شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ببين وزير من يه پيشهناد نوئي دارم اگه مي خوي استعفا بدي نده چون نميشه من مي گم حذب رو ميكنيم وزارت يعني در حقيقت وزارت رو مي كنيم حذب سرژ كه موافقه اسكاورم حرفي نداره سيريوسم كه اهل خطر نيست ولي زوري مياريمش كوييرل فقط حرف داره كه اونم باهاش حرف مي زنيم عله همكه به قول خودش دهن كاربرا بسته شه خوبه(عله دارم زير آبتو مي زنم) خلاصه اگه خواهان تركيدن وزارت هستي با صندق پستي شماره 242 تماس بگير ما منتظريم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
همي بايد به عرض دوستان گرامي برسانم که وضع مغز وزير هنوز در هنگ است...و اگر چنين پيش برود از وزارت استعفا خواهد داد و شخص شايسته اي به جاي وي خواهد نشست کورنليوس عزيز لينک تاپيکي که ميخواهي را اينجا بده تا برايت بازش کنيم ما نيز کلي با شما حال مي نماييم برادر اما تاپيک چه قديمي چه جديد پاک نمي شود چون خاطره مي باشد و اين خاطره ربطي به اون خاطره ندارد...من تکذيب ميکنم
هووووم فکر کنم قضيه سازمان ها هم حل شد و حالا هر کدوم يه سوژه جداگانه داره
سوروس عزيز به شما مجوز داده مي شود
ايگور عزيز حقيقتش من از همون وقتي که بچه بودم درس تاريخ جادوگري دوست نداشتم...و واسه همين جذب واحد اسلام شدم...که تاريخ رو خراب کنم...ولي گاهي وقتا هم تاريخ لازمه...خواهشا شما به روزش کن...و اگه لازمه من انجام بدم حتما راهنماييم کن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب
با سلام خدمت وزير بزرگ سحر جادو شيخ الآسلام كالين بن الكريوي..
يك زماني در گذشته ي دور ما در اين وزارت مقام داشتيم و معاون سازمان امنيت بوديم..و در اون ناحيه كلي پستهاي جدي عجيب جلب مي زديم..حالا اين رئيسه رفته سازمان بي صاحاب مونده مي خواستم برم راهش بندازم ..اما براي راه افتادنش احتياج به گرفتن رتبه ي سوم توسط شما داشتم..
منم با بارتي توي اين طرحي كه گفت شريك..منم هستم
رتبه اي مقامي چيزي به ما هم بده .. حيف اين نقش من كه بيكار باشه..:ygrin
با اجازه ي شما ما از امروز كار آبدارخانه را آغاز مي كنيم و به صورت عضوگيري عمل مي كنيم ! با اليور هم صحبت مي كنم تا برگردند و تا هنگامي كه ايشان نيامده اند خودم به كارها و عضوگيري مي پردازم !
ببخشيد اگه كارمو شروع كردم , به هر حال شما اجازه را صادر كرديد ! خوساتم اطلاع بدم !
اگه مي شه فقط اون نظر سنجي رو بدارين كه خيلي ضايعه ممنون !
پ.ن : مي شه سازمان شوراي امنيت (سازمان ملل متحد) رو دوباره به كار بندازيم ؟ مي شه ؟ البته اگه مي شه اسمشو كاملا به سازمان ملل متحد تغيير بديد تا بهتر بتونيم عمل كنيم !
ممنون !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/8/21 13:43:08 ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/8/21 18:05:52
آقا با تریپ اعتماد به نفست همی کلی حال کردم. در ضمن میگم یک حالی به وزارتخونه بده و اگه می شه این تاپیک هایی که کاربرد ندارن مثل ستاد های انتخابات و تاپیک هایی که آخرین پستشون مال زمانیه که ببا بزرگ مرلین آفتابه بدست بوده رو حذف کن. من هم همی یک عنوان باز کنم یا اون تاپیک قبلیه رو از قفل بودن می رهانی؟ پ.ن: در ضمن صفت های مذکور جزء ویژگی های یکی از مقامات دولتیه مورد علاقه منه! چون دوست داشتم بهت گفتم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کورنلیوس آگریپا در 1386/8/20 20:56:34
همي اي مرلين شما آزاديد بر اين وظيفه و ما از پيشنهاد شما بسيار خرسنديم
همانا....بايد بدانيد که وزير الان مغزش هنگ بود...ولي چشم حتما به تاپيک ساحره ها سري خواهم زد....ولي خواهشا نگيد کي...چون مغزم بسي هنگيده...و بايد بگوييم که از تاپيک ساحره ها بس راضي مي باشيم و بدانيد که آبدارخانه باز خواهد گشت...و من از سيريوس عزيز مي خواهم که اين کار را انجام دهدي
ابتدا عرض ميکنم که من نه دکتر مي باشم...نه ساتاد دانشگاه...ولي وزير مردمي هستم...و هر کس ميخواهد کوذتا کند خوشحال مي شويم که به سايت سوژه بدهد...ما نيز سعي خودمان را خواهيم کرد که جلوي کودتا را با نمايشنامه بگيريم...با تشکر کالين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/19 23:46:37 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/19 23:49:23
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب
سلام علیکم به وزیر منتخب مردم و آقای دکتر و استاد دانشگاه و نخبه و با حال و حالا کلی چیز دیگر که وقت تنگ است و حال من هم تنگ است. آقا اولا که با نظر بارتی جیگر طلا حسابی موافقم. حتما انجام بده که رول سایت یک تکونی بخوره. ثانیا آقا تو وزیر مردمی هستی یا نه؟ محبوب هستی یا نه؟ انتقاد پذیر هستی یا نه؟ مرد آسلام هستی یا نه .... حالا که هستی و پشتت به مردمت گرمه یک مجوز بده به ما که میخوام تاپیک کینگزلی مرحوم یعنی کودتا رو راه اندازی کنیم. ببنیم من می تونم کودتا کنم یا تو می تونی دولتت رو روپا نگه داری. اگه مجوز ندی مرد آسلام نیستی! محبوب نیستی! مردمی نیستی! انتقاد پذیر نیستی! و تازه اصلا هم با هات حال نمیکنم. پس دمتان گرم و نرم باد. بدرود.
بابا تو اين وزارت يكي نيست بياد به ما يه ليوان چايي بده
در خواست بازگشايي آبدارخانه وزارتخانه را داشتيم .
دليل : زيرا تا مدتي پيش اين مكان از بهترين و پر بيننده و بيشترين پست خورنده ي اين انجمن بود و اينا ... ( خودمم نفهميدم چي گفتم ) البته اگر اين مكان را باز مي كنيد لطفا اگر ممكنه روش عضوگيري رو در پيش بگيريم . اگرم نمي گيرين من چيكار كنم ؟ بالاخره بازش كنين !
با سلام خدمت وزير محترم سحر و جادو كالين بن هزار تا چيزه ديگه من ميخواستم به شما پيشنهاد دهم كه طبقه اي به ساختمان وزارت سايت اضافه كرده . يعني طبقه چهارم كتاب اداره ي مقررات و نظارت بر جانوران جادويي و خواستار رياست آنجا هستم توجه من صاحب فروشگاه موجودات جادويي در كوچه دياگون هستم كه در آينده نزديك به شدت فعا خواهد شد و نحوه ي كار آنجا اين گونه است كه اعضا پست مي زنند و اگر تاييد شدند موجود مورد نظرشان را به آن ها خواهيم داد(عكس موجود به همراه اسم دارنده و جانور وآرم فروشگاه ) و او آن را زير امضا يش قرار مي دهد و از آن موجود مي تواند در كلاس هاي هاگوارتز و خارج از آن استفاده كند اليته اين فروشگاه مجوز دارد و سه نفر هم از آن جانور خريده اند از اين رو مي خواستم مقامي دولتي هم كه در ارتباط با موجودات جادويي باشد در وزارت داشته باشم . يه منظور اينكه هركس موجودي خريد آن را در وزارت معرفي كرده آيا شما موافق هستيد ؟؟؟؟ در ضمن خوشحال مي شويم حيواني از فروشگاه ما يخريد وزير لايغ بهترين هاست . با تشكر