جغد سفید قلبی شکل، رفت و رفت تا به بالای برج خوابگاه مدیران رسید. از یک پنجره باز، وارد خوابگاه شد و مستقیم بسمت تخت خواب یکی از وبمستران رفت. جغد، نوک خود را روی گونه وبمستر گذاشت و آن را بوسید. وبمستر مورد نظر در حالی که چشمش را میمالید و تعجب کرده بود از خواب بیدارشد و متعجب به جغد نگاه کرد! سپس متوجه نامه ای که به چنگالش بود شد و آن را برداشت. سر جغد را نوازش کرد و با کنجکاوی از اینکه چه دیوانه ای! پنج صبح و قبل از قوقولی لی قوقوی خروس ها برایش نامه فرستاده شروع به خواندن کاغذ پوستی ای که پاپیون صورتی قلبی شکلی روی آن بود کرد:
به: ... (جوهر پخش شده بود) ...، خوابگاه مدیران، بخش گردانندگان
از: آنتونین دالاهوف - مدرسه علوم فنون جادوگری هاگوارتز، تالار خصوصی هافلپاف، خوابگاه پسران
ای جغده که میروی به سویش/ از جانب من ببوس رویش
صبح بخیر!
اگر از حال ما خواسته باشید ملالی نیست جز دوری شما. غم فراق و دوری یار ما را چون پوست و استخوان کرده. عزیزم، دلم برات قد یه بچه جغد شده. پنجشنبه هفته آینده قراره ببرنمون هاگزمید اگه تو هم بیایی میتونیم با هم یه نوشیدنی بخوریم. توی هاگوارتز هم اوضاع خوبه. یه پسره اومده که اسمش تام ریدله! خیلی حالیشه. یه گروه تشکیل داده که منم رفتم توش. شب ها هم جات خالی همش میریم مهمونی های اسلاگهورن. چند شب پیش تام، کرمش گرفت و گفت بچه ها بریم آلبوس دامبلی رو اذیت کنیم. منم پیشنهاد کردم یه لولوخرخره بذاریم تو دفترش. خیلی خنده بود، نمیدونم لولوخرخره خودشو چه شکلی درآورده بود که دامبلدور جیغ میزد و میگفت: نه لطفا نکشش، اونو نکش، منو بکش!

من عذاب وجدان گرفته بودم و میخواستم برم از آلبوس دامبلی معذرت بخوام، بالاخره یکی از استادامونه، نه؟ ولی تام نذاشت و گفت خجالت بکش! به تو هم میگن مرد؟!
منم پشیمون شدم.
خیلی دوســــــــتت دارم.

مواظبت باش.

---------
وبمستر جواب نامه را نوشت و آن را لای چنگال جغد گذاشت. جغد پر زد و رفت تا به دالاهوف رسید. دالاهوف کاغذ پوستی را باز کرد و جواب نامه اش را خواند:
به: آنتونین دالاهوف - مدرسه علوم فنون جادوگری هاگوارتز، تالار خصوصی هافلپاف، خوابگاه پسران
از: مافلدا هاپکرک، خوابگاه مدیران، بخش گردانندگان
دیوانه!
دیــــــــــوانه!
آخه اینوقت صبح نامه میدن؟ بعدم شعر بلد نیستی برا چی مینویسی؟ میگن: ای "نامه" که میروی به سویش! نه ای "جغده" که میروی به سویش!
نمیدونم جغدت سواد داره یا چیه قضیه

در هر صورت گیر داده بود منو بوس کنه!
هاگزمید هم بله میتونم بیام! میخوام بیام یه کتک سیر بت بزنم! آقا ما خاطرخواه نخوایم باید کیو ببینیم؟

کار خوبی نمیکنی با تام ریدل میگردی. من که نمیدونم کیه ولی معلومه آدم بدجنسیه. کسی که پرفسور دامبلدور محترم را اذیت کنه صد در صد آدم خوبی نیست!
یادم باشه تولدت یه لولوخرخره یا دیوانه ساز برات بفرستم!

تو مهمونی های اسلاگهورن نبینم لپ کسی رو بکشی ها!
مواظبمم هستم!
همه رو برق میگیره ما رو جادوگر سیاه! شانس که نداریم!