شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با صحبت هایی که خودم شخصاً با سیریوس کردم و فهمیدم که حتی قبل از این قضیه ی بلاک جریان با شما در میون گذاشته شده بوده که دو نفر از یه کامپیوتر استفاده می کنن، قاعدتاً باید سریعاً رسیدگی بشه و علاوه بر باز کردن شناسه ها، عذر خواهی رسمی هم از صاحب هر دو شناسه انجام بشه.
و بله، چه خوشتون بیاد و چه نیاد ما بر خلاف شما که منتظر فرصتین که از پشت به همکاراتون خنجر بزنین و هیشکی هم نفهمه و صداش در نیاد، از همکارامون دفاع می کنیم.
باز هم تکرار می کنم، فعلاً و تا پایان مسابقه منتظر سیریوس می مونیم که اکانتش باز بشه. اگر فرضاً این اتفاق نیفتاد دابی داوری رو انجام میده.
وقتى همين الان اعلام كردم كه طبق شواهد و مدارك فنى سيريوس بلك و خانم بلك در واقع يه نفرن ديگه مديريت چى كارس؟ مولتى ساختن اعضا مسئوليتش با مديريته؟ يا مديريت سايت هم بايد با الگوبردارى از مديريت مدرسه قانون رو زير پا بزاره تا اخلالى تو كار شما ايجاد نشه؟
بله يه بار ديگه تاكيد ميكنم كه خود ايشون تكذيب كرده اين مطلب رو و ما اخلاقا بايد خوشبينانه برخورد كنيم و دوباره موضوع رو بررسى كنيم ولى فعلا تكليف مشخصه! مديريت هم جز عمل به قانون بلاك كردن مولتى اكانت ها كارى نكرده.
مشکلی نداره داداش. شما خیلی این ترم زحمت کشیدی. فقط دیگه خودت حواست باشه که در سریع ترین زمانی که برات ممکنه بفرستی. در ضمن در مورد امتحانات که همین هفته برگزار میشه یه اطلاعیه زدم حتماً بخونش قبل تدریس.
در مورد داور گریفیندور
با توجه به شرایط من احتمال زیاد فکر می کنم امروز و فردا شناسه ی سیریوس باز میشه. اما در صورتی که مدیران عزیزمون شاهکار زدن و این اتفاق نیفتاد، طبق اعلام ناظر گریفیندور، دابی جایگزین سیریوس میشه.
از آلبوس جز یک قاب، چیز دیگری باقی نمانده ولی هنوز هم یادگاری هایش چشم نواز است. مجسمه اژدها شکل ورودی دفتر مدیر، هنوز هم ابهت خاص خودش را حفظ کرده...
_ امممم... دست کج؟ مجسمه خرناسی میکشد: _ نچ! _ کج دست؟ _ نچ! _ دو در؟ _ نچ! _ تیزی؟ _ نچ! سوختی!
مجسمه دهانش را باز میکند و طوفانی از آتش از آن خارج میشود و من در حالی که چپ و راست جا خالی میدهم به دفتر اساتید بازمیگردم و نامه ام را در آن جا میگذارم تا هر وقت مدیر ماندانگاس فلچر به آن جا سر زد، آن را بخواند: نقل قول:
حداقل چهار است که تابستان و به خصوص پایان آن، برای من نه تنها با آسودگی خیال و فراغت بال همراه نبوده که فوق العاده سخت و مهم و سرنوشت ساز بوده. البته توضیحات اضافی فکر نمیکنم نیاز باشد جناب مدیر چون شما اساتید را مورد عفو عمومی قرار دادید و حتی شایعاتی شنیده شده مبنی بر اینکه میخواهید آن ها را در رستورانی مجلل در هاوایی به صرف شام دعوت کنید. در هر صورت، من باز هم امروز زمان کافی برای فرستادن درس جلسه آخر و همینطور نمره دهی جلسه قبل را ندارم و خواستم اطلاع بدهم. در پایان، یک سوال: امتحانات چه روزی برگزار میشود؟ مرسی
ویرایش: آیا من سوتی دادم و جلسه آخر جلسه قبل یعنی جلسه پنجم بوده؟ و این جلسه یعنی جلسه ششم، در واقع جلسه آخر و جلسه برگزاری امتحان آخر ترم بوده؟
عرضم به حضور محترمتون که داور ریونکلاو یعنی لودو بگمن داوریارو انجام داده و نیازی نیست که به دنبال داور جدید باشین و تا شب کافی نتی چیزی مییابه و پستو ارسال میکنه و خلاصه don't worry و اینا!
حالام ممنون میشم اون چیزی که از تو جیبم برداشتیو پس بدی. مرسی. :|
سلام دنگی دونگ! آقا ما در جریان مشکلی که برای ویولت بودلر پیش اومده هستیم همه. ولی خب داداش اینطوری که نمیشه الان یه هفته س ملت رو هوان برا امتیازاشون.
به هیچ عنوان منظورم سختگیری و سرزنش ایشون و گروهش نیست. فقط درخواست دارم رسیدگی شه به این وضع و اگه صلاح میدونی خودت یه نماینده یا ناظر از ریونکلاو برای تماس با ویولت در مورد امتیازدهی تکالیف اقدام کنه.
اگه اشتباه نکنم ویولت میتونه به عنوان مهمان وارد کلاسش شه و تکالیف رو مطالعه و امتیازدهی کنه، امتیازات رو برای شما بفرسته و خودت شخصا زحمت بکشی وارد شرح امتیازات کنی.
میدونم که به فکر هستی خودت، ولی هفته ی آخره و دانش آموزای خسته به انگیزه نیاز دارن برای ادامه. لطفا سریع تر رسیدگی شه. پیشاپیش ممنون دزد!