جمع بندی تاپیک نقش شخصیتهای فرعی در کتاب هفتم ( گراوپ )
مشخصات تاپیک : نیک بی سر جمعه ۲۵ آذر ۱۳۸۴
تعداد پست :48
جمع بندی :
ما دیدیم که گراوپ در کتاب هفتم نقش مهمی در جنگ نهایی هاگوارتز داشت ، اون سانتورها ، اسب های بالدار و هیپوگریف کج منقار رو تحریک کرد و با اونها به کمک اعضای محفل ققنوس و دانش آموزان هاگوارتز شتافت !
نوشته شده توسط پرسی ویزلی
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
جمع بندی تاپیک های تالار اسرار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک اتاقی که درش همیشه قفله
مشخصات تاپیک : لوسیفر جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۳
تعداد پست :70
جمع بندی :
در اون اتاق عشق وجود داره ، چیزی که هری سرشار از اونه و ولدمورت ذره ای در وجودش نداره ؛ آلبوس دامبلدور در کتاب اشاره میکنه مستقیما به این که هری اون چیزی که اونجاست ، عشقه ... عشق !
مشخصات تاپیک : لوسیفر جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۳
تعداد پست :70
جمع بندی :
در اون اتاق عشق وجود داره ، چیزی که هری سرشار از اونه و ولدمورت ذره ای در وجودش نداره ؛ آلبوس دامبلدور در کتاب اشاره میکنه مستقیما به این که هری اون چیزی که اونجاست ، عشقه ... عشق !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک به نظر شما اسم کتاب 7 هری پاتر چیه ؟
مشخصات تاپیک : مرلین مک کینن شنبه ۲۴ تیر ۱۳۸۵
تعداد پست :21
جمع بندی :
عنوان انگلیسی کتاب : Harry Potter And The Deathly Hallows
عنوان فارسی : هری پاتر و قدیسان مرگبار
عنوان انگلیسی کتاب برای مترجمان رسمی : Harry Potter And The Relics Of Death
عنوان فارسی برای مترجمان رسمی : هری پاتر و یادگاران مرگ
کتاب با عنوان انگلیسی Deathly Hallows منتشر شد ، ولی از آنجایی که امکان برگرداندن صحیح آن برای زبان های متفاوت امکان پذیر نیست ، جی کی رولینگ ، عبارت مترادفی را صرفا برای به کار گیری در امر ترجمه توصیه نموده و تاکید کردند که همه مترجمان رسمی این اثر از آن استفاده کنند که همان Relics Of Death است .
مشخصات تاپیک : مرلین مک کینن شنبه ۲۴ تیر ۱۳۸۵
تعداد پست :21
جمع بندی :
عنوان انگلیسی کتاب : Harry Potter And The Deathly Hallows
عنوان فارسی : هری پاتر و قدیسان مرگبار
عنوان انگلیسی کتاب برای مترجمان رسمی : Harry Potter And The Relics Of Death
عنوان فارسی برای مترجمان رسمی : هری پاتر و یادگاران مرگ
کتاب با عنوان انگلیسی Deathly Hallows منتشر شد ، ولی از آنجایی که امکان برگرداندن صحیح آن برای زبان های متفاوت امکان پذیر نیست ، جی کی رولینگ ، عبارت مترادفی را صرفا برای به کار گیری در امر ترجمه توصیه نموده و تاکید کردند که همه مترجمان رسمی این اثر از آن استفاده کنند که همان Relics Of Death است .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک آینه سیریوس
مشخصات تاپیک : هری پاتر یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۸۳
تعداد پست :38
جمع بندی :
استفاده های زیادی میشد از آینه سیریوس برد ، در کتاب پنجم ، به جای اینکه هری خودش رو به خطر بندازه تا از شومینه دفتر دلورس آمبریج برای ارتباط با سیریوس استفاده کنه ، اگر به خاطر میاورد آینه دو طرفه رو میتونست خیلی راحت تر ارتباط برقرار کنه و میتونست باعث جلوگیری از مرگ سیریوس بشه ! البته در این صورت دیگه حضور در وزارتی وجود نداشت و مرگخواران دستگیر نمیشدند و همینطور بازگشت مجدد لرد سیاه برای همه روشن نمیشد !
