جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  144 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  334 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  235 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 11 دی 1385 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور کارکاروف با چکش تازه ایی که خریده مستقیم به طرف هدویگ حرکت می کنه اما یه دفعه با یه آفتابه مرلین 2010 مواجه می شه که بدجوری تو چشم می زده!
پروفسور تا آفتابه رو می بینه به احترام مرلین تعظیم می کنه و بعد هم مثل نظامی ها به سمت جایگاه خودش می ره تا دوباره درس رو شروع کنه!
_چپ دو سه چهار! چپ دو سه چهار! آماده! ایست....
چوب دستیشو بر می داره تا درس رو آغاز کنه که یه دفعه دوباره هدویگ می گه:
_پروفسور چکشتونو اینجا جا گذاشتید! عجب چکش باحالی هم هستا! از کجا خریدید پرفسور؟
وجدان پروفسور کوییرل:
_مگه به تو نگفتم حق نداری از این چرت و پرتا سر کلاس ببری هان؟ 100 امتیاز از اسلی کم کنم حالت جا بیاد؟؟
پروفسور کارکاروف:
_نه پروفسور...تو رو خدا این کار رو با من نکنید...من زن و بچه دارم باید نونشونو تـأمین کنم! اسلی ها منو می کشن...من قطعه قطعه می شم...نه ...تو رو خدا!
بعد یه دفعه متوجه اطراف می شه که بچه ها داشتن اینجوری بهش نگاه می کردن! از روی زمین که به روی زانوهاش نشسته بوده پا می شه و میگه:
_هدویگ به خاطر این عمل وقیحانه 20 امیتاز از گریفیندور کم میشه!
هدویگ:
گریفینیدوری ها:
اسلیتیرینی ها:
پروفسور کارکاروف:
_خب همه به تخته توجه کنند!

معرفی کتاب

دور هاگوارتز با 20 ورد در ثانیه!
نبرد ورد ساز!
آخرین ورد!
سفر به ماورای ورد ها(کتاب تست با پاسخ تشریحی!)
میگی ورد یا بکشمت!( کتاب تخیلی – اجتماعی می باشد که به دانش آموزان بالای 15 سال پیشنهاد می گردد!)

مفهوم ورد:

ورد در لغت به معنای کلمه نگفته و یا سخن فلبداهه می باشد. کلماتی که دارای معنی مشخص هستند و منظور خاصی رو به چوب دستی و یا شنونده تحمیل می کنند را ورد می گویند!
ورد ها در نوع کلامی و غیر کلامی جای می گیرند و مفهموم و مضمون هریک متناسب با موقعیت و شرایط متفاوت است و دارای معانی مختلف می شود!
استفاده از ورد ها در غیر جا و مکان خود خطرات و حوادث احتمالی در پی دارد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 11 دی 1385 10:15
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او كه ما را اصيل پاك آفريد!

توصيف 10 دقيقه كلاس؟

پروفسور كاركاروف، نسبت به فحش خارجكي و فوق ناموسي "اوكي" عكس العمل بسيار نرم و نازكي نشان دادند و طي يك حركت انتحاري، هدويگ(جغد وبمستر) را به مدت 5 دقيقه زير افسون كروشيو قرار داند، و طي اين عمل فوق ارزشي- انتحاري- پرهاي هدويگ از بيخ كنده شد، سرش شكست، نوكش جر خورد، و در اين هنگام در كلاس ماركوس فلينت، خنده هاي فوق خفنز سر ميداند كه ايشون هم بي جواب نموندن، تا آخر كلاس از سقف كلاس آويزان گشتند. در يك حركت در دقيقه هشتم، كاركاروف به سمت تخته كلاس مي رفت، در ميان راه، از ميان ميز اول، اينيگو ايماگو پاشو ميندازه وسط، كاركاروف با مغز ميره تو زمين.
بچه هاي كلاس هر هر كر كر مي خندن بهش، كاركاروف با خشم به سمت كلاس ميچرخه و با فرياد ميگه:
- كار كدوم ابلهي بود؟
كلاس: اينيگو ايماگو!
و همه با نوك انگشت خويشتن به اينيگو شاد و شنگول اشاره كردند، كاركاروف هيچ توجهي نكرد و دوباره با صدايي بلندتر و خشمي دو چندان پرسيد:
- گفتم كار كي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ملت اين بار به طور كل دهنشان قفل شد، در اين بين اينيگو با صداي فوق وحشتناكي خنديد. كاركاروف بهش نگاهي انداخت و جلوي ميزش رفت با صدايي رسا گفت:
اين كارش درسته! 10 امتياز براي خنده! و همچنين 10 امتياز براي قدرت و زور كه منو نقش بر زمين كرد!
كلاس:
بليز: ميگم استاد ميخواي ما هم زور نشون بديم ها...

معني و مفهوم كلي ورد را توضيح دهيد؟

"صرفا در اعصار بسيار دور و قديم، حتي دورتر از زمان هاي مرلين و هاريشمينيوتوس، در كشورهايي رايج جادوي باستان نظير مصر و آفريقاي جنوبي، اصلا چيزي به نام ورد وجود نداشته است، و حتي چوبدستي اي هم نبوده است كه با آن ورد اجرا كنند، بيشتر اين كارها جادوگري با چشم و آرزو و قدرت ارثي صورت مي گرفت و تا اينكه به زمان هاي هاريشمينيوتوس، كم كم عصا و چوب هاي داراي قدرت جادويي آمد و كه در همان زمان بود كه ورد اختراع شد"

بخشي از سخنان و نكات مهم پرانتاگز ويلان، جادوگر و فيلسوف سوئيسي قرن شانزدهم را كه در كتاب "عصر ورد" خوانديم. حال به ادامه تاريخچه و توضيحاتي كه در اين كتاب اشاره شده است مي پردازيم تا با مفهوم و معناي كلي ورد آشنا شويم:

" ورد از زمان مرلين رسميت گرفت و با كلماتي نا شناخته با زبان انگليسي به طور مبهمي ادقام و تركيب شد به جادوي عصا و چوبدستي ارتباط برقرار كرد. ورد در اصل با ريشه هايي مثل افسون و طلسم نيز رابطه مستقيم دارد. اما صرفا ورد يك يا چند كلمه با تلفظ كمي نا آشنا و در بسياري موارد آشنا. در اصل مي توانيم اين طور در عصر جديد ورد را معني كنيم كه" يك كليد براي اجراي افسون" يك مفهومي منطقي براي ورد.
اما چطور ورد با جادوي عصا و چوبدستي ارتباط برقرار كرده است:
" اولين بار هاريشمينيوتوس يوناني، منطق و فلسفه و 8 مرحله آن را نوشت، اما فاقد قدرت اجراي مراحل بود تا اينكه مرلين كبير، موفق شد دو مرحله ديگر اضافه كند و آن مراحل را با استفاده از 160 نوع راه فرعي از طريق مجهول منطق بي منطق، اولين ورد نا معني را به عصا منتقل كند.
گفته مي شود مرلين نيز به صورت اتفاقي موفق شد مراحل ده گانه منطق را اجرا كند.

معرفي پنج كتاب در مورد ورد؟

1. كتاب وردهاي استاندارد، با درجه عادي
نويسنده: عارف قزويني، فوق پروفسوراي امورات قزويني از دانشگاه كمبريج قزوين!

2. كتاب 1 ورد با صد كاربرد
نويسنده: ميلاد قرباني، فوقش ليسانس كلاس و ريش گذاري از دانشگاه ممد آباد شهرك غرب!

3. كتاب ورد هاي سر كاري( بدون كاربرد)
نويسنده: عله اعظم، سوم ابتدايي سخراني از دبستان شكوفه هاي عشق قزوين غربي

4. كتاب وردهاي رادانت نوين باستاني
نويسنده: فراليوس رادانت، فليسوف و منطق دان دانشگاه جادوگري هاتفورد در قرن يازدهم ميلاد مسيح

5. كتاب وردهاي بنگ بونگ( مخصوص دعوا)
نويسنده: ويليام ادوارد، پروردگار و خالق نت، داراي 94 فوق پروفسراي مديريت و شبكه از دانشگاه هاروارد امريكا، (بيل گيتس كه شاخ مايكروسافته حيف نون ويلي ادوارده! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1385 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
- پرفسور در نفهمیدن شما که شکی ... منظورم اینه که شما اشتباه می کنید اونی که فکر می کنید فحش خارجکیه کوکیه نه اوکی!
- نمی تونی از زیرش در بری تو غلط کردی به من فحش دادی جغد شاخدار بی خاصیت کثیف بدبخت سفید خاک بر سر ...
- چی توهین ؟ توهین می کنی ؟ کویــــــــــــــــــــرل !
کوییرل در عرض دو سوت و نصفی در کلاس ظاهر شد .
ایگور که به تته پته افتاده بود :
- هد ... هدویگ جان برو بشین سر جات می خوام ادامه درسو بگم .
کوییرل :
- اِ سلام کوییرل تو هم اینجایی ؟ هدویگ یه سوال پرسید داشتم جوابشو می دادم مورد خاصی نبود !
کوییرل دست تو جیبش کرد و منو مدیریت رو در آورد .
ایگور آب دهنشو قورت داد و با التماس به هدویگ نگاه کرد !
هدویگ به کوییرل :
- گناه داره حالا ایندفعه رو بیخیالش شین من می بخشمش . ولی یه چیز واسش دارم .
رو به ایگور کرد و گفت :
- برای تکلیف جلسه بعدیت باید بنویسی منوی مدیریت چه شکلیه (15 امتیاز) !

=====

5 - جریوس و مشتقات آن ( السامور )
6 - طلسمهای پلکی چشمی ذهنی فکری غیر لفظی ( مرلین )
7 - فریاد ، وردی فراتر از ورد ! ( سرژ تانکیان )
8 - ورود(مثلا جمع ورد) و خروج ، مجموعه عظیم ورد ها( گیلدروی لاکهارت )
9 - ورد های مخرب ، ویروسی ، خفن ( مالدبر )

=====

مفهوم ورد :

از بین تعرفی در حد پی اچ دی ، دکترا ، لیسانس ، دیپلم ، زیر دیپلم ، زیر سیکل ، پیش دبستانی و بی سواد ، تعریف مخصوص بی سوادا رو ارائه می کنم که بیشترین طرفدار رو هم داره .

ببین عمو جان ، ورد یعنی یه چیزی که می گی بعد یهو پخخخ یه اتفاقی میفته ... مثلا تو می گی داللی بعد از پشت دیوار می پری بیرون یکی می ترسه ... یا می گی اجی مجی لاترجی از بالای تخت می پری پایین شلوارت خیس می شه !
یا مثلا مامانی و بابایی یه نگاه به همدیگه می کنن بابایی یه چشمک می زنه بووووووووووووق !
اینا همه وردن عزیزم ... ورد ... فهمیدی ؟
- نچ !
بس که نفهمی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1385 19:16
نمایش جزئیات
آفلاین
10دقه بعد
_ چییییییییییییییییییییی ؟ فش خارجی میدی؟(تو قققلط میکنی)
_چییییییییییییییییییییییی؟ فش داخلی میدی؟ خودت قققلط میکنی
_چییییییییییییییییییییییی؟ به من فش میدی؟ من پروفسورم نمی فمی؟
_باش بابا ممم قققلط کردم
_نهههه باید بری بیرون 1000 امتیاز از هاگوارتز کم (ای وای این که تو گروهی نیس از کی کم کنم؟ همو هاگوارتز بهتره)
30 دقه بعد
دامبلی:
_پروفسور چرا از هاگوارتز 1000 امتاز کم کردی؟ تو ققققلط کردی
_ممممم قققققققلط کردم ؟ راس میگی؟ خب حتما قققققلط کرد که میگی
_این چیه رو پیراهنت؟ چقدر قشنگه
_ههههههههه؟ قشنگه ؟ فشنگه
_مسخره خب این کارای تو باعث میشه بچه ها زود فرهنگ پذیر شن.
_من معذرت میخام پروفسور
_کف میکنیم ( چه ربطی داشت؟ خوب کف نمی کنیم)
هری میاد و رو به دامبلی:
_ پروفسور هدویگ رفته
_ ایگور دیدی چی کار کردی؟
_ایگور: اشکال نداره بهش گفتم شهریور بیاد اونم گفت باشه
هری:
_تو قققققلط کردی گفتی
دامبلی:
_ نه هری تو عصبانی نشو من بهش میگم برگرده و تو ایگور اخراجی برو گمشو

