جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

30 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 02:01
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس ادامه داد: ولدی برنگشته. این لردی که من میشناسم اگر هم برگشته باشه اصلا مهم نیست. من تو دهن لرد میزنم. من لرد تعیین می کنم.

بوم! (افکت منهدم شدن درب دفتر وزیر)

در منفجر میشه و یک جادوگر مخوف به همراه سی و یک نفر که دقیقا عین خودش هستن وارد میشن. آل و جیمز یک نگاه به افراد مقابلشون میندازن یک نگاه به همدیگه یک نگاه به اونها یک نگاه به همدیگه. آلبوس جا به جا پس میفته.

جیمز که شجاعت گریفیندوری ها در وجودش فوران می کنه چوبدستیش رو به سمت اونها میگیره و با صدای بلندی میگه: شما کی هستید؟
نزدیکترین فرد به جیمز میگه: من لرد ولدمورتم. اینا هم جان پیچ هام هستن!
جیمز:

لرد واقعی چوبدستیش رو در میاره و به سمت جیمز میگیره: اجی مجی لا ترجی!

طلسم به پیشونی جیمز می خوره و به سمت لرد برمیگرده! تمام قدرت لرد گرفته میشه و جان پیچ هاش به توده های مه آلودی تبدیل میشن و لرد غیب میشه. ولی اون برمیگیرده... یک روزی برمیگرده و حال این دو تا برادر رو میگیره. از اون روز به بعد جیمز تبدیل میشه به پسری که زنده ماند (2)

نتایج:

-درب دفتر وزیر مثل پر کاه میمونه!

-لرد ولدمورت سی و یک جان پیچ داره!
-آلبوس سوروس در به بیهوشی زدن خودش در مواقع اضطراری استاده!

-ولدمورت تنها جادوگریه که هیچ وقت از اشتباهاتش درس نمیگیره!

-دلیل اینکه طلسم ولدمورت به سمت خودش برگشت اینه که آلبوس سوروس خودش رو برای نجات جیمز به بیهوشی زد و جیمز با نوعی طلسم محافظت از مرگ فرار می کنه!

جدیدا ملت به صورت رولی با وزیر ارتباط برقرار می کنن! عجب...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین

- برادر ... تو ... تو به من خیانت کردی . آه برادر ! تو ... راجو .. ام چیز ، جیمز !

شق ! ( افکت برخورد سیلی آلبوس سورس به صورت جیمز سیریوس )
- آه برادر ! صورتم رو که زدی ... صورتم درد نکرد ... قلبم درد کرد برادر ! اه برادر منو ببر CCU تا از دست نرفتم برادر !

شق ! ( افکت دومین سیلی ! )
جیمز : اوه ، نامرد.. من انتقام خودمو میگیرم آلبوس.. تو ، تو نمیتونی زمین های کشاورزی مردم رو بالا بکشی برادر... من .. من وزارتت رو به آتیش می کشم برادر ! ( جیمز تریپ فیلم های هندی سرش را تند تند تکان میداد )

شق ! ( افکت سوم )
جیمز : اوه بسه دیگه برادر ! شورشو در آوردی هی سیلی می خوابونی ! درد میکنه خب !
آلبوس سورس : .... شقـ....
دستی وارد کادر دوربین شده و مچ آلبوس را گرفت . جیمز که صورتش را برگردانده بود مشتاقانه برگشت که ناگهان...

شق !
جیمز اینبار دست سنگین عله را بر صورتش احساس کرد .
- پدر... پدر تو .. چرا ؟ چرا پدر؟
عله با حالت به جیمز و سپس آلبوس نگاه کرد و بعد گفت :
- هیچی خواستم نشون بدم که من همسن شما بودم صورتمو با سیلی سرخ نگه میداشتم .
سپس با همان حالت عقب عقب رفته و از کادر دوربین خارج شد .

بلافاصله پس از آن، دو برادر به هم چسبیدند .

آل : یه سنگ گنده میندازم روت تا دیگه تو باشی که به من خیانت کنی !
جیمز : میندازمت تو چاه !
آل : عهه ؟
جیمز : عهه !
جیمز : چرا نمی فهمی ؟! ولدی برگشته !
آل : برنگشته .
جیمز : برگشته .
جیمز : برگشته.
جیمز: هوپ ! اه .. گیجم کردی . ببینم ، تو کتاب تاریخچه ی هاگوارتز ، فصل عله پاتر و جام آتش رو خوندی؟
آل : نه نخوندم . از داستان هایی که قهرمانش بابا باشه خوشم نمیاد .
جیمز : دِ نخوندی دیه ! اگه میخوندی متوجه میشدی چقدر با فاج تفاهم داری !
آل : فاج؟ اسمش منو یاد شکلات میندازه.
جیمز: ... حالا اونو ولش کن ، لردی برگشته .
جیمز : برگشته .
جیمز : برگشته . دیروز باهاش چت کردم .
آل : عهه ! پس برای من اینویزی میاد !؟ برنگشته .
.
.
.
....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1387 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