مشخصات تاپیک : هری پاتر یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۸۳
تعداد پست :38
جمع بندی :
استفاده های زیادی میشد از آینه سیریوس برد ، در کتاب پنجم ، به جای اینکه هری خودش رو به خطر بندازه تا از شومینه دفتر دلورس آمبریج برای ارتباط با سیریوس استفاده کنه ، اگر به خاطر میاورد آینه دو طرفه رو میتونست خیلی راحت تر ارتباط برقرار کنه و میتونست باعث جلوگیری از مرگ سیریوس بشه ! البته در این صورت دیگه حضور در وزارتی وجود نداشت و مرگخواران دستگیر نمیشدند و همینطور بازگشت مجدد لرد سیاه برای همه روشن نمیشد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/16 20:14:13
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک ممکنه جيني جاودانه ساز شده باشه....؟
مشخصات تاپیک : Radolf. D پنجشنبه ۱ تیر ۱۳۸۵
تعداد پست :33
جمع بندی :
لرد سیاه قبلا روحش را تکه تکه کرده بود و هفت هورکراکسس برای خودش ایجاد کرده بود ؛ قرار نیست که هر کسی از راه رسید و یه ارتباطی به لرد سیاه داشت ، یا به هورکراکسس ها و وسایل مربوط به لرد دست زد ، خودش هم هورکراکسس بشه ! مواردی که نیاز هست برای ساخت هورکراکسس این هست که برای ساخت یه هورکراکسس باید یک نفر کشته بشه توسط سازنده ؛ و اینکه بیشتر از هفت هورکراکسس نمیشه ایجاد کرد !
مشخصات تاپیک : Radolf. D پنجشنبه ۱ تیر ۱۳۸۵
تعداد پست :33
جمع بندی :
لرد سیاه قبلا روحش را تکه تکه کرده بود و هفت هورکراکسس برای خودش ایجاد کرده بود ؛ قرار نیست که هر کسی از راه رسید و یه ارتباطی به لرد سیاه داشت ، یا به هورکراکسس ها و وسایل مربوط به لرد دست زد ، خودش هم هورکراکسس بشه ! مواردی که نیاز هست برای ساخت هورکراکسس این هست که برای ساخت یه هورکراکسس باید یک نفر کشته بشه توسط سازنده ؛ و اینکه بیشتر از هفت هورکراکسس نمیشه ایجاد کرد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک ایا دراکو به سمت جبهه ی سفید(محفل)میره؟
مشخصات تاپیک : ویلیام بردلی پیت چهارشنبه ۷ دی ۱۳۸۴
تعداد پست :60
جمع بندی :
در کتاب هفت دیدیم که با از بین رفتن لرد سیاه ، لوسیوس مالفوی ، نارسیسا مالفوی و دراکو مالفوی مجددا گرد هم آمدند تا زندگی نویی را آغاز کنند ؛ تنها چیزی که برایشان اهمیت داشت زنده ماندن فرزندشان دراکو بود ؛ زمانی که هری خودش را به مردن زده بود ، نارسیسا که برای چک کردن اینکه هری پاتر زنده است یا مرده ، با دستور لرد به هری نزدیک شد و تنها چیزی که پرسید این بود که دراکو زنده است یا نه ، و با گفتن اینکه دراکو زنده است توسط هری ، خیال نارسیسا راحت شد ! او به اربابش دروغ گفت که هری پاتر مرده است ! ولی در نهایت هیچ یک به محفل ققنوس نپیوستند ولی از سیاهی دور شدند !
مشخصات تاپیک : ویلیام بردلی پیت چهارشنبه ۷ دی ۱۳۸۴
تعداد پست :60
جمع بندی :
در کتاب هفت دیدیم که با از بین رفتن لرد سیاه ، لوسیوس مالفوی ، نارسیسا مالفوی و دراکو مالفوی مجددا گرد هم آمدند تا زندگی نویی را آغاز کنند ؛ تنها چیزی که برایشان اهمیت داشت زنده ماندن فرزندشان دراکو بود ؛ زمانی که هری خودش را به مردن زده بود ، نارسیسا که برای چک کردن اینکه هری پاتر زنده است یا مرده ، با دستور لرد به هری نزدیک شد و تنها چیزی که پرسید این بود که دراکو زنده است یا نه ، و با گفتن اینکه دراکو زنده است توسط هری ، خیال نارسیسا راحت شد ! او به اربابش دروغ گفت که هری پاتر مرده است ! ولی در نهایت هیچ یک به محفل ققنوس نپیوستند ولی از سیاهی دور شدند !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک R.A.B.: این شخص کیست؟
مشخصات تاپیک : لونا لاوگود جمعه ۱۸ شهریور ۱۳۸۴
تعداد پست :245
جمع بندی :
ر.ا.ب ، شخصی که در قاب آویز قلابی اسلیترین پیامی گذاشته بود که توسط من دزدیده شده قاب آویز و در اولین فرصت نابودش میکنم ؛ همان ریگولس آرکتروس بلک برادر کوچک سیریوس بلک است که به جرگه مرگخواران پیوسته بود و در نهایت مرد !
