من حوصلهم سر رفته لردک!

جیمزتدیام رفتن مأموریت لردک!

من بیام اینجا بازی کنم لردک؟!

دفتر روابط عمومیتو ضدّ ویولت کردی، منم هیچجا جز اینجا ندارم که بیام بازی کنم لردک!

لردک ببین این ماریتون هی میخواس بیاد فُرم پر کنه، هی روش نمیشد، بعد من بش گفتم ببین من دو سوته فُرم پر میکنم لردکم درو چارطاق وا میکنه من بجهم تو؟!
بعد ماریتون میخواس بگه آخه تو بی نظیری که دیه من اونجا نبودم لردک!
اینجا بودم!
خلاصع که این فرم جنبهی آموزشی داره لردک!
بذ ماری ببینه، ترسش بریزه ازت، ببینه چقد مهربون و دوسداشتنی و بغل کردنی هسّی لردک! 
1- هرگونه سابقه عضويت قبلي در هر يک از گروه هاي مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهيد!
من کلّی سابقه دارم! لردک من هر دفعه که میرم تو محفل یه عالمه به سابقهم اضافه میشه. پروفس دیه منو آشپزخونه راه نمیده! ورودم به اتاق جیمزتدیا ممنوعه ( بوق میزنن! من که میرم!
). گلی نمیذاره دَم پر ِ هیپوگریفش شم! عمو رون هی میاد ویزلیا رو از زیر دسّ و پای من جَم میکنه میگه بدآموزی داری! من بد آموری دارم! باورت میشه؟! 
ینی میخوام بگم لردک، من یه دونه سابقه دارم، ولی همون سابقه کلّی سابقه حساب میشه لردک! ملتفتی؟!

2- به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟
بعد اومدم از کسالت هم دَرِت بیارم لردک! آخه چقد هی ملّت بگن پروفس ما پشمالوئه، تو پشمالو نیسّی؟! چقد هعی ملت بگن تو خفنی، پروفس ما خفن نی؟! لردک بیا قبول کُن کمبوداتو دیه! پروفس ما عشق داره هی! توام عصبانی بودی هی! آوادا میزدی، کروشیو میزدی هی! خو چرو دشمنی؟ چرو قهر؟ چرو تشویش اذهان عمومی؟ چرو اقدام بر علیه امنیت ِ مالی؟! معه مالی بر علیه امنیت کسی اقدام کرده تا حالا؟
فخط یه بار ناغافلی از دسّش در رف با ماهیتابه زد اموات و اجداد زنگوله رو آورد جلو چشش! 
هممم..
چی شد به مالی رسیدیم؟

مهم نی حالا لردک! گفتم تفاوتو دیه! عشق بزن؟

3-مهم ترين هدف جاه طلبانه تان براي عضويت در گروه مرگخواران چيست؟
هاع؟
هدف؟

جاه.. چی؟!

عضویت تو چی؟!

نمیفهمم چی میگی لردک.

من بینظیرم!

4- به دلخواه خود يکي از محفلي ها را انتخاب کرده و لقبي مناسب برايش انتخاب کنيد.
لردک!
تو بم میگی بنفش من انقد خوشم میاد لردک!
صدا کُن مرا لردک، صدات صفااااااااااس!! 
هااااا ! خودم انتخاب کنم؟ این که به جیمز میگم جلبک قبوله؟!

5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهي قادر به سير کردن شکم ويزلي هاست؟
با ارثیهی بودلرا !

6-بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
لردک؟
میخوای منو نابود کنی لردک؟
دلت میاد؟ من که هرشب میام زیر پنجرهت قاصدک فوووت میکنم.. من که میشینم لب پنجره حرف میزنم.. من که انقــــده خوبـــــــــم.. 
7-در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟

من همیشه از فانتزیام این بود که جای اون نانچیکوئه نجینی دسّم بود! 8->
8-چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
موآشو که هر سری من رفتم تو اتاقش یه تار مو یه تار مو کند تا ایجور شد، مماخشم که.. عع.. جیمز پس نیاورد واست لردک؟!

غصّه نخوریا یه وخ!
من تو رو همینطوری که هسّی دوسِت دارم لردک!

9-يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
توش قاصدک گیر میکنه لردک!

مااااااااااااری!!

ماری بیا این فُرمو پُر کن یه هفتهس داری روش فک میکنی!

راسّی لردک، اَعه واس خاطر این که فُرممو خعلی خفن پُر کردم، خواسّی ازش استفادههای آموزشی کُنی، موشکول یُخ آ! عب نئاره! خودم میدونم من بینظیرم!

خدااااااااااااااافــــــــــــــــــس!

اینجا جای بازیه؟
از همون موهای دم اسبیت بگیریم سه دور دور سرمون بچرخونیم و پرتت کنیم تا خود شومینه بری؟
پروفس شما عشق داره...ولی مسئله مهم اینه که شما بفهمین عشق یه جور ضعفه، نه قدرت! ما مردیم...ولی پروفس شما زودتر مرد. همشم به خاطر همون ضعف(نه نیروی) عشق بود.
به جیمز هر چی بگیم کم گفتیم.
شما فکر کردی نجینی کرمه؟ با اون هیکلش می تونی بگیری دستت و بچرخونیش؟
در کار ماری هم دخالت نکن. باید سریعا ارتباطشو با شما قطع کنه. گرچه...در آخرین پیشنهادش گفته بود قصد داره شما رو خوراک لاکی کنه.
اگه یه بار لب اون پنجره گیرت بیاریم و هلت بدیم پایین...دیگه هیچی از این زندگی نمی خواییم!
برو...فرممونو بنفش کردی!
تایید مایید هم نشد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج