سقوط آزکابان و انهدام مطلق ارتش شورشیان

من، دلوروس جین آمبریج، وزیر سحر و جادو پایان جنگ را اعلام می کنم. از همین تریبون اعلام می کنم که ارتش شورشیان که نام ارتش آزاد آزکابان را بر خود نهاده بودند، هم اکنون منهدم شده، کورممد ها و جاسم هایشان به هلاکت رسیدند و مهره های اصلی و عوامل فتنه هم دستگیر شده اند. متاسفانه علیرغم تلاش های فراوان اینجانب و افرادم، به خاطر ممانعت های کودکانه رانده شدگان، موفق نشدم مورفین گانت، وزیر فراری و ملعون را دستگیر کنم و به مجازات برسانم. ایشان به نواحی دور دست فراری شده اند. ساحره های بزرگوار و پر تلاش من تا جاهایی رد ایشان را گرفته اند و جستجویشان را همچنان ادامه خواهند داد.
شاید برای مردم بزرگوار جامعه جادوگری این سوال پیش بیاید که آیا جنگ آزکابان مطلقاً با هدف انتقام جویی بوده است؟ در پاسخ باید بگویم خیر. ما در این جنگ غنائم فراوانی بدست آوردیم. تمام میلیاردها گالیونی که گانت ملعون حین فرار منتقل کرده بود، هم اکنون در دستان ماست. همکاران من لای سفره پیچیده اند و ساعت 9 شب، حین جمع آوری زباله از درب منزل تان، سفره های خود را می توانید تحویل بگیرید و پس از ماه ها زندگی در فقر و بدبختی، لقمه ای غذا بخورید.
ما صدها کیلو تن از بساط افراد گانت «چیز» خانمان سوز و بی همه چیز کشف کرده ایم. هم اکنون شفا دهنده های سنت مانگو اینجا مشغول به کار هستند تا از چیز، تولید دارو کنند و برای مصارف درمانی بیماران در سنت مانگو استفاده شود. از همین تریبون به گانت که در هر جای این سرزمین مخفی شده می گویم که " ای گانت، آیا تو جادوگر بودی؟ هم نوعان تو ماه ها در سنت مانگو، در این تحریم دارو درد کشیدند و تو چیزها را انبار کردی و نگذاشتی از آنها دارو بسازیم و همه را صرف عیاشی و تفریح کردی ! مرلین از گناه تو بگذرد. "
در این جنگ ما موفق شدیم دو اسیر خودمان، بانو «هلگا هافلپاف» و «لودو بگمن» را آزاد نماییم. من به مقاومت این دو عزیز بزرگوار درود می فرستم. متاسفانه آقای بگمن به درجه رفیع جانبازی 98 درصدی نایل شدند و هویت و جنسیت شان بر اثر فشارهای بازپرسی ناعادلانه در آزکابان جریحه دار شده است. ایشان طبق رسومات برای فرزندانشان از سهمیه هاگوارتز برخوردار خواهند شد.
خبر مسرت بخش دیگر آزادی همه زندانیان سیاسی دوره آقای گانت می باشد. ما تمامی زندانیان سیاسی دوره گانت را آزاد کردیم اما متاسفانه آنقدر با جو زندان خو گرفته بودند که نتوانستند لحظه ای هوای بیرون آزکابان را تحمل کنند و در دم جان باختند. گفته می شود که به دستور گانت ملعون، زندانیان در طول دوره حبس، اجازه تنفس نداشته اند و به جای خوشبو کننده هوا، دود چیز در سلول شان منتشر می شده است که به موجب آن تا ساعت ها high می شدند و روی غلتک ها مانند موشی آزمایشگاهی می دویدند و تولید برق و انرژی می کردند. متاسفانه کابینه گانت از عقل جادویی برخوردار نبودند و به روشی کاملا ماگلی و ناعادلانه تولید برق و انرژی می کردند.
به زودی تکلیف تک تک یاوران شورشی گانت ملعون را تعیین خواهم کرد.
مردم، امشب را نیز آسوده بخوابید، در حال حساب کتاب هستیم تا غنائم جنگی به عدالت توزیع گردد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

باید بگم همه ی مان در شرایط یکسانی به سر می بردیم و یکدیگر را خوب درک می کنیم.از سپاه بی ریختشان نـــهراسید که پشتـمان به دیوانه سازهای با مرام گرم است!

(18.84 KB)