شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
حتماً امروز اطلاعیه ـش رو می زنم. ولی کلاً شبیه به همون جلسات معمولی. بیشتر امتیاز دهی و ایناش فرق داره. یعنی شما باید با توجه به نقد هایی که توی طول ترم برای هر کسی کردین امتیاز بهش بدین. باید ببینین چقدر اونا رو رعایت می کنه توی رول امتحانش و اینا.
سارا کلن
سارا عزیز اصلاً اینجوریا نیست قضیه. اصلاً بحث پاس شدن و اینا نیست. امتحان هم مثل یه جلسه ی معمولی ـه و هر کسی شرکت کنه امتیاز می گیره و هر کی شرکت نکنه امتیاز نمی گیره.
سیسرون هارکیس
دوست عزیز، با توجه به این که اسلایترین خودش تیمی نداد و در زمان مشخص شده اعلام نکرد، در نتیجه از دور مسابقات کنار گذاشته شد و لیگ کوییدیچ هاگوارتز با 3 تیم برگزار شد.
قیژژژژژژژژژژژژ!(افکت باز شدن در) اوپ(افکت بسته شدن در،وقتی می فهمم در نزدم و خیط شدم ) تقققققققققققق(افکت در زدن. چیه خو؟ خواستم متفاوت باشه)
سلام ببخشید دانگ اگه تا آخر هفته نباشیم امتحانات تموم میشه و نمی تونیم شرکت کنیم؟(تا آخر این هفته) بعد هر کسی باید پاس بشه؟ نمره ی پاس شدن از یک تا سی هست؟ حداقل چقدر نمره باید بیاری تا پاس بشی؟
لطفا یه کم سریع جواب بده چون یک ساعت دیگه داریم میریم. با تچکر!
ماندانا جان... الان ینی فردا من تدریس دارم یا ندارم؟ امتیاز دهی فردا کنم یا نکنم؟ دوشنبه امتیاز بدم یا ندم؟ امتحان بگیرم یا نگیرم؟ سوالا رو بنویسم یا ننویسم؟ بوق بزنم یا نزنم؟