ماموریت واقعا مزخرف بود ... دلیل اولش این بود که در زمان شلوغی قبل از بسته شدن سایت و هاگوارتس برگزار شد و دلیل دومش کم کاری اعضا بود ...
به هر حال ....

در مورد امتیازات باید بگم که قسمت آخر ماموریت چون خیلی دیر شده بود خودم زدم و به کسانی که قرار بود بزنند 2.5 امتیاز دادم (!)
امتیازات و نقد ماموریت شماره 2 :
ادوارد بونز – پست شماره 931 – پیام امروز : پست نسبتا خوبی بود ... واقعا این مرحله از ماموریت چون سوژه خاصی نداره خیلی نمیشه روش حساب کرد ... ولی پستت حقا خوب بود. در مورد جمله بندی صحبت نمی کنم چون پست طنز بود. از نظر نگارشی تقریبا همه چیز رو رعایت کرده بودی و علائم رو هم تقریبا به خوبی استفاده کرده بودی ... طنز پستت هم خوب بود ولی در مورد اینکه از اسم ها استفاده نکرده بودی باید بگم که من گفتم موضوع فیلم لو نره نه دست اندرکاران فیلم .... اینطوری که تبلیغ ما هیچ فایده نداشت !!!! امتیازت رو 4 میدم از 5 چون بهترین پست این ماموریت بود +5 میشه !!
الیور وود – پست شماره 936 – پیام امروز: پست خوبی بود ... در سطح ادوارد بود ولی یک ضعف هایی هم داشت !! علائم نگارشی رو به خوبی رعایت کرده بودی و پاراگراف بندیت هم نسبتا خوب بود. ... اون قسمت پوستر فیلم هم ابتکار خوبی بود و همون بود که من رو به فکر خبر انتشار عکس های فیلم اندا خت !!!! اما خیلی طنز نبود ... نمره 3.5 از 5
ویکتور کرام – پست شماره 937 – پیام امروز : خوب ما مسلما تو فیلممون .. خون و مرگ و این چیزا نداریم

ولی طنز پستت بد نبود. اون افراد زیر 150 سال هم جالب بود و نیم نمره به خاطرش می گیری ... پاراگراف بندی عملا نداشت و برای همین نیم نمره ازت کم میشه ... بی حساب شدیم !!!! غلط املایی و نگارشی هم تقریبا نداشتی ... امتیاز 3.5 از 5
ریموس لوپین – پست شماره 113 – مغازه ویزلی ها : پست بدی نبود ... باید بگم که اوباش اونقدر ها هم بیرحم نیستند که یک نفر و بی خودی شکنجه کنند ، ولی خوب این یک دفعه اشکالی نداره

... پاراگراف بندیت خوب بود. قواعد نگارشی رو رعایت کرده بودی و علائمت مشکلی نداشت. البته یه جایی گفته بودی : ترس و درد ، عجب احساس وحشتناکی . درد و ترس در اندک اندک نقاط بدنش نفوذ میکردند و او به خود میلرزید و روی زمین دست و پا میزد.
من نفهمیدم در اندک اندک نقاط بدنش یعنی چی !!! به خاطر این جمله بندی غلط نیم نمره ازت کم می کنم (!) .. باید اعلام کنم که باز هم 3.5

( نمی دونم چرا همه تو این ماموریت 3.5 می گیرند !! )
زاخاریاس اسمیت – ماموریت مغازه ویزلی ها : نمره -5 میگیری چون شرکت نکردی !
ریموس لوپین – پست 83 – مقر اوباش : پست کوتاه و خوبی بود ، بدون غلط املایی و نگارشی ، علامت گذاری تقریبا مناسب و دیالوگ های عالی و غیر از نداشتن سوژه هیچ عیبی نداشت ، بهت 4.5 میدم !
الیوروود – پست 86 – مقر اوباش : در مقام یک پست جدی باید بگم که عالی بود ، دیالوگ که نداشت الحمد لله ، سوژت مناسب بود و غلط املایی و نگارشی هم نداشتی و طول پستت هم که رویایی بود ، پنج می خواستم بهت بدم اما چون طنز نزده بودی 4.5 میدم بهت !
ویولت بودلر – پست 87 – مقر اوباش : طنز متوسط ، اصول نگارشی متوسط ، غلط املایی یک عدد ، طول پست به میزان لازم

، در نتیجه یک پست کاملا متوسط تحویل دادی و یک نمره کاملا متوسط میگیری ! 3
جرج ویزلی – مقر اوباش : شرکت نکردی ، -5 میگیری !
چارلی ویزلی – مقر اوباش : شرکت نکردی ، -5 !!!!
زاخاریاس اسمیت – مقر اوباش : شرکت نکردی ، -5 میگری !
ویکتور کرام – جادوگر تی وی : امتیاز 2.5 می گیری !
ویولت بودلر – هالی ویزارد : خوب و به موقع امتیاز 4 می گیری !
<><><><><><><><><><><><><><><><>
پ.ن : خلاصه ماموریت ، جمع امتیازات و آرم های جدید در پست بعدی !