سلام و اینجور حرفا ....
اینجانب وقت گرامی و ارزشمندم رو برای این گذاشتم که بتوانم عضو کوییدیچ شوم نیست که بابام در وازه بان بوده منم می خوام عضو شم
خلاصه دستم به رداتون روی مارو زمین نندازین و جلوی لیلی پاتر آبروم رو نبرید
تائید میشه !
عضو کوییدیچ شدی
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] عضویت در کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 14 فروردین 1387 14:56
از: اين دنيا چه ميدوني؟!
پستها:
82

با توجه به اينكه سورس اسنيپ و ويولت از تيم جومالي خارج شدند ، تيم پر افتخار هليوپس ميتونه به راحتي خودشو از حاشيه هاي اخير جدا بكنه.
ضمنا برا اين كه دير نشه من اعلام ميدارم كه ويولت و سورس مال تيم ما هستن و من تاييدشون ميكنم تا كه خودشونم بيان اعلام كننو اينا.
از همينجا هم كاپيتاني رو به سورس عزيز پس ميدم و اين مورد رو هم تاييد ميكنم.
شناسه ویولت بودلر بسته شده !
درباره سوروس هم مشکلی نیست ، تائید شد !
باید کاپیتان تیم هلیوپس پستی توی عقد و ثبت بزنه و دقیقا اطلاعات تیمش رو بنویسه اونجا تا هزینه ها حساب بشن
ضمنا برا اين كه دير نشه من اعلام ميدارم كه ويولت و سورس مال تيم ما هستن و من تاييدشون ميكنم تا كه خودشونم بيان اعلام كننو اينا.
از همينجا هم كاپيتاني رو به سورس عزيز پس ميدم و اين مورد رو هم تاييد ميكنم.
شناسه ویولت بودلر بسته شده !
درباره سوروس هم مشکلی نیست ، تائید شد !
باید کاپیتان تیم هلیوپس پستی توی عقد و ثبت بزنه و دقیقا اطلاعات تیمش رو بنویسه اونجا تا هزینه ها حساب بشن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/2 22:01:02
A man is talking to God.
The man: "God, how long is a million years?"
God: "To me, it's about a minute."
The man: "God, how much is a million dollars?"
God: "To me it's a penny."
The man: "God, may I have a penny?"
God: "Wait a minute." .
The man: "God, how long is a million years?"
God: "To me, it's about a minute."
The man: "God, how much is a million dollars?"
God: "To me it's a penny."
The man: "God, may I have a penny?"
God: "Wait a minute." .
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

جزئیات کاربر

هووم
من هم با اجازه می خوام از جومالی برم ، چون دفعه ی اول هم که تو تیم موندم به خاطر سوروس و ویولت و ریموس بود . حالا اگه تیمی پیدا شد برام یا نشد ، اما به هیچ وجه تو جومالی نمی مونم .
اما دیدم جوزف گفته بود اعضا نیومدن ! یه سر به سایت اختصاصی (!) بزنی می فهمی اعضا نیومدم یا کاپیتان تیم . فکر کنم تمام سوژه ها و مدیریت رو ریموس و بقیه انجام می دادن . ( الآن خیلی تو کف حرف های جوزف موندم ... عجب!)
با تشکر
تائید شد !
مشکلی نیست
من هم با اجازه می خوام از جومالی برم ، چون دفعه ی اول هم که تو تیم موندم به خاطر سوروس و ویولت و ریموس بود . حالا اگه تیمی پیدا شد برام یا نشد ، اما به هیچ وجه تو جومالی نمی مونم .
اما دیدم جوزف گفته بود اعضا نیومدن ! یه سر به سایت اختصاصی (!) بزنی می فهمی اعضا نیومدم یا کاپیتان تیم . فکر کنم تمام سوژه ها و مدیریت رو ریموس و بقیه انجام می دادن . ( الآن خیلی تو کف حرف های جوزف موندم ... عجب!)
با تشکر
تائید شد !
مشکلی نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/1 11:49:20
این روزها که می گذرد
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...
«قیصر»
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...
«قیصر»
جزئیات کاربر

من سه ماه یکبار آنلاین نمیشم . من در اول لیگ قبل در سایت به اعضای تیم گفتم که به علت مسافرت به مدت پنج روز نمیتونم آنلاین بشم .
اون پست رو هم که وسط بازی زدم قبلش از ریموس پرسیدم که هماهنگیتون بهم نمیخوره که من این پست رو بزنم و ریموس هم گفت بزن .
در مورد ول کردن به امون خدا هم ، من شما هارو به امون خدا ول نکردم . به ریموس گفتم بیا سایت تیم رو با زوپس بسازیم که قاطی نکنه ولی اون گفت نه و با نیوک ساختیم .
اگر شما یکذره دقت می کردی می دیدی که من هزار بار توی پیام کوتاه سایت تیم اعلام کردم که نمیتونم با یوزرم آنلاین بشم و از ریموس خواستم که اشکال سایت رو برطرف کنه تا بتونم وارد سایت بشم ، ولی این کار رو نکرد .
در مورد پست اول هم ریموس خودش خواست بزنه چون من در مسافرت بودم و به کامپیوتر دسترسی نداشتم .
در مورد هماهنگی هم در بازی آخر تیم چقدر من بهتون التماس کردم که آنلاین بشین و در بازی شرکت کنین ولی فقط دو یا سه نفر شرکت کردن .
سوروس هم رول نویس بسیار خوبیه ، ویولت هم همینطور ، ولی سوروس کم آنلاین شد . نگفتم اصلا آنلاین نشد .
در مورد ساخت سوژه هم برای این به شما ها می گفتم سوژه پیشنهاد کنین که در تیم آزادی داشته باشین و همه ی کار ها رو کاپیتان و معاون انجام ندن که شما ها احساس شلغم مانند بکنین .
کار های تیم رو هم برای این ریموس انجام می داد که به دلیل خرابی سیستم من به منوی مدیریت دسترسی نداشتم و زیاد هم با سیستم نیوک آشنایی نداشتم .
اگر ویولت و سوروس در تیم می مونن ، تیم ما در لیگ شرکت میکنه و اگر حتما می خوان برن تیم هم در این لیگ شرکت نمیکنه .
ویولت و سوروس جز بهترین بازیکنان تیم هستن و اگر نباشن تیم با مشکل روبرو میشه .
من شمارو از کاپیتانی تیم برداشتم ، اگر مایل هستی توی لیگ شرکت کنی و کاپیتان باشه ، باید تعهد بدی که دیگه تیمو با مسافرت و این موارد به امون خدا نمیزاری ! در غیر این صورت که هیچی !
اون پست رو هم که وسط بازی زدم قبلش از ریموس پرسیدم که هماهنگیتون بهم نمیخوره که من این پست رو بزنم و ریموس هم گفت بزن .
در مورد ول کردن به امون خدا هم ، من شما هارو به امون خدا ول نکردم . به ریموس گفتم بیا سایت تیم رو با زوپس بسازیم که قاطی نکنه ولی اون گفت نه و با نیوک ساختیم .
اگر شما یکذره دقت می کردی می دیدی که من هزار بار توی پیام کوتاه سایت تیم اعلام کردم که نمیتونم با یوزرم آنلاین بشم و از ریموس خواستم که اشکال سایت رو برطرف کنه تا بتونم وارد سایت بشم ، ولی این کار رو نکرد .
در مورد پست اول هم ریموس خودش خواست بزنه چون من در مسافرت بودم و به کامپیوتر دسترسی نداشتم .
در مورد هماهنگی هم در بازی آخر تیم چقدر من بهتون التماس کردم که آنلاین بشین و در بازی شرکت کنین ولی فقط دو یا سه نفر شرکت کردن .
سوروس هم رول نویس بسیار خوبیه ، ویولت هم همینطور ، ولی سوروس کم آنلاین شد . نگفتم اصلا آنلاین نشد .
در مورد ساخت سوژه هم برای این به شما ها می گفتم سوژه پیشنهاد کنین که در تیم آزادی داشته باشین و همه ی کار ها رو کاپیتان و معاون انجام ندن که شما ها احساس شلغم مانند بکنین .
کار های تیم رو هم برای این ریموس انجام می داد که به دلیل خرابی سیستم من به منوی مدیریت دسترسی نداشتم و زیاد هم با سیستم نیوک آشنایی نداشتم .
اگر ویولت و سوروس در تیم می مونن ، تیم ما در لیگ شرکت میکنه و اگر حتما می خوان برن تیم هم در این لیگ شرکت نمیکنه .
ویولت و سوروس جز بهترین بازیکنان تیم هستن و اگر نباشن تیم با مشکل روبرو میشه .
من شمارو از کاپیتانی تیم برداشتم ، اگر مایل هستی توی لیگ شرکت کنی و کاپیتان باشه ، باید تعهد بدی که دیگه تیمو با مسافرت و این موارد به امون خدا نمیزاری ! در غیر این صورت که هیچی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/30 15:05:35
[
جزئیات کاربر

در راستاي پست فنگ عزيز:
بلي.... ما نيز به عنوان نماينده ي تام الاختيار هافلپاف اسپانسرينگ؛ مطابق آنچه پست بازي ناميده ايم و اين روزها در كوييديچ زياد شده و ملت را اين طرف و آنطرف ميفرستند كه پست بزنيد و همديگر را تاييد كنيد... پستي ميزنيم...
و مذاكرات خود را با تيم گولاخ (ك.ر.ب.ققي) پالمري دراگونز تاييد كرده و خواستار ثبت رسمي قرارداد خود براي اسپانسرينگ اين تيم هستيم.
در ضمن من حوصله ندارم تو ده تا تاپيك ديگه هم اين موضوع رو تاييد كنم. زود-تند-سريع قرارداد ما رو ثبت كنيد كه من اصلآ قصد ازدواج ندارم و عقد و اينا نميكنم!
----
در ضمن من يه چند روزي ممكنه به نت دسترسي نداشته باشم. اگر باس تو عقد و ازدواج و اينا هم پست زده بشه الان بگيد. اگر هم كه نبايد چه بهتر..
اگر باس زده بشه من به طور موقت شايد يه كس ديگه رو جايگزين خودم كنم. البته موقت. امكانش هست ديگه؟
همي با تشكر؛
تائید میشه !
لیست اسپانسر ها و تیم های تحت حمایت بروز شد !
نیازی به پست زدن توی عقد و ازدواج نیست ، کاپیتان این کار رو بکنه کافیه
بلي.... ما نيز به عنوان نماينده ي تام الاختيار هافلپاف اسپانسرينگ؛ مطابق آنچه پست بازي ناميده ايم و اين روزها در كوييديچ زياد شده و ملت را اين طرف و آنطرف ميفرستند كه پست بزنيد و همديگر را تاييد كنيد... پستي ميزنيم...
و مذاكرات خود را با تيم گولاخ (ك.ر.ب.ققي) پالمري دراگونز تاييد كرده و خواستار ثبت رسمي قرارداد خود براي اسپانسرينگ اين تيم هستيم.
در ضمن من حوصله ندارم تو ده تا تاپيك ديگه هم اين موضوع رو تاييد كنم. زود-تند-سريع قرارداد ما رو ثبت كنيد كه من اصلآ قصد ازدواج ندارم و عقد و اينا نميكنم!

----
در ضمن من يه چند روزي ممكنه به نت دسترسي نداشته باشم. اگر باس تو عقد و ازدواج و اينا هم پست زده بشه الان بگيد. اگر هم كه نبايد چه بهتر..
اگر باس زده بشه من به طور موقت شايد يه كس ديگه رو جايگزين خودم كنم. البته موقت. امكانش هست ديگه؟
همي با تشكر؛
تائید میشه !
لیست اسپانسر ها و تیم های تحت حمایت بروز شد !
نیازی به پست زدن توی عقد و ازدواج نیست ، کاپیتان این کار رو بکنه کافیه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/30 12:13:38
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1384/08/01
آخرین ورود: شنبه 14 فروردین 1400 04:53
از: اون یارو خوشم میاد!
پستها:
1548

سلام به همگی!(به کوری چشم بعضیا!
)
بله؟حرفای خنده دار میشنوم اینجا!نگو این حرفا رو جوزف جون تلفات میده!ما آنلاین نبودیم؟ما؟یا شما که تیم رو ول کردی به امان خدا و عملا کارای تیم رو ریموس میچرخوند؟ما باعث شدیم بدون هماهنگی پستای بیخود زده بشه؟بنده خدا اگه همین یه ذره هماهنگی ما با ریموس نبود که همون دوسه تا پست هم خورده نمیشد.جوزف جان نکنه یادت رفته که تموم مدت ما رو ول کردی به امون خدا،ما با بدبختی اومدیم هماهنگ کردیم یه سوژه ساختیم که بپستیم،بعدش شما لطف کردی اومدی بدون هماهنگی پست زدی و همه چیز رو به هم ریختی.شاهد هم خود ریموس هست،همین الیور هست.برو بپرس ببین کی بدون هماهنگی کار کرده.
عزیز من شما که خودت آخر ناهماهنگی بودی دیگه حرف از هماهنگی نزن که فاز و نولم قاطی میکنه!
پرسی جان لطف کن شما من رو از این تیم خارج کن.آدم چه حرفایی که نمیشنوه!جل الخالق!
اوهوم ، وقتی پستهای تیم رو میخوندم و امتیاز میدادم متوجه این مورد شدم که جوزف کلا یک پست ارسال کرده بود و مشخص بود که هماهنگی نداره با سایرین ، پست اول رو هم ریموس زده بود .
ممنون از توضیحاتت ، تو و سوروس از تیم خارج میشید ... هر کس دیگه ای هم که مایل باشه ، اینجا پست میزنه و بلافاصله خارج میشه .
من همینجا جوزف ورانسکی رو از کاپیتانی جومالی یونایتد بر میدارم ! اگر کسی مایل به کاپیتانی این تیم و جمع آوری بازیکن هست ، میتونه درخواست بده . کسی که هر سه ماه یک بار آن میشه ، نمیتونه مسئولیت تیم کوییدیچی رو بگیره !
)بله؟حرفای خنده دار میشنوم اینجا!نگو این حرفا رو جوزف جون تلفات میده!ما آنلاین نبودیم؟ما؟یا شما که تیم رو ول کردی به امان خدا و عملا کارای تیم رو ریموس میچرخوند؟ما باعث شدیم بدون هماهنگی پستای بیخود زده بشه؟بنده خدا اگه همین یه ذره هماهنگی ما با ریموس نبود که همون دوسه تا پست هم خورده نمیشد.جوزف جان نکنه یادت رفته که تموم مدت ما رو ول کردی به امون خدا،ما با بدبختی اومدیم هماهنگ کردیم یه سوژه ساختیم که بپستیم،بعدش شما لطف کردی اومدی بدون هماهنگی پست زدی و همه چیز رو به هم ریختی.شاهد هم خود ریموس هست،همین الیور هست.برو بپرس ببین کی بدون هماهنگی کار کرده.
عزیز من شما که خودت آخر ناهماهنگی بودی دیگه حرف از هماهنگی نزن که فاز و نولم قاطی میکنه!

پرسی جان لطف کن شما من رو از این تیم خارج کن.آدم چه حرفایی که نمیشنوه!جل الخالق!
اوهوم ، وقتی پستهای تیم رو میخوندم و امتیاز میدادم متوجه این مورد شدم که جوزف کلا یک پست ارسال کرده بود و مشخص بود که هماهنگی نداره با سایرین ، پست اول رو هم ریموس زده بود .
ممنون از توضیحاتت ، تو و سوروس از تیم خارج میشید ... هر کس دیگه ای هم که مایل باشه ، اینجا پست میزنه و بلافاصله خارج میشه .
من همینجا جوزف ورانسکی رو از کاپیتانی جومالی یونایتد بر میدارم ! اگر کسی مایل به کاپیتانی این تیم و جمع آوری بازیکن هست ، میتونه درخواست بده . کسی که هر سه ماه یک بار آن میشه ، نمیتونه مسئولیت تیم کوییدیچی رو بگیره !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/29 21:45:02
But Life has a happy end. :)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج