جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1387 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سالازار اسلایترین نوشته:
وني گفت به هر حال من از سایت جادوگران خاطره ی خوبی ندارم!!!
دلمم نمی خواد برگردم!!! یکی این جمله رو برای سالازار توضیح بده !!! مرسی میشم!

هوم من از اكثر بچه هاي قديمي كه ميشناختم و باهاشون در ارتباط بودم خواستم كه اگر ميتونن بيان و توي رول شركت كنن حالا تو يكي حوصله نداري به من ربطي نداره :HAMMER: ونوس لوس نباشه كه ونوس نميشه ! :))

:HAMMER:

*** به مسنجر انتقال یافت!!!***

*
بچه های انتقاد پذیر! با عرض تاسف دارید تو سوژتون درجا می زنید ! حدود یه هفتست دارید می نویسید داستان تکون نخورده!
خودتون پستای همو می خونید کسل نمی شید؟

*

یه چیز دیگه!!!
بی خیال تموم حرفایی که زدم! شما بگید هدفتون از نوشتن رول چیه منم می نویسم!!!سه دور کل پستا رو خوندم هنوز نفهمیدم داستان قراره به کدوم سمت بره!یکم بی سر و تهه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/12 15:21:50
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1387 09:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من قدیما بهم بیشتر خوش می‌گذشت چون کلی دوست پیدا کردم و می‌زدیم تو سر کله هم.اگه الانم این اتفاق بیفته ...

آره این حرف کاملا درستی میدونی چرا؟
چون اونوقت با هم بودین.میبینی الان من نمیگم بودیم میگم بودین.چون اگه بگم بودیم از فردا انبوه پست و پیام شخصی میاد که برو جوجه،تو رو چه به این حرفا،کوچیکی حالا،مال این حرفا نیستی،خودتو قاطی بزرگا نکن!!!!
بابا والا دیگه میترسم بپستم.از ناظرش بگیر تا اعضا چنان نقدای سنگینی میکنن که آدم واقعا رغبتش گرفته میشه.نقد خوبه اما از دیدگاه میانه رو نه از دیدگاه غالب.بحثای تو چت باکسو ببینین
چند % دوستانه است؟حرف غیر دوستانه حتما فحش توش نباید داشته باشه که.دعوا ندارین با هم اما کل کلاتونم خیلی جالب نیست.اون پست اینو میکوبه این اونیکیو.بابا قبلانم اینجوری بود؟
همون زمانی الان میزنینش تو سر هم ازین بحثا داشتین؟
ونوس و فرهاد با هم دعواشون میشد؟حالا دعوا نه مشاجره.شما حتی الانم که اومدین جریان رو حل کنین با هم یکی نیستین.من خیلی کوچیکم واسه گفتن این حرفا.فکر کنین یه سگ داره پارس میکنه اما میارزه گوش بدین.بابا یه کم متحد بشید.رولای موضوعی مشترک بزنین.فعالیت عمومی رو به فعالیت تو تالاراتون ارجهیت بدین.کوییرل و آنیتا بیان رول بزنن.حداقل واسه راه افتادن دوباره سایت تا یه مدت کوتاه.اگه میخواین مثه قبل دوست باشین با هم بیاین همدیگرو اونجور که هستیم قبول کنیم.فلانی در توانش اینه که فلان جور رول بزنه این به من ربطی نداره مگه سایت مال منه؟نقد خوبه اما از دیدگاه میانه رو(بار دومه میگماااا)
اینا از لحاظ غیر فنی
از نظر فنی ام به نظر من سایت داره بیش از حد میره تو طنز.مگه اون هری پاتری که این سایت حول محورش داره میچرخه طنز بود؟
بابا قدیم از 10 تا تایپیک 2 تا طنز بود 2 تا نظر و ... بقیه رول جدی
الان از 10تا 8 تا طنزه 2 تا ام نظر و ...
بابا بخدا میشه.ونوس اگه نمیخوای بیای به نظرم عاقلانه تره که فاز منفی ندی.نمیای جونت سلامت عزیز دیگه چرا بقیه رو سرد میکنی.

بابا میشه خودتونو پیدا کنین. بیاین همدیگرو قبول کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1387 01:12
نمایش جزئیات
آفلاین
وني گفت به هر حال من از سایت جادوگران خاطره ی خوبی ندارم!!!
دلمم نمی خواد برگردم!!! یکی این جمله رو برای سالازار توضیح بده !!! مرسی میشم!

هوم من از اكثر بچه هاي قديمي كه ميشناختم و باهاشون در ارتباط بودم خواستم كه اگر ميتونن بيان و توي رول شركت كنن حالا تو يكي حوصله نداري به من ربطي نداره :HAMMER: ونوس لوس نباشه كه ونوس نميشه ! :))

امپراطور من قدیما بهم بیشتر خوش می‌گذشت چون کلی دوست پیدا کردم و می‌زدیم تو سر کله هم.اگه الانم این اتفاق بیفته ...

هوم جو قديما به علت حضور همه جوره ي ملت اون موقع خيلي گرم و صميمي بود ! مثلا ميگم الان ساعت 4 بعد از ظهره من جو گير ميشدم زنگ ميزدم !
- سلام فرهاد بريم . . . . ؟
- . . . . . بريم !

يهو ميشديم شونصد نفر مثلا !
يا انكه يكي ميامد ميگفت بچه ها فلان تاپيكو زدم ! ملت ميگفتن كووووووووو؟ بعد يهو ميريختن توش تا صبح ولش نميكردن!! بعد كه حسابي راه مي افتاد ديگه پستهاش به صورت دوره اي ميخورد!!1

نقل قول:
بارون : یک مشکلی که من دیدم مشکل طولانی نوشتن پستاست.

همممم ميتونم درك كنم ! منم اول كه ميخواستم پستهاي ديگه رو بخونم خيلي سخت بود برام چون اكثر هم طولاني بودن هم چيز زيادي ازشون نميفهميدم!
بهترين كار كه ميتوني بكني اينه كه از يكي از پستهاي جديد شروع كني و بري بالا يعني به سمت جديدا1 چون موضوعات پست ها هر چندتا پست عوض ميشه و اين طوري كه پيش ميره باعث ميشه كه لازم نباشه بري 50 تا پست قبل رو بخوني بياي بالا مثلا از پست 5 بخوني بسه !!

-=-=-=-
ديگه اينكه من هم حسي خودم رو همينجا اعلام ميكنم !! :d

:HAMMER:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1387 09:35
نمایش جزئیات
آفلاین
بخش شوخی :

به به چه عالی ، جای سرژ خالی :دی

نقل قول:
ونوس نوشته : ...

باز اون صدتا وکیل وصیت نپرن بهم!!!! جادوگرانه دیگه ... با شخص مشخصی هم که حرف می زنی ....

کی از فرها طرفداری کرد ، بیا برو بگیر بزنش اصلا تازه استاد بلاک هم اومد میخوای بدیم همین بارون بلاکش کنه تا دیگه رول بد تحویل ملت نده :D

نقل قول:
ونوس نوشته : ...

منم به اصطلاح "بچه های قدیمی - جدید" اعتقادی ندارم!!! همه ی قدیمی ها هم یه روز جدید بودن!!! به هر حال ! من از سایت جادوگران خاطره ی خوبی ندارم!!! دلمم نمی خواد برگردم!!! یکی این جمله رو برای سالازار توضیح بده !!! مرسی میشم!

در این مورد باهات موافقم ... منتهی یه اسم قشنگی توی پروژه آباد سازی :دی مطرح شده به اسم خاکستری ... چیزی بود که تیو ذهنم خودمم بود ... تلفیق رنگها و اینا ...

بعد این پاراف کلاً مشکل نگارشی داشت ، نمره شما صفره همین جا اعلام میکنم که کاش آن یکی :دی

ام نمیدونم شاید بشه طرحی نو ریخت ، نه در فروم ها ، بلکه در ذهن ها ... من خودم دنبال اینم ، اینطوری آن مشکلتم حل میشه ... نشد هم کارش پُتکه تصویر تغییر اندازه داده شده

نقل قول:
بارون نوشته : ...

.به هر حال میخوام سعی کنم برای شروع روزی یه پست رول بزنم و امیدوارم در این پروژه آبادسازی فرهاد شرکت داشته باشم!

مشق شب ... کلیه افراد از امشب روزی یه پست میزنین ، تا هم بارون از تنهایی در بیاد هم اگر خوشش نیومد عازم جزیره بشین :دی

نقل قول:
بارون نوشته : ...