مشخصات تاپیک : لونا لاوگود جمعه ۱۸ شهریور ۱۳۸۴
تعداد پست :245
جمع بندی :
ر.ا.ب ، شخصی که در قاب آویز قلابی اسلیترین پیامی گذاشته بود که توسط من دزدیده شده قاب آویز و در اولین فرصت نابودش میکنم ؛ همان ریگولس آرکتروس بلک برادر کوچک سیریوس بلک است که به جرگه مرگخواران پیوسته بود و در نهایت مرد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک چرا ولدمورت زماني که فهميد دفترچه خاطرات نابود شده در صدد ساخت هورکراکسي ديگر بر نيامد ؟
مشخصات تاپیک : روبیوس هاگرید شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۵
تعداد پست :27
جمع بندی :
لرد سیاه قبلا روحش رو به هفت قسمت تقسیم کرده بود و در وسایل متفاوتی گذاشته بود و هورکراکسس هاش رو ایجاد کرده بود ، بعد از نابودی یک هورکراکسس نمیتونه هورکراکسس دیگه ای بسازه ، چون روحش رو قبلا تقسیم کرده به تعداد زیاد دیگه ای و روحی وجود نداره که بخواد باهاش هورکراکسس جدیدی درست کنه !
مشخصات تاپیک : روبیوس هاگرید شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۵
تعداد پست :27
جمع بندی :
لرد سیاه قبلا روحش رو به هفت قسمت تقسیم کرده بود و در وسایل متفاوتی گذاشته بود و هورکراکسس هاش رو ایجاد کرده بود ، بعد از نابودی یک هورکراکسس نمیتونه هورکراکسس دیگه ای بسازه ، چون روحش رو قبلا تقسیم کرده به تعداد زیاد دیگه ای و روحی وجود نداره که بخواد باهاش هورکراکسس جدیدی درست کنه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک سرگذشت شخصیتها در کتاب هفتم چگونه خواهد بود ؟؟؟
مشخصات تاپیک : شاهزاده ي دو رگه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۵
تعداد پست :19
جمع بندی :
1- هری پاتر : زنده ماند و با جینی ویزلی ازدواج کرد ، صاحب سه فرزند شد و به عنوان رئیس بخش کارآگاهان وزارت سحر و جادو منصوب شد .
2 - هرمیون گرنجر : زنده ماند و با رون ویزلی ازدواج کرد ، صاحب دو فرزند شد و در سازمان اجرای قوانین جادویی مقام بالایی بدست آورد .
3 - خانواده ویزلی : فرد ویزلی توسط بلاتریکس لسترنج کشته شد .
4 - سوروس اسنیپ : مدتی به عنوان مدیر هاگوارتز قرار گرفت و سپس توسط لرد ولدمورت کشته شد .
5 - آلبوس دامبلدور : در کتاب ششم مرد و در کتاب هفتم بازگشتی نداشت .
6 - روبیوس هاگرید : زنده ماند .
7 - چو چانگ : زنده ماند .
8 - مینروا مک گونگال : زنده ماند و بعد از مرگ لرد سیاه مدتی به عنوان مدیر هاگوارتز فعالیت کرد.
9 - هوریس اسلاگهورن : زنده ماند .
10 - خانواده مالفوی : زنده ماندند .
11 - پرفسور تریلانی : زنده ماند .
12 - دابی : بوسیله شمشیری که در بدنش فرو رفت ، کشته شد .
13 - لرد ولدمورت : توسط هری پاتر کشته شد .
14 - ریموس لوپین : با نیمفادورا تانکس صاحب فرزندی شد و در نهایت هم او و هم نیمفادورا کشته شدند .
15 - لونا لاوگود : ريونكلاوي عجيب و غريب، كه مجذوب اسنوركك شاخ چروكيده و زخم خوب كن ضدجنان هست، به مسافرت مي رود تا چيزهاي جديدي كشف كند.
16 - نویل لانگ باتم : زنده ماند و به عنوان استاد درس گیاهشناسی هاگوارتز منصوب شد .
17 - فایرنز : زنده ماند .
18 - دادلی دورسلی : زنده ماند .
19 - خاله پتونیا : زنده ماند .
