شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ از مرگخوار بودن بدم میاد دوست دارم عضو محفل باشم. انتظارم این است که دست مرگخوار هارا از قدرت کوتاه کنه.
2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ همون قدری که به خودم اعتماد دارم به محفل اعتقاد دارم. به این که راه به مرگخوار ها نمیدن وتوشون خائن نیستش.
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ فوکس به 4 دلیل: 1- از مار ها متنفرم . 2- به پرندگان علاقه دارم. 3-کدوم ادم عاقلی یک مار را که نیش میزنه را نجات میده وقتی از صاحبش بدش میاد. 4-پرنده ای به زیبایی ققنوس که کلی فواید داره مثل اشکش یا پرش چرا نباید نجات داد.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ بله توسط مخالفان محفل یعنی مرگخوار ها
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ اواز ققنوس بسیار زیباست
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟ بله اصلا ازش نمیترسم تازه به اون ولدک هم میگم بزار هرکاری میخواد بکنه .
هنوز جای کار زیادی داری ، امیدوارم فعالیت و بهتر شدنت رو همچنان ادامه بدی ، خوش اومدی به محفل .
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/5/29 23:25:50
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
پاسخ به: دفتر توجیهات محفلیه (عضویت در محفل ققنوس)
1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟
نظرم اینه که....نظری ندارم(چون عالی هستش )
انتظارم اینه که در عضویت ما سختگیری نکنند(می دونم که این طور نیست)
2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
آنقدر که اگه بخواهند جونم رو براشون میدم.من به تصمیم گیری های درست آن ها اطمینان و اعتقاد دارم.
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
من که فوکس رو نجات میدم ولی فکر کنم فوکس قدرت دفاع در برابر نجینی رو داشته باشه.و چرا؟؟؟چون که از نجینی متنفرم.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
خیر زیرا کسی جراتش رو نداره تا اون رو از بین ببره.
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟
نمی دونم که دامبلدور به چی علاقه داشت ولی حدس میزنم که رمز این باشه ( هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید! )
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟
هر کسی توی این دنیا یه عظمتی داره که باید به اون احترام گذاشت، مانند دامبلدور که ولدرمورت را به نام تام ریدل صدا می کرد. نباید مثل بعضی ها بود که به ایشان می گویند ولدک و یا ولدی کوچولو. من ایشون رو با همون نام لرد ولدمورت یا تام ریدل می نامم. امیدوارم به اندازه ی قابل قبول شما، پیشرفت کرده باشم.
1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ از مرگخوار بودن بدم میاد دوست دارم عضو محفل باشم. انتظارم این است که دست مرگخوار هارا از قدرت کوتاه کنه.
2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ همون قدری که به خودم اعتماد دارم به محفل اعتقاد دارم. به این که راه به مرگخوار ها نمیدن وتوشون خائن نیستش.
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ فوکس به 4 دلیل: 1- از مار ها متنفرم . 2- به پرندگان علاقه دارم. 3-کدوم ادم عاقلی یک مار را که نیش میزنه را نجات میده وقتی از صاحبش بدش میاد. 4-پرنده ای به زیبایی ققنوس که کلی فواید داره مثل اشکش یا پرش چرا نباید نجات داد.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ بله توسط مخالفان محفل یعنی مرگخوار ها
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ اواز ققنوس بسیار زیباست
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟ بله اصلا ازش نمیترسم تازه به اون ولدک هم میگم بزار هرکاری میخواد بکنه .
مینروای عزیز ، شما هنوز پست رولی ارسال نکردید که من بنا بر اون بخوام شما رو تایید یا رد کنم ، پیشنهادم این هست که شما یک مدت فعالیت کنید توی تاپیک های رول ، و حتی همین انجمن محفل ، بعد مجدداً درخواست بدید . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/5/10 22:06:07
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
نظرم: در حدی نیستم که نظر بدم. انتظارم: سخت گیری نکنند.
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ خیلی زیاد بیش تر از زیاد به همه چیزشون اعتقاد دارم. 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ خودم را نجات میدهم بخاطر این که فوکس خودشو نجات می دهد من بدبخت باید در رم از دست نجینی که نمی تونم فوکس منو نجات می دهد..
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ شیب بام نخیر 5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ اقا ما رو با دامبلدور طرف ننداز.
چی معلومه که بهش میگم تام ولدک که جای خود دارد. تو رو خدا این دفعه منو تایید کنید . تا پای مردن درخواست میدهم.
شما از دفعه ی قبل که درخواست دادید تا الان رولی ارسال نکردید ، ببینید ، وقتی عضو محفل میشید ، باید توی رول فعالیت کنید و بنویسید ، وقتی الان حتی زحمت نمیدید که پنج تا پست رول بزنید توی این انجمن ، میخواید عضو بشید که چی بشه ؟ فکر میکنید وقتی عضو محفل بشید اتفاق خاصی میفته یه دفعه !؟ یه مقدار فعالیت کنید و پست بنویسید که رول نویسیتون پیشرفت کنه ، بعد با کمال میل شما رو تایید میکنم برای ورود به محفل . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/5/10 22:08:30
مراقب خودت باش.
نظرم اینه که....نظری ندارم(چون عالی هستش )
انتظارم اینه که در عضویت ما سختگیری نکنند(می دونم که این طور نیست)
2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
آنقدر که اگه بخواهند جونم رو براشون میدم.من به تصمیم گیری های درست آن ها اطمینان و اعتقاد دارم.
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
من که فوکس رو نجات میدم ولی فکر کنم فوکس قدرت دفاع در برابر نجینی رو داشته باشه.و چرا؟؟؟چون که از نجینی متنفرم.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
خیر زیرا کسی جراتش رو نداره تا اون رو از بین ببره.
نمی دونم که دامبلدور به چی علاقه داشت ولی حدس میزنم که رمز این باشه ( هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید! )
من از اون ترسی ندارم و همیشه اسمش رو ولدرمورت صدا میکردم( به خاطر همین شکنجــــــــــــــه هم شدم )
ویلبرت عزیز ، نسبت به دفعه ی قبلی که درخواست عضویت دادید ، پیشرفت خیلی خوبی داشتید ، ولی کافی نیست ، اگر به همین صورت پیش برید و سعی کنید روزی یک رول بزنید و نقدش رو بخواید و سعی کنید که با توجه به نقد اشکالاتتون رو رفع کنید ، خیلی زود به یکی از نویسنده های خوب تبدیل میشید . سعی کنید فعالیتتون رو توی ایفای نقش متمرکز کنید . و لطفاً خواهش میکنم که برای هر سوال و مسئله ای در مورد ایفای نقش از تاپیک گفتگو با مدیران استفاده نکنید ، ایفای نقش دو هزار تا ناظر داره و هاگوارتز هم به اندازه ی کافی مدیر و استاد و غیره داره که لازم نباشه تو یه تاپیک عمومی و کاملاً بی ربط سوالاتتون رو مطرح کنید . سعی کنید از پیام شخصی استفاده کنید . اینها خیلی اهمیت دارن توی سایت که رعایت بشن . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/20 10:01:50 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/20 10:04:16
نظرم: در حدی نیستم که نظر بدم. انتظارم: سخت گیری نکنند.
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ خیلی زیاد بیش تر از زیاد به همه چیزشون اعتقاد دارم. 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ خودم را نجات میدهم بخاطر این که فوکس خودشو نجات می دهد من بدبخت باید در رم از دست نجینی که نمی تونم فوکس منو نجات می دهد..
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ شیب بام نخیر 5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ اقا ما رو با دامبلدور طرف ننداز.
چی معلومه که بهش میگم تام ولدک که جای خود دارد. تو رو خدا این دفعه منو تایید کنید . اقا ما تفریح مان شده درخواست دادن.
چارلی عزیز ، مسلما من ازینکه اعضای گروهم زیادتر بشن بدم نمیاد که بخوام کسی رو بدون دلیل تایید نکنم . شما هنوز باید رول بنویسید و فعالیت کنید ، پیشنهادِ من این هست که شما به جای اینکه انقدر پست توی تاپیک های متفاوت و غیر ایفای نقش بزنید یا توی تاپیک ها صحبت کنید ، روزی یک رول توی تاپیک ها بزنید و نقدش رو از ناظران انجمن ها بخواید تا پیشرفت کنید ، تلاش و نقد شدنِ پست خیلی تاثیر داره توی کیفیتشون . مطمئن باشید اگر بیشتر از این پیشرفت کنید ، حتما برای ورود به محفل شما رو تایید میکنم .
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/20 9:57:46
مراقب خودت باش.
1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ نظره خاصی ندارم
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ من اینجا شخصه زیادی رو نمیشناسم نمیدونم شاید زیاد
surprise:اخه خدا وکیلی این سواله؟خو معلومه میگفتم فاوکس چون عشقه ققنوس دارم و اینا...
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ نچ
گ...ز اشکاور
اره بابا این کچله که ترسی نداره!!بیا حالا اسمش رو میگم:ولدی؟ ولدمورت کوچولو؟بیا جلو
نیک عزیز ، شما باید ابتدا توی ایفای نقش و یا حتی محفل رول بنویسید و فعالیت کنید ، و وقتی رول هاتون به سطح مطلوبی رسید ، درخواست عضویت بدید ، با وجود اینکه شما رول نزدید من هیچ پیش زمینه ی ذهنی ندارم برای تایید کردنتون . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/14 22:15:11
هیچوقت با دم یک اژدهای خفته بازی نکنید!!!
۳- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
حتماً فوکس.چون از نجینی متنفرم و نجینی جانپیچ ولدمورته.(البتّه فوکس قوی تر از اون حرفاست که به کمک من احتیاج داشته باشه)
۴- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
بله و توسط مرگخواران دیوانه
۵- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟
شیرینی کیشمیشی!
۶- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟
من که همیشه می گم «ولدمورت».(تازه بعضی وقتا می گم تامی کوچولو!)
آرتور عزیز ، شما باید ابتدا توی ایفای نقش و یا حتی محفل رول بنویسید و فعالیت کنید ، و وقتی رول هاتون به سطح مطلوبی رسید ، درخواست عضویت بدید ، با وجود اینکه شما رول نزدید من هیچ پیش زمینه ی ذهنی ندارم برای تایید کردنتون . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی در 1392/4/13 17:33:09 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/14 2:05:02
only gryffindor
هنوز این سوالای آبکی رو از ملت میپرسید؟! 1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ من نظر و چشم داشتی به محفل ندارم ولی به رییس محفل؟! تضمینی نمیدم! انتظار خاصی هم به جز بیناموسی ندارم، همین! 2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ اعتقادی که من به سران محفل دارم عمرا هیشکی تو دنیا به هیشکی نداره. بگــــــــــــــــــم به چیش اعتقاد دارم؟! خیلی مورد دارهها! نمیشهها! نمیگم. 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ نمیشه خود دامبلدور رو نجات داد؟ شنیدم خیلی تعریفیه! 4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ ها؟ قداست که هیچ، یه سری چیز دیگه هم شکست.
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ پرسیفیت؛ پرسی خوشگل، پرسی جیگر، شبا کجایی؟! 6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟ به ما میخوره اصن، که نخوام به اسم صداش کنم؟!
پ.ن: آمدم! حالا توجیه کن!
من انتظاراتِ تو رو میفهمم مرلین ، من خودمم همچین انتظاراتی دارم از محفل اصن اینکه هم به سرانِ محفل اعتقاد داری و هم میخوای خودِ دامبلدور رو نجات بدی و هم رمز دفتر مدیریت رو میدونی ، خیلی برای من قابل احترام هست شب ها هم که هیچ ، من کلا تمام مدت توی دفتر توجیهات به سر میبرم ، هر وقت مشکل و سوال و انتقاد و پیشنهاد و نظر و آغوش ِ باز و اینا خواستی ، بیا دفتر توجیهات ... منتظرتم ... با موفقیت توجیه شدی ، تبریک میگم
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین مک کینن در 1392/4/13 10:57:37 ویرایش شده توسط مرلین مک کینن در 1392/4/13 11:03:51 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/13 11:56:34