شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اومو از چی بگم؟ زیر پا گذاشتن حقوق ساحره ها؟ شکوندن دل یه نکوی کوچولو؟ دوبار بهت هشدار دادم بهم خوش آمد بگو نگفتی! جوابمم ندادی😾 خودت به قانون هایی که میذاری عمل نمیکنی ، من اشد مجازات رو برای تو میخوام ...کیگوری!
بله... آشنا هستیم با ایشون! آقای لسترنج! شما به دادگاه فراخوانده میشید و تا بیست و چهارساعت وقت دارید در تاپیک((آیا من مجرم هستم؟)) از خودتون دفاع کنید! (میتونید درخواست بدید که چهل و هشت ساعت شه وقتتون)
پ.ن: الان بلاتریکس لطیفه مثلا آقای لسترنج؟
ویرایش: پیشنهاد راستی! ببینید اینجوری فعالیت این تاپیک خیلی میاد پایین! قاعدتا نصف اعضا حوصله ندارن که بخاطر شکایت پست بزنن، اونم وقتی شکایتشون ایفای نقشی و فان باشه. میگن ولش کن... به دردسرش نمیارزه. ولی اگه کسی میخواد رول بزنه میتونه! خیلیم جذابتر میشه شکایتش! مثلا کنت الاف با یه رول از یوآن شکایت کرد. مرسی که پیشنهاد میدی و میخوای بهمون کمک کنی.
من بازم شکایت دارم! بنده از این ملعون شکایت دارم! ایشون معتقدن ساحره ها نرم و لطیفن! ساحره ستیزه! با جادوگرا یه جور رفتار میکنه با ساحره ها یجور! کی گفته همه ساحره ها لطیفن!؟
پ.ن: یه پیشنهاد واسه تاپیک! چرا شکایات رو به شکل رول درنمی یارین!؟
چقدر اتفاقی از بانو گانت شکایت کردید! یه لحظه آدرنالینم رفت بالا بعد از این غافلگیری!
بله... شکایتتون پذیرفته ست! بنابراین مروپ گانت به دادگاه فرا خوانده میشود و تا بیست و چهار ساعت فرصت دارد از خود دفاع کند. البته ممکنه به طور خیلی اتفاقی اصلا دفاع نکنن!
قطعا اگه قرار باشه کسی مالکیت قهر رو داشته باشه شمایید! بنابراین اگر کسی دفعات متعدد ازش استفاده کنه رو به دادگاه فرا میخوانیم! رابستن لسترنج تا بیست و چهار ساعت وقت دارد در تاپیک ((آیا من مجرم هستم؟)) از خود دفاع کند.
من همیشه گفتم که قهر برای منه. کس دیگه ای حق نداره قهر کنه. ایشون در کمال وقاحت، در روز روشن و شب های تاریک، جلوی خودم قهر میکنه! من هم قهرم باهاش و هم ازش شکایت دارم.
یوآن نارنجی، یه گزارشگر برای جذاب تر گزارش کردن معمولا بی طرف گزارش می کنه. اگه می خواستی پیش بینی کنی خب گزارشگر نمی شدی می شدی هشت پای جام جهانی. به خاطر همین شکایت الاف رو قبول کردم چون تو گزارشگر بودی اون موقع. ما با پیش بینی تو مشکل نداریم. حالا که گزارشگر نیستی هی پیش بینی کن. هرچند به قول ارباب، بهتره راجع به پستی که قراره داوری شه نظر نداد. به هرحال باید جریمه ت رو بنویسی.
اما راجع به شکایتت، مورد قبوله. کنت الاف رو به دادگاه می خونیم تا طی بیست و چهارساعت در تاپیک آیا من مجرم هستم از خودش دفاع کنه و سنگاتون رو وا بکنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1398/5/12 11:25:35
Do you hate people I don't hate them...I just feel better when they're not around
ولم کنین! ولم کنیــــن! بذارین حرفمو بزنم بوقیا! این یارو کنت علاف فک کرده بود فدراسیون کوییدیچ منو خریده تا ضد تیم رابسورولاف گزارش کنم! شماها هم خامش شدین و زندونیم کردین! اونم با جریمهی سه پُست!
ولی من هیچی نگفتم... حتی اعتراض هم نکردم... منتظر موندم تا خودِ نتایج بیان... و اومدن!
رابسورولاف بازم باخت! خو پس چرا منو زندونی کردین؟ مگه درست پیشبینی کردن نتایج کوییدیچ جرمه؟! مگه درست بودن هر چهارتا پیشبینیم جرمه؟! شـــی شــی میگین شماها؟! برو عامو! من خودم یه پای نیمهنهایی جام جهانی 2018 رو درست پیشبینی کردم! اونم در حالی که مرحلهی حذفیش هنوز شروع نشده بود! فک کردین الکی پیشبینی میکنم؟ فک کردین جهت تشویش اذهان داورا پیشبینی میکنم؟ فک کردین من با رابسورولاف پدرکشتگی دارم؟! فک کردین من دوست جونجونیِ فدراسیونم؟! نخیرم! من عادلم! عادل فردوسـ... چیزه... من یوآنم! یوآن آبرکرومبیپور! گزارشگرِ عادل! با عدالت و انصاف و آنالیز پیشبینی میکنم! با آنالیــــز!
الآن حرفم چیه؟ من شکایتبَک دارم! کنت علاف رو بهدلیل فحش دادن به استعداد آنالیزگریم بفرستین پیش دیوونهسازا که تا شروع مسابقهی بعدی تیمش فولشارژ بشه!
آقای نیکلاس فلامل دفعه بعد اسپم ببینم ازتون توی آزکابان، معلقتون می کنم.
خانم فلورا شما که پست می زنی نمی فرستی احتمالا خودآزاری داری. شوخی می کنم. شکایتتون پذیرفته نیست. پیشنهاد می کنم بفرستید پستاتون رو و بعد بذارید برای نقد تا هم به اشکالاتتون پی ببرید هم متوجه بشید پستاتون خیلی هم خوبه.
آملیا فیتیله، آخه کی سلام کرد می گی چه سلامی؟ شکایتتون مورد بررسی قرار گرفت. ارنی پرنگ رو به دادگاه می خونیم تا در مدت بیست و چهار ساعت از خودش در تاپیک آیا من مجرم هستم دفاع کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Do you hate people I don't hate them...I just feel better when they're not around