی رو بدست بیاری ... و فکر نمی کنم چیزهایی که به زور آورده باشی به شخصیت و منزلتت توی سایت کمکی بکنه و جزو اعضای ثابت و اصلی سایت حساب بشی ... واقعا اینکه آدم فکر کنه سایت جادوگران یا هر سایت دیگه ای جایی هست که اگر یک نفر توش مدیر بشه شاهکار کرده ، واقعا نشون می ده که هیچی بارش نیست . حتی اگه تو مدرسه ی اما صادق (؟!) اصفهان باشه .
در مورد فعالیت در انجمن خصوصی هم بهت تبریک می گم . نظارت انجمن خصوصی چیزی بود که همیشه دنبالش بودم و هستم . اما چه کنم که مدیران مخالفت می کنند ؟ مدیرانی که به دلایل مختلف از یکی دو سال پیش با من مشکلاتی داشتن (بعضیاشون) . چه کنم که وقتی که عضو سایت شدم نمی دونستم پروفسور کوییرل مدیره و نباید چیزی بهش بگم .
صد در صد هر کس هر رنکی می گیره لایقشه ... مخصوصا وقتیکه اعضای یک گروه زیاد با تو موافق نیستن ، ولی میان بهت رأی می دن . به دوستاشون رأی نمی دن با اینکه دوستاشون فعالیت خوبی داشتن . میان می گن بارتی کراوچ واقعا فعالترین عضوه .
یه چیزی هم بهت می گم ، بین خودمون بمونه ... خواهش می کنم به کسی نگو . من حدود 7 یا 8 بار برای نظارت اسلیترین و حدود 2 بار هم واسه نظارت بر انجمن های دیگه معرفی شدم . ولی همونطور که گفتم ، چه کنم که مدیران مخالفت می کنند .
این نیز بگذرد . نظر ؟ واقعا اسم جالبیه . نمی دونم چرا یکسری از افراد فکر می کنن اگه کسی نظر بده ارزشیه ... اونم به تعداد زیاد . در حد هزار و خورده ای تا . البته اگر تعداد پست اون شخص رو ده هزار و خورده ای بگیری ، اونوقت می تونی بگی که اون شخص هزار و خورده ای تا نظر داشته .
اینکه یه گروهی دائما به یه نفر بگن تعداد پستات خیلی کمه و نظراتت خیلی زیاده ، در واقع اون شخص رو خراب می کنن و مسخرش می کنن ... و چون من تو رو یکی از دوستان خودم می دونم و همیشه بزرگان گفتن که از دوست باید به آدم یه خیری برسه ، بهت یه چیزی می گم تا اصلاعاتت بیشتر بشه . معمولا اکثر افرادی که ملت رو مسخره می کنن کمبود دارن . کمبودهایی که ممکنه ناشی از ناتوانی ، ادعای بیش از حد ، خود بزرگ بینی و موارد دیگه ای باشه .
خیلی از افراد در انتخابات و دیگر مجالس سعی در خراب کردن دیگران می کنن و این چیزی هست که من به شخصه هم در سایت دیدم و هم در زندگی خودم . این افراد از یکسو سعی می کنن اون شخص رو به تمسخر بکشن تا خرابش کنن و به سطح پایین تری بفرستنش ، از یکسو هم سعی دارن با اینکار خودشون رو بزرگتر و بهتر از اون چیزی که هستن نشون بدن . و بازم می گم ، اینا همه نشان از یکسری کمبودهایی هست که از دوران بچگی با آدم بوده و در دوره ی کودکی رفع نشده .
این نیز بگذرد . جلوی خیلی از افراد اعتراف کردم ، که از تعداد پست زیاد به هیچ وجه بدم نمیاد و باید اضافه کنم که خوشم میاد . همیشه هم به خنده در مجامع دوستان و حتی در چت باکس گفتم که اگه این تعداد پست دیگه بزنم به راجر می رسم و تعداد پستاش رو خز می کنم ... حتی گفتم که من تعداد پستای آنیتا و لیلی اوانز و سر بارون خون آلودو خز کردم . و همه ی این حرفا به خاطر خنده بوده و دیگر هیچ ... ولی باز هم به همون مسئله ی کمبود ها می رسیم . دوست عزیزم که زمانی قصد کمک کردن به من را داشتی (حدود 2 سال پیش ... یا بیشتر) ، آیا واقعا قصد تو از این نامه به من خورد کردن شخصیت من بود ؟ یا دلیل دیگه ای داشتی ؟ خیلی دوست دارم که در جواب نامه ام در مورد چیزهایی که گفتم صحبت کنی و جوابم رو بدی .
این نیز بگذرد . در مورد آخرین مطلبی که بیان کردی . در مورد اینکه اسلیترین بدرد من نمی خورد ... چرا ! من پیشرفت کمی که داشتم (بارتی نسبت به نیوت) را مدیون خیلی از اعضای اسلیترین هستم . البته جا داره که اسم پرسی ویزلی هم در کنار اشخاصی چون ایگور کارکاروف ، لرد ولدمورت (بلاتریکس) ، لرد ولدمورت (دراکو) و ... باشه و از همشون تشکر کنم .
بنا به دلایلی که در مربوط به یکسری از اسلیترینی ها می شه ، مجبورم برم ... وگرنه بازم می موندم ... در هر صورت اسلیترین خیلی خوب بود و من لیاقتشو نداشتم !
راستی یادم رفت که وسطای نامه بگم . ببخشید که اینجا و جدا از اون مسئله می گم . واقعا به دوستی چون تو که 900 پست زده و بیشتر از 600 تاش غیر روله افتخار می کنم . و البته از همینجا بهت می گم که همیشه این روحیه ی جاه طلب و مقام دوستت رو با خودت داشته باش . چون بهت کمک می کنه که نظارت انجمن های دیگه ای رو همچون وزارت درو کنی و حق بعضیا رو بخوری .
سعی کن یکمی هم بیشتر پست بزنی تا جایی که در سایت داری از اینی که هست ثابت تر بشه . شاید دیدی ییهو زلزله اومد و نتونستی دووم بیاری ... به زلزله خوب فکر کن ، چیز زیاد خوبی نیست

جوابمو حتما بده دوست قدیمی . خیلی دلم برات تنگ شده بود . خوشحال شدم .
دوستدار تو ...
بارتی کراوچ - عضو ارزشی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

وقتی گازت بگیره

) به خاطر من 50 امتياز به ريونكلا داد. نميدوني چه قدر عمو منو دوست داره. ولي مطمئنم اون به خاطر قدرت شما داره اين كار ها رو ميكنه.
خسته شدم. اصلا اگه نامه ننويسي من هم ديگه برات نامه نمينويسما.
دیگه نبینم!