جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

بالاخره ایده ی هری پاتر از کی گرفته شده ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بالاخره ایده ی هری پاتر از کی گرفته شده ؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اسفند 1385 04:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نباید بگیم ایده هری پاتر از کی گرفته شده ، باید بگیم از چی گرفته شده ؟
جواب :
از یه منظره سر سبز و زیبا و چنتا گاو. !!!!
قطار خراب میشه و رولینگ میاد پایین چنتا گاو گوسفند میبینه ( به گفته خودش ) و ییهو فکر یه بچه جادوگر که نمیدونه جادوگره میزنه به سرش.
طبق گفته همبازی بچگیهای رولینگ ، از هر 10 بار بازی 9 بارشو رولینگ میگفته بیایین جادوگر بازی کنیم.
پاتر هم فامیل همسایه رولینگ اینا بوده و رولینگ خیلی از این اسم خوشش میومده.
اینارو از خودم درنیاوردما. تو کتاب جادوگری در پس چهره هری پاتر نوشته. ( شاید اسمشو اشتباه گفته باشم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 2 دی 1385 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
اولاً اینکه خود رولینگ این کتاب رو نوشته و از هیچ کسی الهام نگرفته
دوماً شاید که بعضی از نوشته ها هم در کتاب او و هم در کتابهای دیگر باشه ولی این دلیل بر آن نیست که او از نوشته دیگری الهام گرفته
سوماً بعضی چیزها در همه کتابها مشابه اند چون نمیشه یه چیزهایی رو حذف کرد اونم به دلیل اینکه توی یک کتاب اومد اگه اینطور بود کلمه است توی همه کتابها وجود داره
دیگه اینکه مثلاً شنل رو هم کتاب هری داره و هم کتاب شنل قرمزی ( به گفته یکی از این دوستان ) ولی این دلیل نمیشه چون در جامعه افتاده جادوگرها شنل دارند پس نمیشه یک چیزی مثل شنل رو حذف کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: شنبه 2 دی 1385 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
اینطور که دارین پیش میرین می ترسم بگین رولینگ کتاب رو ننوشته. حالا که اینطوره کی به کیه. خود من نوشتم. اما میشه این نتیجه رو گرفت که رولینگ از بعضی جاها الهاماتی گرفته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: جمعه 1 دی 1385 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
من شنيدم يه نويسنده روس و يه نويسنده ديگه ادعا كردن كه كار كار اوناست اما يه سري مدارك رولينگو نويسنده اصلي ميسازه كه در دادگاهايي كه شكايت شده بود اونها ارائه شده و رولينگو تبرئه كردن

در واقع اشخاص مختلف و از اقشار مختلفی ادعا کردن که هری پاتر از داستان اونها گرفته شده !
از مرد 30 ساله ایرانی گرفته تا پیرزن 70 ساله انگلیسی !
در واقع تمام کسانی که کوچکترین نشانه ای از هری پاتر در داستان ها و رمان هاشون میبینن ادعا میکنن که هری پاتر از اونها دزدیده شده و اولین کاری که به ذهنشون میرسه رفتن به دادگاه و شکایت از جوان کاتلین رولینگه !!!
خیلی مسخرست نه ؟ ولی همه میخوان موضوعی که بیشتر جلب توجه هست کنار بره و از هیچ کاری روی برگردان نیستند !
مثل زنی که میخواد کتاب های پاتر از کتابخانه های کشورش خارج شه ! یا دینی که هری پاتر رو مقابل عقایدشون میدونن در جهت
ضربه زدن به اون وارد میشن !

وای بر آنان باد که همیشه شکست میخورند !

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/1 18:17:08
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من شنيدم يه نويسنده روس و يه نويسنده ديگه ادعا كردن كه كار كار اوناست اما يه سري مدارك رولينگو نويسنده اصلي ميسازه كه در دادگاهايي كه شكايت شده بود اونها ارائه شده و رولينگو تبرئه كردن
به همين راحتي
برا همين جاي شكي نيست كه كار كار رولينگه
بله!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
روح جنمار قديم ميكند:

[url=http://ww
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 14:01
نمایش جزئیات
آفلاین
غيرتي مي شي چرا؟ من كاري به اين كه اقتباسيه و ... ها ندارم...فقط دوست دارم به سبك قرن 19 . همه چيز رو خوب تموم كنه. مث سريال هاي ماه رمضون. هيچ طاقت ندارم....
خصوصا كه چند وقتيه اين "لموني اسنيكت" با داستان هاش كه بد تموم ميشه افسرده ام كرده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر رو رولینگ نوشته و هر ادعایی مبنی بر تقلید کذب محض می باشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 12:29
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمال داره از شنل قرمزي اقتباس كرده باشه... چون همه شون شنل دارن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
در امریکا و اروپا قانون کپی رایت خیلی خیلی سفت و محکم اجرا میشه و اگر یه احتمال کوچیک هم مبنی بر این چیزی که دوستان میگن وجود داشت 100%رسیدگی میشد.از طرفی اگر این کتابائی که نام بردید مثل ارباب حلقه ها شباهتی به کتابای رولینگ داشت حد اقل یک دهم کتابای رولینگ فروش/ طرفدار/و این همه حواشی و سایتهای اینترنتی وغیره و.. داشت.همیشه کسانی که معروف میشوند در معرض این اتهامات قرار میگیرند چه برسه به رولینگ که کارش از معروفیت
مشهوریت گذشته دیگه و کتاباش(منظورم کتابای هری است)الان از هر نظر که حساب کنی مثل فروش/طرفداران/ترجمه به زبانهای دیگر و امثالهم در تاریخ اوله که این خودش یه مدرکیه برای اثبات حقانیت گفته های من
چون مثلا اگر بخواهم در فونبال مثال بزنم بدین قرار میشه که تا وقتی یه بازیکن خوب در سطح کشورت هستی اگر چند تا اشتباه هم بکنی کسی زیاد بهت گیر نده ولی وقتی رونالدینیو میشی دیگه هیچ کس انتظار حتی یک
اشتباهم از تو نداره چون در دنیا اولی و همیشه در معرض دید تا جائی که حتی مردم به دونستن اسم بابا بزرگت هم علاقه نشون میدند!!! این مثال دقیقا تمثال رولینگ است چون وقتی به این حد انفجاری برسی که
مردم/خبرگذاریها و همه و همه تا این حد بهت زوم میکنند کوچکترین اشتباه یا مواردی مثل همین که گفته میشه کتابای هری از کتابی دیگر کپ زده شده 100% افشا میشه اگر وجود داشته باشه ولی ما میبینیم که از این
صحبتا هر چند وقت یه بار میشه و تیتر میشه و فرداش فراموش میشه( مثل این که میگفتن کتابای هری از روی کتابای یه ایرانی کپ زده شده) چرا چون بی پایه و اساس است و در یک کلام مهمل گوئی و شایعاتی بیش نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 مهر 1385 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ خوار شماره 4 راست مي گه هري پاتر يك نو آوري بوده رولينگ گفته ايده ي هري پاتر وقتي به ذهنش رسيده كه با قطار به منچستر مي رفته . رولينگ نو آوري كرده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!