شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوست عزیز اگه قوانین رو با دقت مطالعه کنید متوجه می شید که هر گروه می تونه توی هر کلاس 1 سهمیه ی ارشد داشته باشه. یعنی از کسانی که قدیمی تر هستند.
فرد ویزلی
این مسائل رو با پیام خصوصی یا از طریق دفتر اساتید باید از خود استاد بپرسید.
لودو بگمن
با توجه به این که ساعت تدریس در اختیار استاده، این کاملاً به خود استاد بستگی داره. یعنی می تونه ساعت 00:01 تدریس ـش رو بزنه، یا ساعت 23:59. بنابراین این حق رو داره که این ساعت رو مدیریت کنه. در ضمن با توجه به این که هدف هاگوارتز اینه که افراد بیشتری توش شرکت کنند این کار از نظر بنده مشکلی نداره.
در مورد پاک کردن یا ویرایش یا... استاد حق داره تا پایان ساعت مقرر تدریس ـش هر کاری خواست بکنه.
با توجه به این که کاملا صریح در قانون اومده که بعد از تدریس تکالیف پذیرفته نیس و خود بنده به عنوان مثال پیش اومد چند بار که تکلیفم آماده بود اما چون تدریس شده بود نفرستادمش و به قوانین احترام گذاشتم تقاضا دارم پیگیری بشه و این نقض قوانین اگر در گذشته انجام شده اصلاح بشه و از این به بعد هم جلوگیری نشه.
ضمنا حذف و ارسال دوباره پست در حالی که مدارکش موجوده که تکلیفی بعد از تدریس فرستاده شده و تو چتر به این موضوع اشاره شده و همه دیدن هم فکر نمیکنم کار درستی باشه.
مورد اول اعتراضه و مورد دوم پیشنهاد! چون در قانون پیش بینی نشده ولی به نظرم درست نیست و مثلا این که آیا اگر کس دیگه ای از گروه دیگه ای هم بود این اتفاق میفتاد که تکلیفش پذیرفته بشه؟ راه برای تبعیض باز نمیشه؟
2- در این ترم هاگوارتز تنها افرادی می توانند شرکت کنند که تاریخ عضویت آن ها در ایفای نقش بعد از 92/1/1 (یکم فروردین ماه نود و دو) باشد که به آن ها اعضای تازه وارد گفته می شود.
یعنی از ابتدای سال 92 به بعد هر کی عضو بشه عضو تازه وارد به حساب میاد و جز سهمیه ارشد نیست. با این وجود فاز این عزیز و این عزیز چی بوده؟ یا من اشتباه میکنم. یا اینکه نمیدونم چه خبره! اینجا هم باز شاهد همین قضیه هستیم.
ببین عمو جون، گوش بده دامبل قربون اون هنجره ی طلایی ـت بره. اینجا یه وسیله ای هست به نام در. خو؟ بعد هر جا این وسیله هه بسته بود، به یه کوفتی بکوبون توش و یه صدایی ایجاد کن قبل این که بری توش. خب عمو؟ اگه اینا رو یاد نگیری پس فردا میشی مثل ویولتاااا! حالا دیگه خود دانی.
در مورد این چیزی که گفتی. ازاین به بعد تمامی اساتید، خود 0.5 و بالاتر ـش رو به بالا و پایین تر ـش رو به پایین گرد کنند. جلسات قبلی رو هم خودم درست می کنم.
اوکی..ببین دله دزد، امتیازات جلسه ی دوم کوییدیچ رو چک کن. من اعشار بالای 5 رو طبیعتا به بالا رد میکنم و زیر پنج رو به پایین. اما اینبار تو آمپاس گیر کردم!
امتیازای گریفیندور دقیقا درمیاد 32.5!
من تو قوانین هاگوارتز گشتم. چیزی پیدا نکردم برا این موقعیت. نگرانم به پایین رند کنم گریفیندور دلخور شه، بالا رند کنم بقیه اعتراض کنن که طرف تیم خودت رو گرفتی!
فعلا گرفتم 32.
اما اگه صلاح میدونی یه قانونی چیزی اضافه کن برا این وضعیت که اینجا استاد باید به پایین رند کنه یا بالا. اگه مورد اوله که هیچی، اگه نه، زحمت بکش ویرایش کن پستم رو و 33 رو مرحمت کن به گریفیندور.