نمیخوام جو ناامیدی و افسوس بدم.ولی یه سری حقایق رو باید قبول کرد
ونوس گرامی نوشته:
نقل قول:
یا اشکال از منه! که مثل سابق راحت خندم نمی گیره!
دقیقا مشکل از شماست و وجود این اشکال طبیعیه.
منم همین مشکلو در خودم میبینم.
وقتی بچه بودم با این اسباب بازی هایی که به "باغ وحش

" معروف بود یا با مطالعه در مورد دایناسور ها

و غیره خیلی زندگی میکردم.
ولی وقتی زمان گذشت،سلیقه ها،دلبستگی ها و ... عوض میشن.
خیلی وقت پیش توی یکی از وبلاگ های همین بچه های جادوگران خوندم که آدم نمیتونه همیشه با عروسک دوران کودکیش بازی کنه.
بعد از چند سال اون عروسک خسته کننده میشه.
اتفاقی که برای خودم و برای خیلی ها افتاده اینه که،دیگه جادوگران و نوشتن رول براشون جذابیتی نداره.یه زمانی میرفتم پروفایل مانی و فرهادو زیر و رو میکردم و همه ی پست هاشون رو میخوندم.
با پست هاشون واقعا میخندیدم.حتی پست هایی که در گفتگو با مدیران مینوشتند.
تمامی پست های مانی در داستان های پرت و پلا و گیر به پروپاچه ی عشقو بیش از ده بار در گذشته خوندم.
ولی اصلا حس خوندن این پست های جدیدو ندارم.چون میدونم اگر بخونمشون،مثل ونوس به راحتی خندم نمیگیره.چون دیگه نمیخوام به اسباب بازی دوران کودکیم چنگ بزنم.
دوستان هم گفتن که بیام و شرکت کنم در تاپیک ها،ولی میدونم اگر رول بنویسم،نوشته ی مسخره ای خواهد بود.
پست های امپی و سالی و مری رو-که در این تاپیک نوشته شده اند- هم کامل خوندم.ولی خب هرچیزی که باید اشاره میشده رو اشاره کردن.در نتیجه توضیح بیش از این،تکرار است.
باید بگم که با نتیجه گیری مری خیلی موافقم
فقط یه خواهشی که از امپی و سالی دارم اینه که چگونگی بیرون کشیدن سوژه از میان رویداد های عادی سایت رو به نسل جدید جادوگران یاد بدن.متاسفانه هیچکسی حس تزریق سوژه ی جدید رو نداره(شاید هم بلد نیست)
در حالیکه هنوز هم در این سایت سوژه فراوان است.
مثلا همین پست آلبوس سوروس پاتر در صفحه ی قبلی سوژه ی جالبی میتونه باشه و با شناختی که از سبک نویسندگی فرهاد دارم،اون پست خوراکشه

یا همین باغ وحشی که توی این پست من گفته شد یا دایناسور...
یا این موضوع که مری باود سینیسترا رو با جسیکا پاتر اشتباه گرفته
همین موارد به ظاهر کوچیک اگر پردازش بشن،میتونند جذابیت ایجاد کنند.مگه سیم سرور و آتشفشان چه شکلی به وجود اومد؟
در یه چت با فرهاد،که فکر نمیکنم ده دقیقه هم طول کشیده باشه،قضیه ی کارت دانشجویی راجر رو اونقدر بردیم جلو که خیلی ها باور کردند همچین چیزی وجود داشته.همین عملو میشه برای سوژه های رول به راحتی انجام داد.شما که انرژی دارید، باید سعیتون رو بکنید.
نقل قول:
رول جادوگران تنها چیزی که احتیاج داره اینه که بچههای رولنویس توی داستان تعریف کردن گروهی بهتر بشن که خب اینجا (کل بخش رولپلینگ جادوگران) یه محیط تمرین مجانی برای همین کاره!