بسم الارباب الظالم الظلیم
1) بنظر شما چرا در بازی های کامپیوتری مشنگی شخصیت های اول همیشه تحت شرایط سخت هستند؟ این روند چه پیامی را به ما میدهد؟ ( 10 نمره)طبق شعاری که آخر کلاس دادین، یعنی مشنگ خره و گاو منه، به این نکته پی میبریم در مشنگ ها صفات بارزی از خلقیلت این حیوانات وجود داره.
حال به بررسی گزینه ی اول میپردازیم. یعنی خریت مشنگ ها! با زیر ذره بین قرار دادن رفتار این موجودات، به این نتیجه میرسیم که آن ها علاقه ی غیر غابل توصیفی در امور حمالی، سختی کشیدن و... دارن. در نتیجه شخصیت اول که شخصیت آرمانی آن هاست، باید فردی سختی طلب باشه. اگه بیشتر روی رفتار های این موجود تمرکز کنید، مشاهده میکنید که آنها درصورت احساس خطر حرکتی با جفت پای عقبی انجام میدن که به اصطلاح مشنگ ها، جفتک انداختن نام دارد. در نتیجه خشونت موجود در این بازی ها هم قابل توجیه است.
2) بازی های کامپیوتری یکی از
گزینه های کادوی روز معلم برای پروفسور ماگل شناسی و نیز ساخته ی مشنگ ها است. (5 نمره)
3) بازی های کامپیوتری مشنگی چه تاثیری را ممکن است در زندگی مشنگ ها بگذارد؟ ( 10 نمره)1. عقده ای شدن خواهرهای کوچک در صورت داشتن برادری بزرگتر در خانه.
2. و نیز پایه های دشمنی در خواهر برادرها را در طفولیت بنا میکند. همین دشمنی های دوران کودکی، خصومت های خانوادگی در آینده را سبب میشود.
برای توضیح بیشتر اجازه بدین صحنه ای را برای شما توصیف کنم.
دختر کوچک خانواده با شادی و خوشحالی به پلی استیشن برادر بزرگتر خود چشم دوخته. برادر با حرکت ماشین در صفحه ی تلوزیون خود را هموچون وحشی ها به در و دیوار میکوبد (این ها زمینه های اختراع ایکس باکس را ایجاد میکنن).
خواهر کوچک: داداش میدی منم بازی کنم؟
برادر: نه!
خواهر: خواهش میکنم!
برادر:مگه من با عروسک های تو بازی میکنم؟ ... نه!
دختر بچه با چشم هایی پر از اشک از اونجا فاصله میگیره و با خود تصمیم میگیرد، انتقام خود را بگیرد.
سال ها بعد، برادر دخترک هنگامی که به سرکار میرفت، توسط افرادی ناشناخته ربوده میشود. هنگامی که بیدار میشود، تمام زن و بچه هایش و .. را اطراف خود میبیند. در اتاقی دنج و مخوف! تلوزیونی در اتاق وجود داشت. چهره ای نقاب دار سوار با دچرخه، قهقه هایی میزد که موهای شیطان را نیز بر تنش سیخ میکرد. بعد از توضیحات مختصری درباره ی چگونگی کشتن تک تک اعضای خانواده ی پسر، به صورت وحشتناک، حال بهم زن و ... میدهد، دوباره یک قهقه میزند و میگوید: let’s play a game! Yuhahahahahah!
4) چرا دالاهوف در ابتدای اولین جلسه کلاس با لگد اومد تو در؟ (5 نمره)
پروفسور گرامی!...خواهشا این سوال رو بدون توجه به جواب سوال یک تصحیح کنید.
اممممم...بزرگترین مشکلی که پروفسورهای دیگر در تدریس دارن، معطوف کردن حواس شش گانه ی دانش آموزان به کلاس هست. بنده تا به حال فقط دو پروفسور گرانقدر را دیدم که بدون هیچ مشکلی از پس این امر برآمدن. پروفسور آمبریج و پروفسور دالاهوف.
اگر پروفسور دالاهوف مناسب دیدن که از این روش برای کنترل دانش آموزان استفاده کنن، جای شکی نداره که بهترین روش رو انتخاب کردن و جای سوالی برای ما باقی نمیمونه.
5) آیا بازی های کامپیوتری مشنگی انجام میدهید؟ به چه سبکی علاقه دارید؟ نام ببرید و اگر توضیحی دارید میتوانید بدهید. ( سوال اختیاری - نمره اضافی)سبک؟ ....امممم...خب بازی مجازی داریم و بازی حقیقی.
بازی های مجازی، همون بازی های مشنگی هست که شخصیت های بازی کارتونی هستن و بعد از مردن دوباره توانایی تجدید قوا و جون گرفتن و زنده شدن دارن.
و بازی های حقیقی، بازی هایی هستن که در آن به جای شخصیت های کارتونی از مشنگ ها استفاده میشه. به عنوان مثال شما میخوین ماشین بازی کنین. عده ای مشنگ را سوار ماشین کرده و ماشین را توسط کامپیوتر به کنترل خود درمیارین.
بنده خودم مخترع اینگونه بازی هستم و اولین بازیی که به بازار عرضه کردم saw نام داشت. در صورتی که یاد ایام کودکی و بازی هایم با برادرم میوفتم، تمایل عجیبی به این به بازی های حقیقی در خود احساس میکنم.