قبل از هر چیز یک توضیح من راجع به گینس جادوگری بدم! این تاپیک هدف اولش جمع آوری رکوردهای جالب و ابتکاری ایفای نقش و ثبت اوناست! همون چیزی که گینس دنیای مشنگ ها هست! کسی که اولین بار این ایده در ذهنش شکل گرفت و اجراش کرد هدفش این نبود که مردم جهان رو به تحرک وادار کنه و ملت بزنن رکورد همدیگرو بشکنن! بلکه هدف اولش جمع آوری رکوردهای مردم جهان در تمام زمینه ها بود!

گینس جادوگری هم همینه! همونطور که در جمله اول پستم نوشتم:
نقل قول:
مکانی برای ثبت تمام رکوردهای ایفای نقش!

هدف بعدیم هم همون چیزی هست که توضیح دادم بعدش! از نظر کمیت که خوشبختانه مشکلی نیست و از نظر کیفیت هم من در همون پست یک توضیح دیگه دادم:
نقل قول:
پس از انجام بررسيهای لازم و در صورت داشتن تمامی شرايط و ويژگيهای مورد نظر همراه با نام صاحب ركورد در همین تاپیک به ثبت می رسد!

من این شرایط و ویژگی ها رو برای این علنا نگفتم که بتونم یکم انعطاف به خرج بدم! این بیشتر یک کار تفریحیه! تا اونجا که بتونم همه رکوردهای جالب رو ثبت می کنم! یکی از همین شرایط هم کیفیت اون کاره! به عنوان مثال کسی که رکورد هالی ویزارد رو با زدن شصت پست در دو هفته بشکنه ولی پست های به قول شما کتره ای بزنه نه تنها ارزش کار خودش رو آورده پایین بلکه رکوردش به هیچ وجه ثبت نمیشه!

اگر کسی می خواد رکورد دیگری رو بشکنه نه تنها باید از نظر کمیت ازش بیشتر باشه بلکه از نظر کیفیت هم باید برتر باشه!

پ.ن: ممنون از اطلاع دادنتون! برای اینکه برای بقیه هم این سوال پیش نیاد پست گینس رو ویرایش کردم و این نکته رو هم اضافه کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 تیر 1387 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خوبی؟

یه انتقاد در مورد گینس:همانطور که خودتم گفتی این طرح میتونه باعث بشه بچه ها انگیزه پیدا کنن و ایفای نقش فعال شه این خوبه، خوب کمیت هم مهمه ولی اینکه طبق گفته خودت یکی بیاد تلاش کنه و رکورد اون یکی رو در ارسال 50 پست در هفته تو فلان تاپیک بشکنه نه تنها برای ایفای نقش مفید نیست بنظر من بلکه باعث میشه طرف بجای اینکه کیفیت کارشو ببره بالا و یه پست خوب توی هر روز بزنه بیاد شصت تا پست کتره ای بزنه.

این برای جلوه کار تو و اینکه بگی من رولو فعال کردم خیلی کارسازه ولی تیشه به ریشه ایفای نقش میزنه.

این گینس در جهت ارتقای کمیتی ایفای نقش خوبه ولی چه برنا مه ای برای ارتقای کیفیت داری؟

یکیش میتونه همین باشه که بجای همین گارد گرفتن اخیر در برخورد با کودتا و دیدن نیمه خالی لیوان نیمه پرشو ببینی که محفلیا و وزارتخونه ایها میتونن با مرگخوارا و بقیه کسائی که تو کودتا با ما همراهن دست و پنجه نرم کنن که حتما توی سطح کیفی رولاشون موثر خواهد بود.

تو کودتا مرگخوارا وارد حاشیه نشدن،پس بیایم توی رول خودمونو ثابت کنیم.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 تیر 1387 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا اين كودتا از طرف مرگخواران نيست و مسئولشم من نيستم.مسئول بليزه و اون اگه ترجيح ميده هماهنگيا رو تو زير سايه انجام بده با توجه به اينكه بيشتر شركت كننده ها مرگخوارن به نظر من اشكالي نداره.

درباره رزروها

من هميشه مخالف بودم با اين رزروهاي پشت سر هم.مخصوصا به اون حالتي كه وزير انجام داد و نميذاشت كسي پست بزنه.اون روز واقعا ملت علاف شده بودن.لطفا كسي نياد بگه اتفاقي بوده و هماهنگ نكرده بوديم و اينا.چون دقيقا ميدونم موضوع چي بود.

ولي اينم بگم كه براي شروع ماموريت اين كار به مدت خيلي محدودي لازمه.مثلا من وقتي ماموريت ميدم هميشه يه مرگخوارو پيدا ميكنم كه بعد از من پست بزنه.براي اينكه سوژه رو نميشه تو يه پست تعيين كرد و شكل داد.اين كارو براي اين انجام ميدم كه مشخص بشه سوژه و هدف چيه...بعدش همه آزادن.درمورد اين كودتا هم همينطور بود.هماهنگي در كار نبود.ديدين كه بعد از پست پرسي من تو چت باكس اخطار دادم كه مرگخوارا بذارين بقيه هم پست بزنن.

درباره هماهنگي با وزير.

هماهنگي اگه باشه بد نيست ولي اگه نباشه هم اينقدرا مهم نيست.واقعا به نظر من لازم نبود.ابتدايي ترين قانون جنگ اينه كه مهم نيست سوژه چي ميشه و به كجا كشيده ميشه.متاسفانه خيليا از اين قانون خبر ندارن.مثلا سوژه بليز براي كودتا به نظر من خيلي جذاب بود.حيف بود خراب بشه.همونطور كه ديديم خيلي هم وزارت رو فعال كرد.آلبوس سوروس و وزارتيا ميتونستن به جاي جبهه گيري و به قول خودمون ژانگولر بازي سوژه ما رو ادامه بدن. در اين صورت فكر ميكنين چي ميشد؟دسترسي و وزارت آلبوس سوروس گرفته ميشد؟نه...فقط ماموريتها جذابتر و دوستانه تر ميشد.
من شخصا خيلي استقبال ميكنم يكي حمله كنه خانه ريدل و يه بلايي سر لرد بياره.البته اين اتفاق بايد منطقي و مطابق كتاب باشه.

اينطور كه معلومه واقعا به قانون احتياج داريم كه ماده اولشم بايد همين باشه كه سوژه تا وقتي كه به اصل ماجرا ضربه نزنه اهميتي نداره.درمقابلش جبهه گيري نكنين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
پیشنهاد با لحن مناسب و بدون هیچ اغراقی زده شد. و اگر این مشکل رو به جناح مخالف نسبت نمیدادید هیچ بحثی هم پیش نمیومد.

در مورد کودتام این موضوع مثل روز مشخصه که وقتی تمام هماهنگی ها و ماموریت ها همگی در زیر سایه پستهاشون زده میشه .. میتونید نتیجه بگیرید که این کودتا به وسیله مرگخواران اداره میشده ... پس احتمالا درست متوجه منظور لرد نشدید.

در مورد رزرو هام در یک موردش حق با شماست چون اختلاف یک دقیقه ای به چشم میخوره که این دو موضوع رو نشون میده. یا پرسی آماده پست زنی بوده و داشته در اون تاپیک گشت میزده و تا لرد پستشو زده رزرو کرده .. یا هم ارتباط منسجری ... که من چون از مورد دوم خبری ندارم نظر نمیدم. به هر حال بازم فکر نکنم بخاطر یک پست انداختن همه تقصیر ها به گردن ما کار درستی باشه ...

در مورد رزرو هام ... برای هر چیزی احتیاج به کنف نیست. اعضای قبلی زحمت کشیدن و قبلا کنف گذاشتن و نتیجه گیریم شده و مام از همون روش استفاده میکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین

من رزروهايي رو كه در روز اغازين كودتا توسط مرگخواران صورت گرفته بود به مدت 24 ساعت برگردوندم تا براي عموم قابل رويت باشه و خودشون قضاوت كنند.

در رابطه با قسمت دوم پست :

من نخواستم كه شما ما رو از جزييات كودتا با خبر كنيد فقط كافي بود بگيد چنين قصدي داريد تا بشينيم و بر سر قوانينش بحث كنيم.

نقل قول:
ضمنا انجمن خصوصی گذاشتن که مرگخواران بتونن یواشکی نقشه بکشن و حمله کنن .. اگر قرار بود ما اول با شما هماهنگ کنیم که این انجمن رو برامون درست نمیکردن ... اگرچه اعضای وزارتم اونجور که میگید بی خبر و غافل نبودند.

فكر ميكنم لرد چند بار اعلام كرده بودند اين كودتا از طرف مرگخوارن ني!!

