شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من می خواهم راز ققنوس را کشف کنم . بپرس پروفسور. مرا به جست و جو ی راز بفرست.
و عضو محفل شوم .
( مادرم هم مک گونگاله ها ) من باید حتما راز رو پیدا کنم و عضو شم وگرنه مادرم منو می کشه .
پسر مینروا؟ هوووم.. ویلیام عزیز! شرط ما برای همه کسایی که می خوان بیان محفل همینه. می تونم بگم رول نویسیت نزدیک به قابل قبوله اما سابقه ی چندانی نداری و من نمی دونم چقدر فعالیتت مستمر و ادامه دار خواهد بود. و البته نکته ی خیلی مهم این که شخصیتت رو هنوز جا ننداختی و با توجه به این که شخصیتت ساختگی هست فکر کنم خیلی کار و زمان ببره.
آخرای ماه دوباره سر بزن ببینم چقدر پیشرفت کردی در این زمینه ها!
ویکی! ویکی! اوه شرمنده م دخترم.. خانوم ویزلی! یه مدتی هست که تدی ما شبا بیخوابه.. وسایل نقره ای دودهای پری وار بیرون میدن و زمزمه هایی شنیده میشه که میگه او می آید!
شما اطلاع داری این اتفاقا چرا میوفته؟ هوووم.. به هر حال خوب نیس که شما تنها بیرون باشی دخترکم.. بیا تو، اینجا خونه ی خودته!
البته یه افطاری هم باید درست کنی.. خانوما امروز خونه نیستن، ویولتم خیار بلد نیس پوس بکنه چه برسه به افطاری درست کردن. می تونی بری به خاطرات یا همانند یک سفید اصیل بنویسید.
در جستجوی سنگ فیروزه!
نقل قول:
عاقا منم میخوام جَست جو کنم !! میشه عایا ؟؟
دوباره همدیگرو دیدیم آقای لانگ باتم!
خب دلیل این تاخیر این بود که می خواستیم یه ماموریت خوب برات انتخاب کنیم که پیدا کردیم.
برای نویل لانگ باتم و هری پاتر سالها پیش در یه همچین روزهایی یه پیشگویی شد. نویل لانگ باتم می تونست پسر برگزیده باشه، دشمن لردولدمورت اما تام خودش هری رو انتخاب کرد.
به دنیای وارونه برو و این داستان رو طوری روایت کن که انگار نویل انتخاب شد و خب ما می خوایم ببینیم نویل لانگ باتم چطور پسر برگزیده ای می شد.
تاپیک دنیای وارونه تک پستی نویل!
فرصت ها غنیمت ست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1393/4/10 23:53:32
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1393/3/14 21:40:57
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
سلام این عکس نشون میده که عمو من توی محفل ققنوسه میشه منم عضو شم با این نسبت؟
سوزان عزیزم! ادگار عضو فوق العاده خوبی برای محفل ققنوس بود. روحش شاد اما.. حقیقتا برای عضو شدن توی محفل ققنوس به کمی تجربه و سابقه و قدرت نویسندگی نیاز داری که مشروحا و مفصلا توی پستهای قبلی همین تاپیک برای بچه ها توضیحش دادم.
یه لطفی کن و پستهای قبلی رو بخون.
موفق باشی دخترم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1393/3/6 12:15:30