نقل قول:
من شناسه مو عوض كردم و در واقع همون ايگورم ولي الان دامبلدورم!يعني قبلا ايگور بودم والان دامبلدورم!
آلبوس دامبلدور!
-------------
همچنين مورد ديگه هم هست كه بهتره اينجا بگم تا بعدا به مشكل بر نخوريم و دعوا نشه و اينا!
تو ليست بازيكنان هم لطفا مورد بالا رو درست كنيد.يعني من ايگور بودم و الان دامبلدورم!به هر حال اينه ديگه درستش كنيد.
و اينكه من بهترين بازيكن هفته شدم ولي هنوز پولش بهم اضافه نشده و به هر حال الان ارزون هستم..لطفا گرون تر كنيد تا مشتري شيم !
هوووم ، قرار بود دیگه لیست ویرایش نشه ، ولی آخه من چطوری میتونم همچین شخصیت جیگری مثل تو رو اضافه نکنم ؟ لیست رو ویرایش کردم و اسمت رو وارد کردم ! موجودیت رو هم اضافه کردم .
در واقع یادم رفته بود که امتیاز بهترین های هر هفته رو وارد کنم ، که این کار رو کنم .
موجودی پیتر پتی گرو رو 2000 گالیون قرار دادم ، چون قبلا هم شناسه داشت و به پاس فعالیت هایی که در آغاز کوییدیچ کرده بود ، موجودیش اضافه شد و الان جزو بهترین ها از نظر قیمت هست !
توجه کنید که تا پایان لیگ ، اگر کسی تغییر شناسه بده دیگه لیست ویرایش نمیشه و باید با همون اسمی که در لیست هست ، نمایشنامه بنویسند !
ممنون
همینم زیاد بود !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

نیمی از قیمت توبیاس رو به موجودی تیم اضافه میکنم ، فقط به شرطی که دنبال بازیکن باشید و در ادامه لیگ حضور پیدا کنید !