چرا از ایفای نقش شوتم کردین بیرون؟؟؟
هوا چقدر سرده!یه لب میچسبه!کسی پایه نیست؟
مگه این جمله چی داره؟
اگه منظورتون سرما و سیاست هست که خب مدارس باز شده و دیگه نمیشه سیاسیش کرد!
اگه لب هست که خب الان یه توضیح مختصر در مورد این کلمه میدم!
لب بر گرفته از واژه لبو میباشد که در سرما الحق میچسبه!
بعدشم توی کتاب منتخب الحوادیث به نقل از آیت المرلین دو نقطه دی!چند حادثه نقل شده که به شرح زیر میباشد.
یک روز در حال بیرون امدن از مرلینگاه بودن که مرلین اعظم را تماشا کردم.اول از همه با بوسیدن دستش و یه مقدار پاچه خوری و...در دستش یک عدد لبو دیدم....راستی یادم رفت اینو اول داستان بگم هوا هم سرد بود و مدارس علمیه جادوگران به دلیل سرما بسته شده بود........خب چی میگفتم؟اها یادم اومد.......پرسیدم یا مرلین این لبو را از برای چه به دابلیو سی میبرید.مرلین بسوی من یک لبخند ملیح پی ام کرد....و بعد با لحن ملایمی فرمود:فرزندم همانا گفته بر من اس ام اس شده است که هر گاه به دابلیو سی میروی،یک عدد لبو هم با خودت ببر تا هم سرما نخوری و هم بعد از عبادت انرژی از دست رفته را بدست بیاوری.
بعد از ان به سوی دابلیو سی شتافت و بعد از آن چند صدا و....
و یک حادثه از مرلین دارم که در زمستان هر که لبو بخورد مرلین نگه دارش خواهد بود.
همچنین هلو نیز یک نوع لبو هست که بعد از تغییر مکان بواسطه شرایط آبو هوایی تغییر کرده و هلو شده است.
در قبایل (جمع قدیم ها)پسران جوان وقتی دختری تپل و گوشت و خوشگل را میدیدن به وی میگفتند:بخورمت لبو!
که بعد ها به هولو تغییر پیدا کرد.
فیلم هل بوی هم در اصل اسمش هی لبو هستش!
میدونستید بازی که 170 میلیون دلار روز اول فروخت اسمش هیلو بوده که اگر به تارخچش نگاه کنین میفهمین که در اصل هدفش همون لبو بود!
--------------
خب اگرم لب فکر کردین یه چند مورد مثال میزنم تا رفع مشبهات بشه!
آیا به ریش مرلین اعتقاد دارین؟
اگه ندارین که به دلیل موتد بودن باید بلاک بشین بی برو برگرد!!!
خب نزدیک ترین »چیز«به ریش مرلین چی بود؟
1.آشتباه کردی داش دیگه گذشت اون زمون که اینجا جواب میزاشتن!
خب معلومه دیگه لب!!!
چرا میگن لب دریا؟
بزرگترین ریاضی دان جهان اول اسمش لب بوده!
آلبرت انیشتین!و خودش میگه که اگه لب نبود من زنده نبودم!
میدونستین معروفترین کارتون جهان توش لب داره!
ملبان زبل!که میگه همین لب وسط اسم باعث موفق شدن این فیلم سینمایی شده!!!
میدونستین دانشمندا ثابت کردند که 50 درصد تولدهای صورت گرفته بواسطه جرقه اولین لب بوده؟
تازه پرفسور کوییرل شما اسم کوچیک خودتون رو میدونین؟
این سیکریت بود اما رولینگ دیشب به من گفت!
اسمش لهب بوده و اسم پدرش ابو لهب!
دقت کنین این ب اخر ابو لهب تشدید داره!
ابولهب و همسرش تو خونه بودند که اونها لب رو کشف میکنند!
دقیقا 9 ماه بعد از اون روز پسری بدنیا میارن و بخاطر سپاس از لب اسمش رو میخواستن بزارن لب!ولی بعد تصمیم گرفتن بزارن حب الب!!!
که خب چون نمیخواستن این مورد فاش بشه کردنش لهب!!!
......
شاید واستون سوال شده باشه که لپ لپ یعنی چی؟
سازندگانش میخواستن اسم محصول رو لببب بزارن که دیدن یه زره زشت میشه و کردنش لپ!
تازه میدونستین یکی از بزرگان هم از لپ لپ در اومده؟
-------------
اگرم در مورد پایه مشکل بوده که خب پایه چیز بدی داره بگین!
-------نکات بعدی که گفتم من میزارم دهنت خب منظورم لبو بوده چون قلبش(ببخشید میخواستم بنویسم قبلش)فنریر گفت هوا خیلی سرده!
----------------
نمیخواد ازم بخاطر لطفم در مورد اطلاعاتی که دادم بهتون تشکر کنین و بهترین کار اینه که دسترسی ایفای نقش رو بدین!!!
اخخخخخخخخخخخخخخخ داشت یادم میرفت پرفسورکوییرل شما اگه به لب اکشال میگیرن چرا این همه شکلک لب ساختین؟
:bigkiss:
:banana: اینجا اینا دارن لب میگیرن ولی جوری میگیرن کسی نفهمه!!!
:mail:

این تازه لبو خورده!خوش به حالش!کاشکی یکی پیدا میشد به ما هم لبو بده!فنریر پایه نیستی؟

اینم داره خواب میبینه که لبو میخوره!

کو کو لبو؟

این شکلک ضد آسلامی چیه؟چرا دارین لبو ها رو اصراف میکنید!مرلین میفرماید بخورید و بیاشامید اما اصراف نکنید!