20 - پیتر پتی گرو : توسط دست اهدایی لرد سیاه کشته شد .
مشخصات تاپیک : شاهزاده ي دو رگه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۵
تعداد پست :19
جمع بندی :
1- هری پاتر : زنده ماند و با جینی ویزلی ازدواج کرد ، صاحب سه فرزند شد و به عنوان رئیس بخش کارآگاهان وزارت سحر و جادو منصوب شد .
2 - هرمیون گرنجر : زنده ماند و با رون ویزلی ازدواج کرد ، صاحب دو فرزند شد و در سازمان اجرای قوانین جادویی مقام بالایی بدست آورد .
3 - خانواده ویزلی : فرد ویزلی توسط بلاتریکس لسترنج کشته شد .
4 - سوروس اسنیپ : مدتی به عنوان مدیر هاگوارتز قرار گرفت و سپس توسط لرد ولدمورت کشته شد .
5 - آلبوس دامبلدور : در کتاب ششم مرد و در کتاب هفتم بازگشتی نداشت .
6 - روبیوس هاگرید : زنده ماند .
7 - چو چانگ : زنده ماند .
8 - مینروا مک گونگال : زنده ماند و بعد از مرگ لرد سیاه مدتی به عنوان مدیر هاگوارتز فعالیت کرد.
9 - هوریس اسلاگهورن : زنده ماند .
10 - خانواده مالفوی : زنده ماندند .
11 - پرفسور تریلانی : زنده ماند .
12 - دابی : بوسیله شمشیری که در بدنش فرو رفت ، کشته شد .
13 - لرد ولدمورت : توسط هری پاتر کشته شد .
14 - ریموس لوپین : با نیمفادورا تانکس صاحب فرزندی شد و در نهایت هم او و هم نیمفادورا کشته شدند .
15 - لونا لاوگود : ريونكلاوي عجيب و غريب، كه مجذوب اسنوركك شاخ چروكيده و زخم خوب كن ضدجنان هست، به مسافرت مي رود تا چيزهاي جديدي كشف كند.
16 - نویل لانگ باتم : زنده ماند و به عنوان استاد درس گیاهشناسی هاگوارتز منصوب شد .
17 - فایرنز : زنده ماند .
18 - دادلی دورسلی : زنده ماند .
19 - خاله پتونیا : زنده ماند .
20 - پیتر پتی گرو : توسط دست اهدایی لرد سیاه کشته شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1387/6/21 12:08:04
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جمع بندی تاپیک طریقه ی نابودی لرد سیاه
مشخصات تاپیک : آوری شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۸۴
تعداد پست :55
جمع بندی :
لرد ولدمورت روحش را تکه تکه کرد و هورکراکسس هایی برای خودش ایجاد کرد تا بعد از مرگ ، با کمک روح هایی که در وسایل متفاوت جا سازی کرده است ، بتواند مجددا باز گردد ! اولین مرحله نابودی لرد سیاه از بین بردن هورکراکسس ها بود که هری توانست به کمک آلبوس دامبلدور و همینطور یاری رساندن دوستان خوبش رون و هرمیون آنها را پیدا کرده و با وسایلی چون شمشیر گودریک گریفیندور ، زهر باسیلیسک و ... آنها را نابود کند .
در نهایت ، هری و ولدمورت در دوئلی دو نفر ، برای از بین بردن هم ظاهر شدند ! که باز هم هری توانست با استفاده از طلسم خلع سلاح طلسم مرگ لرد را بسوی خودش باز گرداننده و او را نابود کند !
مشخصات تاپیک : آوری شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۸۴
تعداد پست :55
جمع بندی :
لرد ولدمورت روحش را تکه تکه کرد و هورکراکسس هایی برای خودش ایجاد کرد تا بعد از مرگ ، با کمک روح هایی که در وسایل متفاوت جا سازی کرده است ، بتواند مجددا باز گردد ! اولین مرحله نابودی لرد سیاه از بین بردن هورکراکسس ها بود که هری توانست به کمک آلبوس دامبلدور و همینطور یاری رساندن دوستان خوبش رون و هرمیون آنها را پیدا کرده و با وسایلی چون شمشیر گودریک گریفیندور ، زهر باسیلیسک و ... آنها را نابود کند .
در نهایت ، هری و ولدمورت در دوئلی دو نفر ، برای از بین بردن هم ظاهر شدند ! که باز هم هری توانست با استفاده از طلسم خلع سلاح طلسم مرگ لرد را بسوی خودش باز گرداننده و او را نابود کند !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1387/6/21 12:13:51
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج