شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
متاسفانه تاپیک بعد از پست قفل شد و ما نتونستیم تا اون موقع قسمت دوم رو بزنیم که ظاهرا تاپیک باز شده ! من در اینجا از هر مدیری که ناراحت شده معذرت میخوام و به کس دیگری هم کار ندارم ! ممنون هگر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
سلام . کاملا بر خلاف میلم اینجا پست میزنم از اون موقع که ناظر اینجا بودم مخالف این تاپیک بودم ولی فهمیدم چرا یه موقع یه عده اینجا پست میزنن چون واقعا عصبانین ! طرف حرف من با آنتونیون که واقعا از دستش عصبانیم ! فیلم نسبت به همه ی رول های دیگه واقعا بی ناموسی کمتر داره و همینطور که میدونی کلا تو مخالف بی ناموسی دلیل نمیشه که به نظر بقیه هم کار داشته باشی دوست عزیز ! واقعا متاسفم . این یک مورد و مورد دیگه من از اکثر مدیران برای این فیلم و چیز هایی که نوشتم اجازه گرفتم و خودشونم در جریانن . فقط استرجس رو آنلاین ندیدم و مطمئن هم هستم که استرس اصلا ناراحت نمیشه چون دوستمه و خودش میدونه بی قصد و غرضه و جنبه ی شوخی و انتقاد داره . از اکثر مدیر ها هم از جمله پرفسور کوییرل و لیلی حتی تو مسنجر هم اجازه گرفتم ! واقعا متاسفم که انقدر تازه وارد و ناشیانه برخورد میهش ! با عرض معذرت از مدیران اگه ناراحت شدن ولی من میدونم جنبه ی مدیران بالا تر از این حرفاست و انتقاد پذیرن !
اینیگو و گلگومات درست می گن ، اون روزی که حسن مصطفی پستشو زد من فکر کردم یه دعوای دیگه توی نحوه اس و اومدم که بخونم . ولی وقتی متن پست رو خوندم دیدم که نه اصلا هیچ دعوایی نیست و ... و من تازه فهمیدم که سامانتا بلاک شده و اینا .
به راجر عزيز و مديريت: اگر شما پست حسن مصطفي را پست تشنج زا تشخيص داديد نظر من چنين نبوده است. با توجه به تعريف و توضيح اين تاپيك چنين پست هايي مجاز هستند، دليلي نداره به نظرم كاربري كه بلاك شده از ياد همه بره و اسمش حتي عنوان نشه، ويليام ادوارد مسخره خودم تا يكسال سوژه نمايشنامه هاي يه عده بود. با اين وجود كه بلاك شده بود. تمام پست هايي كه سر بحث پاك شدن پست ايشون بود را حذف كردم. درست همانطوري كه موناليزا براي خداحافظي قبلا در اينجا پست زدند و از عده اي تشكر كردند. از دوستانشان و كساني كه به ايشون كمك كردند. من هم هدف اين پست را همين مي دانم. حسن مصطفي با پستش موردي را به وجود نياورد. اگر قرار بود تشنجي ايجاد بشه تا حالا مي شد، چون اصله كاري ها پست رو خوندن و واسه بقيه نقل كردند. فقط يك تقدير ساده بود، و با توضيح اين تاپيك هم مطابقت داشت. لذا به عنوان ناظر اين انجمن من چنين تشخيص دادم كه پست بازيابي گردد. شك دارم مشكلي به وجود بياد و تمام مسئوليتش با من است اگر مشكلي باشه.
من يه عضو تازه واردم ، در جريان اون درگيريهاي عجيبي هم كه چند وقت پيش شد و عده اي بلاك شدن نيستم .
اما با بوجود اومدن اين بحث متوجه شدم كه متاسفانه مديريت خودشون دنبال دعوا درست كردن و دردسر هستند و به جاي اروم كـردن جو سايت سعي در متشنج كردن اون دارن.
پستي كه حسن مصطفي اي عزيز زده بود رو من خوندم و به نظرم موردي نداشت كه بخواد پاك بشه و اينكه پستي بود كه انتظار نداشت كه بهش جواب داده بشه.
كلا پست سالمي بود و پاك كردنش رو شايد از مديري كه سعي در اروم كردن جو سايت داره انتظار نداشتم.
در كل موفق باشيد
ویرایش از راجر: خب من تشخیص دادم که پستش میتونه دوباره تشنج ایجاد کنه به خاطر همین پاکش کردم! هر کسی یه دیدی داره! شما تصور کن این پست وجود نداشت، تشنجی هم نداشت! ولی الان به خاطر پاک کردن اون پست که ممکن بود تشنج ایجاد کنه! دوباره ممکنه متشنج شه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/24 7:59:49 ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/24 8:01:57 ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/24 8:32:40 ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/24 8:34:12 ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/2/24 11:11:25
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.
هميشه اينجا دعوا كرديم...توي سر و كله ي هم زديم و به هم گير داديم. هميشه از هم ايراد گرفتيم،اينبار دوست ندارم چنين كاري بكنيم.
اينبار ميخوام توي تاپيك نحوه ي برخورد كه مربوط به رول ميشه،از يه رول نويس بگم. نميخوام گير الكي بدم يا دعواي الكي راه بندازم. ميخوام در مورد يه ناظر صحبت كنم. از يه نفر بگم كه با خيلي هاي مصاحبه كرد و از خيلي ها در مورد رول و انجمن ها و در كل سايت جادوگران سوال پرسيد.به نظر خيليا اهميت داد.در مورد نظرات خيلي ها،باهاشون بحث كرد اما هيچ وقت هيچ فردي در اين سايت باهاش مصاحبه نكرد. ميدونيد چرا؟ چون سر و صدايي نداشت.توي بحث هاي نحوه شركت نداشت.صبور بود،با مديران درگيري نداشت. وقتي پست مينوشت،براي خودش نوشيدني كره اي باز نميكرد.يا اكيپ رفيق بازي دور خودش نداشت كه براش نوشيدني كره اي باز كنند. ادعايي نداشت."من" من" نميكرد.
قديمي ها حتما ميدونند كيو ميگم..شناسش سامانتاست...فردي كه نظارت تالار اصلي و سينماي جادويي و تالار اسليترين رو در كارنامه ي خودش داره.
دارنده ي رنك سال در شاخه ي بهترين مقاله.
بريد از اونايي كه سامانتا باهاشون مصاحبه كرده سوال بپرسيد.چند تا از مديران هم ميان اين افراد هستند.حتما خودشون ميگن كه براي هر مصاحبه چقدر وقت گذاشته.شايد ده برابر افرادي كه توي رول فعال بوده اند،براي همين چند تا مصاحبه وقت گذاشته باشه.
يكي از افرادي بود كه خواسته يا ناخواسته به حركت سايت جادوگران كمك كرد.به خبرنامه هاي سايت جادوگران يه سري بزنيد.هشتاد درصد نظرات(نميگم صد در صد) در مورد مصاحبه هايي هست كه سامانتا با اعضاي سايت انجام داده.
اينارو گفتم براي يادآوري خاطرات قديمي ها و توضيح دادن براي تازه واردا.كه به راحتي از نام يه شناسه نگذرند.بدونند كه اين سايت اگر بدين جا رسيده خيلي ها درونش نقش داشتند كه الان ديگه نيستند.
سامانتا هم ديگه در جمع جادوگران نيست...كاري به اينكه چرا نيست ندارم.مهم اينه كه جادوگران يه كاربر خوب خودش رو از دست داد. يه رول نويس ،يه ناظر و يه عضو قديمي ديگه رو از دست داد و يه نفر به جمع بلاك شدگان شش ماه اخير اضافه شد و اين در شرايطيه كه هنوز رنك سال بالاي سر اين شناسه هست.
يادش همواره در جادوگران گرامي باد و ياد ديگر بلاك شدگان نيز.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en]ΙΜДĠΘ[/en] در 1387/2/24 14:31:27 ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en]ΙΜДĠΘ[/en] در 1387/2/25 14:56:52
بیش از دو ساله تو این سایت عضوی هنوز نمیدونی اینجور پستها باید در گفتگو با مدیران ارسال بشه نه نحوه برخورد!؟
نقل قول:
قبلا گفته میشد کسی که مثلا یک ماه توی ایفای نقش پست نمیزنه ، توی لیست انتظار اعلام کنه تا شناسش از ایفای نقش خارج نشه ، ولی الان ایکس بعد از دو سال و خورده ای لاگین میکنه و توی چت باکس میگه : آخجون بعد از یه عمر هنوز تو ایفای نقشم ! خیلی اینطوری راحت میشه ، طرف عضو گروهی میشه یکسال از عضویتش میگذره و هیچ پستی هنوز توی گروه نزده ، یا همینطوری برای اینکه خارج نشه دو تا پست توی تاپیکه غیر رولش زده !
برای یه عده از اعضای سایت به خاطر فعالیتشون در گذشته ارزش قائلیم بنابراین شخصیتشون به کسی داده نمیشه.
اون عده ای هم که بعد از یه سال میان و هنوز در ایفای نقش هستن یا به این دلیل هست که شخصیتشون درخواست نشده و یا اینکه هر ماه حداقل یه سر به سایت میزنن (من فقط کسانی رو از ایفای نقش خارج میکنم که حدودا دو سه ماه در سایت لاگین نکرده باشن)
هوووم ، مدتی هست که شناسه هایی که وارد ایفای نقش ، تغییر گروه میدن ! قبلا گفته شده بود که تا دو سه روز بعد از رفتن به گروهی میتونید گروهتون رو عوض کنید ، ولی الان بعد از چندین روز و ماه و سال هنوز تغییر گروه صورت میگیره !
ببینید ، مثلا ماندانگاس فلچر الان عضو ایفای نقش شده ، میگه میرم راونکلاو ، بعد از چند روز نظرش عوض میشه و میگه نه میرم هافلپاف ! فکر نمیکنم این درست باشه ، اینجا نباید همه چیز سوا بشه ، که کسی که از استیل گروهی خوشش نیومد تغییره شناسه بده . یا کسی که بعد از مدتی توی گروهی بوده ، بیاد و خیلی راحت تغییره گروه بده ضمن داشتن اطلاعات از اون گروه .
یا قبلا گفته میشد کسی که مثلا یک ماه توی ایفای نقش پست نمیزنه ، توی لیست انتظار اعلام کنه تا شناسش از ایفای نقش خارج نشه ، ولی الان ایکس بعد از دو سال و خورده ای لاگین میکنه و توی چت باکس میگه : آخجون بعد از یه عمر هنوز تو ایفای نقشم ! خیلی اینطوری راحت میشه ، طرف عضو گروهی میشه یکسال از عضویتش میگذره و هیچ پستی هنوز توی گروه نزده ، یا همینطوری برای اینکه خارج نشه دو تا پست توی تاپیکه غیر رولش زده !
راجر گفته : نقل قول:
! از نظر من که اسراری نیستن که نباید فاش شن!
اگر اسراری نبود ، به همه اعضا دسترسی همه گروه ها رو میدادین و بعد میگفتین هر کسی فقط مثلا توی گروه ایکس پست بزنه و بقیه جاها رو فقط بخونه ! در واقع به بقیه جاها دسترسی رید آنلی داشت فقط !
در مورد اول! خیلی وقته که از این بازیا انجام نمیشه
خیلی نادر پیش میاد که کسی گروهشو بعد از 1 ماه عوض کنه، اونم وقتیه که مدیرا تشخیص بدن که اون گروه به درد فرد نمیخوره ---
در مورد قسمت بعدی: گفتم اسراری نیستن که نباید! فاش شن! ولی دلیل نداره حتما فاش بشه
خیلیا فضولن! مثل بعضیا که نام میبرم: خودم! و میخوان اطلاع داشته باشن! که راههای زیادی برای اینکار هست.
اگه قانع نشدی دیگه مشکل خودته! بحث نشه در موردش لطفا!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/11/30 21:54:31