یک مشکلی که من دیدم مشکل طولانی نوشتن پستاست.

برای حل شدن این مشکل باید قربانی بدیم آقا ... اینطوری نمیشه آقا .... ما این امپراطور رو بالای دار میبرم آقا ... من هنوز موندم چطوری تو دو ثانیه سه خط مینویسه آقا (این چه شکلکایی آقا ... نه ببخشید خانم کویی :دی)

بخش شوخی ... نه چیز ... جدی :

از بین صحبتهای یه حرفی آرشام زد ، که فکر میکنم یه طرح قشنگی داد ، در مورد سوژه سازی ... اگر ملت هستند !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/10/11 9:36:43
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/10/11 9:45:43
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/10/11 9:53:37
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1387 08:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول پست زدن بعد از دویست روز خیلی حال میده!
-----------------------------------
دیشب نه!.....پریشب بود خواستم یه رول بزنم....سوژه خیلی خوبی هم داشتم و به فرهادم گفتم .....ولی هر چی سعی کردم دست و دلم نمیرفت به نوشتن....بی حوصله بودم...نمیدونستم چجور باید سوژه رو پیاده کرد

این مشکلو فکر کنم همه کسایی که دوباره میخوان وارد رول بشن داشته باشن........به هر حال میخوام سعی کنم برای شروع روزی یه پست رول بزنم و امیدوارم در این پروژه آبادسازی فرهاد شرکت داشته باشم!

--------
پینوشت:یک مشکلی که من دیدم مشکل طولانی نوشتن پستاست....یه زمانی ما میدیدیم طرف دو خط پست میزد ما گفتیم زیر 8 خط رول ممنوعه.....الان باید یه حداکثری تعریف بشه تا آدم حوصله خوندن داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1387 08:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

امپراطور تاریکی نوشته:
نقل قول:
دو تا پست قبلیمو پس گرفتم این یکی رو هم فقط برای این زدم که از آقای آذرنوا معذرت خواهی کنم که به نوشته هاشون گیر بی خود دادم امیدوارم تو طرح آباد سازیتون موفق باشید خوش بگذره * ناراحت نشدم فقط واقعا حوصله ندارم

نه اصلاً ناراحت نشدی! فقط احتمالاً برای اولین برای در طول تاریخ جادوگران من به اسم فامیلم صدا زده شدم! و به صورت رسمی بسیار نچسبی ازم معذرت‌خواهی کردی و یه برچسب طرح آباد‌سازیم زدی!

نه تو ابداً ناراحت نیستی! من ذره‌ای شک ندارم!

همین دیگه! آرزومندم حوصلت هر چه زودتر برگرده و به همراه بقیه‌ی بچه‌ها از نظراتت بیشتر استفاده کنیم.

!

هومک
حوصلم برگشت
کلا دیروز دلم از یه جا دیگه پر بود!
گفتم رسمی معذرت خواهی کنم که باز اون صدتا وکیل وصیت نپرن بهم!!!! جادوگرانه دیگه ... با شخص مشخصی هم که حرف می زنی ....
( ببخشید!!!کسی ناراحت نشه !خصومت شخصی ندارم!)
فرهاد جون من اگه درمورد نوشته هات هم چیزی گفتم ، واسه اینه که تو ذهنم از تو یه ایده آلی ساختم که مطمئنم هستی!اگه حتی یک هزارم صدم هم از اونی که نوشته هات باید باشند بیای پایین ، من حس بچه هایی رو پیدا می کنم که بهشون گفتن پاپانوئل وجود نداره ( چه خارجی!!!! )

ولی مثلا !!! همین سالازار!!
منو بکشید هم در مورد نوشته هاش نظر نمی دم هیچ وقتم نظر ندادم!!!
برای این که کلا نه از خودش خوشم میاد نه از سبک نوشتنش!

نتیجه گیری : حاجی ناراحت نشو ! بیا در پناه آسلام !

( این معذرت خواهیه دلچسب تر بود؟)

در مورد خودم!
من گفتم دوباره هم میگم سه باره هم میگم!ادعای رول نویسی ندارم !!! اگرم قبلا چیزی می نوشتم تو جوی بوده که تو سایت برقرار بود!!!
منم به اصطلاح "بچه های قدیمی - جدید" اعتقادی ندارم!!! همه ی قدیمی ها هم یه روز جدید بودن!!!
به هر حال ! من از سایت جادوگران خاطره ی خوبی ندارم!!!
دلمم نمی خواد برگردم!!! یکی این جمله رو برای سالازار توضیح بده !!! مرسی میشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
دو تا پست قبلیمو پس گرفتم این یکی رو هم فقط برای این زدم که از آقای آذرنوا معذرت خواهی کنم که به نوشته هاشون گیر بی خود دادم امیدوارم تو طرح آباد سازیتون موفق باشید خوش بگذره * ناراحت نشدم فقط واقعا حوصله ندارم

نه اصلاً ناراحت نشدی! فقط احتمالاً برای اولین برای در طول تاریخ جادوگران من به اسم فامیلم صدا زده شدم! و به صورت رسمی بسیار نچسبی ازم معذرت‌خواهی کردی و یه برچسب طرح آباد‌سازیم زدی!

نه تو ابداً ناراحت نیستی! من ذره‌ای شک ندارم!

همین دیگه! آرزومندم حوصلت هر چه زودتر برگرده و به همراه بقیه‌ی بچه‌ها از نظراتت بیشتر استفاده کنیم.

نقل قول:
اما جواب این سوالت رو ارجاع میدم به طنزهای روتین مدیری ، فکر میکنی اگر پاورچین پخش شه بازم ملت میان بهش همونطوری میخندن ؟ یا مثلاً اینطوری بنظر میرسه مدیری دقیقاً باید همون شیوه ساختن فیلمش رو تکرار کنه ...

درود بر تو! این خیلی خوب بود. البته طنزای مدیری رو تازگیا نشون مي‌ده یه سریاشون هنوزم خوبه! حالا نوستالژی و خاطرات گذشتم هست منتهی خب اوکی خیلیاش به نظر افتضاح می‌رسه. حداقل امیدوارم پستای قدیمی من همچین حالتی نداشته باشه!

منتهی در کل حرف منم که مثل این که یه سری بچه‌ها خوششون نیومد این بود که حرکت رو به جلو! هری پاتر تموم شده؟! به درک! ما که اصلاً محدود به سیر روایی و کتابای هری پاتر بودیم که حالا باشیم! عملاً ما تا آخر عمرمون می‌تونیم رول (ترجیحاً خوب!) تولید کنیم

نقل قول:
اتفاقاً دیروز به سالازار گفتم نصف ملت اومدن توی تاپیک چیزی بنویسن ولی هیچی نفهمیدن ... خب یه سری تیکه ها و اینا تاریخ مصرفی داشته و داره ... گره یادآوریش خیلی حال میده .

این خیلی راحت قابل حله! می‌شه یه پاراگراف تاریخ داستان را توضیح داد. هم تیریپ کلیشه و خنده‌بازار میشه شبیه داستای فسیل و فیلم تاریخی افتضاح صدا و سیمایی تعریف کرد هم کسایی که یادشونه یه مروری واسشون می‌شه!

نقل قول:
در یه چت با فرهاد،که فکر نمیکنم ده دقیقه هم طول کشیده باشه،قضیه ی کارت دانشجویی راجر رو اونقدر بردیم جلو که خیلی ها باور کردند همچین چیزی وجود داشته.همین عملو میشه برای سوژه های رول به راحتی انجام داد.شما که انرژی دارید، باید سعیتون رو بکنید.

البته کارت دانشجویی رضا هنوز گروئه اون‌جا! :D

نقل قول:
من اونقدرام تازه وارد نيستم،اون قدرام قديمي نيستم.فكر ميكنم افرادي كه تو اين كودتاي عليه وزير هستن اكثرشون 3 تا 4 ماه زودتر از من عضو سايت شده باشن.(اينو گفتم كه بگم منم قديميم،خفنم..چون گويا قديمي ها تو سايت خيلي مقام و ارزش بايد داشته باشن.)

دو سال و ۳ تا ۴ چهار ماه منتهی فرقی نمي‌کنه. الان سعید برگرده عضو شماره‌ی هفت بود فک کنم من عمراً بهش احترام بذارم چون از پستاش هیچ‌وقت خوشم نمی‌یومد! یا پست اولی مانی توی کودتا خیلی بد بود به خودشم گفتم. پست خودت انصافاً خوب بود منم همون رو ادامه دادم و توی چت باکس هم واست نوشتم. این جریان احترام که می‌گی رو خودتم مي‌دونی این‌طوری نیس. چون این یکی دیگه به دست مدیران و فشار و آستکبار ربطی نداره. مدیران نمی‌گن به قدیما احترام بذارین. اگه احترامی هم هست من به عنوان یه عضو (به تاریخش کاری ندارم) دوست دارم فک کنم به خاطر نوشته‌هام و اخلاقیاتم هست نه تاریخ عضویتم و اطمینان دارم که قطعاً این‌طوره. من الان یه پست بیشتر الان ازت تو ذهنم نیست ولی این ذهنیت الان مثبته چون کارت خوب بوده. شماره‌ی عضویتت دو رقمی باشه یا پنج رقمی قاعدتاً فرقی نمی‌کنه وقتی کارت خوبه.

نقل قول:
قديم هيچي نبوده..بيخودي اين جو رو نديد كه قديما بهتر بوده،با كيفيت تر بوده يا هر چيز ديگه..حالت فعلي جادوگران خيلي هم خوبه و خيلي هم بهتر از اون موقع هاست..تازه حالت فعليش شايد كمي افت كرده باشه ولي اگر بخوايم دو سال اخير رو به فرض بگيريم،به نظر من سايت هيچ مشكلي نداشته و اعضا به همون خوبي قديم فعاليت ميكنن و ميكردن!

قدیما از نظر من خیلی خوب بود! چون اون موقعا بهم بیشتر خوش مي‌گذشت! به نظر من حکم صادر نکنیم. مشخصاً هر کی با اون دوره‌ای که خودش توش بیشتر حال مي‌کرده بیشتر احساس نزدیکی می‌کنه. ممکنه هفته‌ی پیش از این هفته جادوگران از نظر من خیلی بهتر بوده باشه. من قدیما بهم بیشتر خوش می‌گذشت چون کلی دوست پیدا کردم و می‌زدیم تو سر و کله‌ی همدیگه. شاید این اتفاق دوباره بیوفته بگم الان خیلی بهتره ;)

نقل قول:
به این مشکل میگن "شکاف نسل ها"! ... بچه های نسل جدید و قدیم همدیگه رو درک نمی کنن. بچه های قدیمی بخصوص اونایی که سالی یه بار به سایت سر میزنن به بچه های جدیدتر به چشم ارزشی یا نویسنده های سطح پایین نگاه می کنن. با سوژه هاشون نمی تونن ارتباط بر قرار کنن، پستاشون رو لایق خوندن نمی دونن.. اونا هنوز میخوان به سبکی که سال دو سه سال پیش می نوشتن و با همون سوژه ها رول رو بتروکونن و البته بیشتر کسانی از این کارشون پیروی میکنن که مربوط به همون نسلن. این بچه ها اگه ازشون در مورد بهترین نویسنده ها بپرسی از هم نسلای خودشون و بهترین پستا رو پستای زمان خودشون می دونن ( که الحق هم پستهایی بس خوندنی هستن.... ولی جذابیتشون بیشتر برای همون زمانه!)

خداییش نه دیگه در این حد! کلاً تعریف جادوگرانی از "دوران" فرهنگ خاص اون موقع فرومه. فرهنگ فروم جریانش چیه؟ تیکه‌ها و دیالوگ‌ها و سوژه‌های داخلی و خیلی وقتا خارجی سایت هستش که مي‌ریزه توی رول بچه‌ها. مسلماً تو جریان بودن خیلی کیف داره. منتهی اون‌قدرم دیگه غیرممکن نیست. من حدود چهار پنج ماه پیش توی تاپیک اتاق تسترال‌ها هیچ ایده‌ای نداشتم چه خبره و هیچ کدوم از بچه‌ها فعال سایت رو هم نمي‌شناختم. منتهی یه چندتا پست زدم و به زور خودم رو جا دادم و نهایتاً سوژه‌ی خودم رو تزریق کردم تو جریان و خب گرفت! احساس بیگانگی و ایناش به جای خود خب چون هست! منتهی بچه‌های فعلی دیگه محفل سری اخوت پنهان که نیستن! قاعدتاً بعد از یه مدت آدم رو داخل بازی راه مي‌دن.

در پایان منم با حس سیریوس بلک احساس هم حسی خودم رو اعلام می‌کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
همممم

به نظرم همه تا حدودی دست میگن ولی چیزی که باید در نظر گرفت اینه که خوشبختانه همه ی اعضای جدید (منظورم از 2 سال پیش تا الان هست) به این نتیجه رسیدن که گروه اتحاد نیومدن که سایت رو بپوکونن با چند تا رول و بعدش فرار کنن .
من خودم تا قبل از پست های وزرات حدودا 3 سال میشد که رول نزده بودم و اصلا روند رول نویسی از دستم خارج شده بود و به نظر خودمم نتونستم زیاد خووب بنویسم ولی به هر حال همین که جرات کردم و تا حدودی داستان رو به پیش بردم فکر کنم قابل قبول بود در هر حال الان با 3 سال قبل فرق میکنه !

در هر صورت خوشحالم یه بعد از 3 سال اولین باری بود که حس کردم باید جادوگران رو هم به لیست علاقه مندی هام اضافه کنم این خودش یه حس خووب بود

الان جو دوستی در سایت حاکمه و این خودش کلی پیشرفت هست که اعضای جدید بدونن ما نیومدیم بخوریمشون فقط اومدیم بلاک کنیمشون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور جان اگه میگم قدیمیا... منظورم شما و گلگو و گراوپ و آرشام و همه اونای دیگه هم هستین. وگرنه اگه بخوایم همون سری اولی که اومدن به سایت رو قدیمی حساب کنیم احتمالا فقط عله قدیمی حساب میشه و یکی دو نفر دیگه!!!

جدیدی ها هم درسته که تازه واردن ولی دلیل نمیشه تنها ول بشن به امون خودشون! الان اگه بخوایم همچین حرفی رو بزنیم پس هرکی دو سال تو یه شرکتی کار کرد باید بگه من پیر شدم و بازنشسته کنین منو؟

از زیر بار مسئولیت نمی تونین شونه خالی کنین ..........

ملت قدیم و جدید! به جای اینکه بیایم نحوه رو پر کنیم بریم پست بزنیم please

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا اجازه...آقا اجازه! ما هم میخوایم بپریم وسط بحث اما می ترسیم... میدونین، لولو خورخوره ی من شکل تاپیک نحوه است!

به این مشکل میگن "شکاف نسل ها"! ... بچه های نسل جدید و قدیم همدیگه رو درک نمی کنن. بچه های قدیمی بخصوص اونایی که سالی یه بار به سایت سر میزنن به بچه های جدیدتر به چشم ارزشی یا نویسنده های سطح پایین نگاه می کنن. با سوژه هاشون نمی تونن ارتباط بر قرار کنن، پستاشون رو لایق خوندن نمی دونن.. اونا هنوز میخوان به سبکی که سال دو سه سال پیش می نوشتن و با همون سوژه ها رول رو بتروکونن و البته بیشتر کسانی از این کارشون پیروی میکنن که مربوط به همون نسلن. این بچه ها اگه ازشون در مورد بهترین نویسنده ها بپرسی از هم نسلای خودشون و بهترین پستا رو پستای زمان خودشون می دونن ( که الحق هم پستهایی بس خوندنی هستن.... ولی جذابیتشون بیشتر برای همون زمانه!)

مثال!: یکی از دوستان همیشه لطف داشت و موقع چت با من لینک پستهای خوب قدیمی رو می فرستاد و منم می خوندم. اما آیا این پست واسه منی که خیلی از شوخیهاش رو درک نمی کردم به اندازه ی اون دوست عزیز خنده داره؟ مسلما" خیر!

از طرف دیگه بین بچه های جدید نویسنده های خوبی هستن که با توجه به سوژه های فعلی سایت پستهای قشنگی می نویسن ولی اگه همون پست رو به یه قدیمی نشون بدی احتمالا در بهترین حالت فقط بهش لبخند بزنه!

تا حدی با آرشام موافقم.. اگه قدیمی ها سعی کنن خودشون رو به جدیدی ها نزدیک تر کنن و نه تنها راهنماشون باشن بلکه خودشون رو هم آپ تو دیت کنن و دست از سوژه های سال 84-85 بر دارن! به یه همبستگی و یه رول پلیینگ خوبی می تونیم برسیم.

امضا:

کوچکترین فرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده