شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
========= *اين امتياز زماني به گروه داده ميشه كه من مطمئن بشم چنين پستي قبلن در تالار هافلپاف زده شده.براي اين كار با پيوز وارد مذاكره شديم و نتيجش اعلام خواهد شد.
**سه امتياز به خاطر بي ناموسي بودن پست كم شد.من دور قبل رو اين مورد تاكيد نكردم چون قانونش رو چند روز قبل از مسابقه گذاشته بودم و گفتم شايد دانش آموزا نوشته باشن پست هاشونو ولي اين بار هيچ بهونه اي قابل قبول نيست.
***يك امتياز ازش به خاطر بي ناموسي كم ميشه.شدت بي ناموسي پستش كمتر از آسپ بود و براي همين يه امتياز كم شد.
****اين پست،پستي هست كه قبلن ارسال شده و فقط اسماش عوض شده و دوباره ارسال شده.حتي تو خود پست هم اثراتي از اين هست كه بعضي جاها از سامانتا و اسليترين استفاده شده ست.
*****به دليل اينكه مري بلاك شده و اريكا هم كم آن ميشه من امتياز هايي كه خودم به گريفيندور دادم رو دو برابر ميكنم و با امتياز هاي قبليشون جمع ميكنم.
پ.ن.چارلي عزيز هم كه بايد بازي هافل و ريون رو داوري كنه لطف كنه و امتياز هاي كم شده(بي ناموسي و بقيه موارد كه ذكر شده)رو دقيقن با همين امتياز ها كم كنه!
موفق باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/10 13:52:13 ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/11 14:41:45
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !