شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:هادی سن:5/14 جنسیت:مذکر نحوه اشنایی:گوگل علاقه منری:کتاب:.نت.درس(نه خیلی).ورزش.فیلم دیدن.بیرون رفتن.موسیقی... ویژگی ظاهری:لاغر(نه خیلی)مو مشکی یه کمیم افتاب سوخته رنگ:قرمز و نارنجی خوانننده مورد علاقه:کریس دی برگ و سلندیون خصوصیات:شوخ.خاکی و سخت با کسی دوست میشم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط lovely ghost در 1387/10/27 18:02:12
نام:رضا سن:13 مدرسه:سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان«سمپاد» جنسيت:مرد نحوه ی شناخت سايت:راهنمايي يك دوست شغل :محصل توانمنديها:ماهر در شطرنج،شيمی و جادوگری در ضمن سيد هم هستم.اسم كامل من هم سيد رضا موسوی است.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/27 17:36:58
نام:نمی گم تو خماریش بمونی! سن:حدود دو هفته دیگه 15 ویژگی ها:کنجکاو(در حد فضولی!)،باهوش و درسخون،خوشتیپ،مرموز،تنها(کلا دوستان زیادی ندارم . معمولا تنهام) ، محبوب قلوب معلمین و مدیران ، خجالتی (قد سر نخود) علایق:جلب رضایت شما(!)،درس ، بسکتبال ، پیانو نواختن ، آدم فهمیده توانایی ها:اصولا خیلی توانمند هستم (!) آشنایی با سایت: اول تو مجله مرحوم بچه ها...گل آقا -چند سال پیش -به هم معرفی شدیم . بعد یکی از دوستام که اینجا عضو شده بود و شناسه ش هم فکر کنم پارول ، پولار ، پاول یا یه چیزی تو این مایه ها باشه این جا رو معرفی کرد . ما هم اومدیم سر بزنیم که نمک گیر شدیم و موندیم .
نام : یاسمن سن : 12 (دوم راهنمایی) جنسیت : زن (آخه اینم شد سوال ؟ ) نحوه ی آشنایی یا سایت : از طریق لیلی پاتر شغل : محصل علاقه مندی ها : کتاب ، بسکتبال ، فوتبال( ) ID : ya30_terry75 والسلام . نامه تمام! پ.ن : اون مشخصات قبلی رو دوست بوقیم الکی نوشته بود! ( از دادن پست قبلی معذوریم! )
نام : مهرداد ملکی سن :19 شغل : مدیر شبکه های کامپیوتری نحوه ی آشنای با سایت : از طریق یک دوست نحوه ی آشنایی با هری پاتر : از بس همه گفتن بخون . انقدر خوندم کا آمارش در رفته . ویژگی اخلاقی : متاسفانه به شدت ریز بین که تا یه چیزو زیرو رو نکنم و از زیرو بمش کاملا آگاه نشم بیخیالش نمی شم . علاقه مندی ها : اول از همه چیز گلرخ .بعد چیزای دیگه ... مشخصات ظاهری : لاغر .قد خیلی بلند . همه می گن هم خوشکلی هم خوب تار میزنی . سفید ، بور .باقیشم مهم نیست . توضیحات : زندگیم پر از درگیری های خاص که هیچوقت برای کسی اتفاق نفتاده و نخواهد افتاد . البته مطمئن نیستم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You
نام : م.ح.تاج سن : 13 جنسیت : مرد نحوه ی آشنایی با انجمن : جست و جو در گوگل علاقه مندی ها : پینگ پنگ, کتاب, داستان نویسی, بازی رایانه, برنامه نویسی رایانه, ولدمورت شغل : فعلا تحصیل محل زندگی : هاگزمید ویژگی ظاهری : چاق, خوش خنده ,پر حرف نحوه ی آشنایی با هری پاتر : من از هری پاتر و هری پاتر خون ها بدم میومد تا این که تابستون پارسال تولّدم 3 جلد اول هری پاترو هدیه گرفتم, برای دلخوشی طرف الکی شروع کردم به خوندن و کم کم دیدم خوشم میاد و تا تهش رفتم.