پ.ن:

در هر صورت قرار داد مربوط به رزروهاي يك در ميون شكي درش نيست كه باعث بالا بردن كيفيت كودتا ميشه اما انتظار داشتيم با لحن بهتري اين پيشنهاد خودتون رو مطرح كنيد تا كار به بحث هاي حاشيه اي كشيده نشه

و در نهايت اينكه ما روي پيشنهاد شما فكر كرديم و در صورتي كه كودتاي ديگري شكل بگيره "قرارداد ميكنيم كه رزروهاي دو گروه به صورت يك در ميون زده بشه" ، براي تعيين كردن قرارداد هاي احتمالي ديگه پيشنهاد ميكنم در ميخونه ياهو يه كنفرانس تشكيل بديم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 15:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من صحبتی از قانون مکتوب شده و رسمی نکردم و منظور قراردادها بود... چون مسنجر کلا ربطی به جادوگران نداره و در قوانین جادوگران تعریف نشدست بنابراین نمیشه چاچوبی رو براش مشخص کرد. بلکه هدف از ارائه دادن این پیشنهاد به منظور بهتر شدن رول و مسائلی بود که در پست اولم گفتم و فکر نمیکنم لازم باشه دوباره تکرار کنم.

ضمنا انجمن خصوصی گذاشتن که مرگخواران بتونن یواشکی نقشه بکشن و حمله کنن .. اگر قرار بود ما اول با شما هماهنگ کنیم که این انجمن رو برامون درست نمیکردن ... اگرچه اعضای وزارتم اونجور که میگید بی خبر و غافل نبودند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین

كاري كه ما كرديم به هيچ عنوان بر خلاف قوانين ايفاي نقش نبوده ، شما ابتدا اين قانون نانوشته كه ادعا ميكني ما اون رو زير پا گذاشتيم اينجا نقل كن تا بعد به مسايلي كه بهشون اشاره كردي بپردازيم.

پ.ن:رزرو هاي يك در ميون قرار دادي بوده كه قبل از هر جنگ بين محفلي ها و مرگخواران بسته ميشده ، چون اغاز كننده كودتا شما بودين - اگر هدفتون واقعا پيشرفت رول بود - انتظار ميرفت در مورد اين مسايل با ما هماهنگي كنيد اما چون هماهنگي اي نشده طبيعتا همچين قانوني هم بر اين كودتا حاكم نيست و كار ما نادرست نبوده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/4/20 13:24:01
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/4/20 13:27:43
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
باز هم جواب غیر منطقی مثل همیشه.

اولین پست ماموریت پست بنده: پیام زده شده در: ۱۴:۲۴:۴۸ یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۷

دومین پست که پست پرسی بود: پیام زده شده در: ۱۵:۲۲:۳۶ یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۷

در اینجا ما شاهد یک ساعت فاصله هستیم!

پست سوم یعنی پست ولدمورت: پیام زده شده در: ۱۶:۳۳:۵۳ یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۷

پست چهارم پست پرسی: پیام زده شده در: ۱۷:۰۰:۴۳ یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۷

نکته: اگر فکر میکنید رزروی هم از قبل زده شده و پاک شده میتونید به قسمت پستهای حذف شده رجوع کنید و اختلاف زمانی رو اندازه بگیرید)

همچنین اگر به ادامه پستها هم توجه کنید میبینید که در بین پستها حداقل یک اختلاف زمان ده دقیقه ای وجود داشته .. و در این فرصت هر محفلی یا هر کس که عضو وزارت بوده و میخواسته پستی بزنه فرصت کافی برای اینکار را داشته.

بنابراین این حرف شما نه تنها درست نیست بلکه دروغ محض و ساخته و پرداخته ذهن خودتونه ... چون مرگخواران ابدا بر طبق برنامه قبلی یا از طریق مسنجر پستی رو نزدن و حتی کمترین فاصله زمانی بین این پستهام نشان از آمادگی مرگخواران رو داشته که آماده بودند و شرکت کردند ... پس به هیچ وجه بر خلاف وعده ای عمل نکردیم و این توهم شماست.

برعکس رزرو های شما مخصوصا رزرو های دیشب با فاصله ده تا دوازده ثانیه بعد از زده شدن پست نفر قبلیتون انجام میشده که این نشان از مسئله ایه که در پست قبل توضیح دادم. پس لطف کنید ضعف گروه خودتونو به ما نسبت ندید و بیخود هم سعی نکنید این چیزا رو به گردن ما بندازید.

ضمنا شما مثل اینکه این کودتا رو با میدان جنگ اشتباه گرفتید و فکر کردید الان پشت توپ چیزی نشستید و قراره ما بیایم و شما رو تار و مار کنیم که انقدر موضع گیری کردی. ضمن اینکه خوشحالم میشم یکی از ایراد های این کودتا رو برامون روشن کنی تا ما هم یاد بگیریم.

در آخرم این ها انتقاداتی نه فقط برای شخص شما بلکه برای کمک به رول بود ... حالا اگر دوست دارید خودتونو بزنید به ندونستن این دیگه یک مسئله دیگست و ترجیح میدم بحثو کش ندم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!