-----------------------------------------------------
101 ورد خواب دار ( اثر زکریا رازی )
2-جا دو ی و ال انوار ( اثر جد جد جد جد جد جد جد تنیم بهش میگفتیم بابی)
3- مهتاج الورد ( اثر دکتر سامر نای لیسانسش رو از پایتخت خارج گرفته)
4- the verd in mind ترجمش میشه ورد در وجود (مغز) من ( اثر جی کی هولینگ ابجی نا تنی رولینگ خودمون )
5- ورد بر زبون ( اثر کالبوس جینگر )
6- منشور ورد (چند تان ولی انتشاراتیش همون منشور دانش خودمون تازه جواب سوال را هم داره )
7- ورد در سفر ( اثر خودم )
8- ورد انگلیسی در دبیرستان (english verd in high school )(اثر دکتر دامبلی عمو دامبلی خودمون )
9- ورد های همراه ( اثر اسنیپ خودمون )
10 - ورد برای جادوی سیاه +18 مختص مرگ خواران ( اثر دکتر رافائل ولدمورت همون پسر دایی ولی خودمون )

----------------------------------------------------

ورد یعنی چی؟
ورد یعنی زندگی
ورد یعنی دل دادگی
ورد یعنی افتادگی
ورد یعنی گشتن و مردن
ورد یعنی جا انداختن
ورد یعنی یه کاری انجام دادن
ورد یعنی یه چی رو جابجا کردن
ورد یعنی یه چی گفتن
ورد یعنی یه چی اومدن
ورد یعنی پچ پچی کردن با چوب
ورد یعنی خندیدن به روب (این جا قافیه گیر نیاوردم چرت پرت پروندم)
ورد یعنی ساعت سا ختن
ورد یعنی فرد و جرج را شناختن (همون سا عت بود تو خونه ویزلی ها )
ورد یعنی جنگیدن با بلک
ورد یعنی کشتن تک به تک
ورد جادو را زنده میکند
ورد زنده را مرده میکند
ورد باعث شد که جادو جان گرفت
ورد باعث شد که هری فرمان گرفت
ورد یعنی چه میدونم همیناس دیگه اههههههههههه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سامربای در 1385/10/10 19:22:57
ویرایش شده توسط سامربای در 1385/10/10 23:08:11
ویرایش شده توسط سامربای در 1385/10/10 23:27:16
سعی نکن چیزی رو که بدست آوردی دوست
ارسال شده در: پنجشنبه 7 دی 1385 04:06
نمایش جزئیات
آفلاین
1)
هدویگ بال و پر زنان سعی میکنه توضیح بده:نه نه...باور کنین..اوکی که فحش نبود..اوکی یعنی...
پروفسور کارکاروف درحالیکه یک بال هدویگ را گرفته تا از جنب و جوش بیش از حدش جلوگیری کنه:ساکت باش..نمیخواد تو توضیح بدی..من خودم خیلی خوب میدونم اوکل یعنی چی.. .
بلیز از جاش میپره:آقا اجازه..آقا اجازه.ما بگیم؟.اوکل نبود که اوکی بود...
پروفسور کارکاروف که کاملا گیج شده بود با نگاهش بلیز رو سر جاش مینشونه..
-خوب زابینی..تو پاشو ببینم.اول بگو اون اوکی بود یا اوکل..بعدش هم توضیح بده معنیش چیه..البته من خودم میدونم ولی میخوام بچه ها متوجه بشن.
بلیز یقه رداشو مرتب میکنه:اهم ..اهم...خوب..اولا اون نه اوکی بود و نه اوکل..بلکه من به وضوح شنیدم که هدویگ گفت اوسی..که به دلیل جانور بودن هدویگ و نداشتن دهان اشتباه تلفظ شد..در جواب سوال دومتون باید بگم معنی اوسی سگیه که در طول روز سه بار پارس میکنه و فکر میکنم این اشاره بی ادبانه ایه به اینکه شما هر روز با سه گروه درس دارین.
بال و پر زدن هدویگ سکوت کلاسو به هم میزنه.
-نه..اون دروغ میگه..این دختره از اول چشم دیدن منو نداشت..ازیکی دیگه بپرسین.از مرلین بپرسین....نه...
ایگور که از شنیدن معنی اوسی بسیار عصبانی شده یکی از میخهای کوبیده شده به دیوارو در میاره و نوک زیبای هدویگ رو به جاش فرو میکنه.هدویگ که از نوکش به دیوار متصل شده برای بلیز خط و نشون میکشه...
------------------------------------------------------------
2)
1-خاطرات اسمشو نبر(این کتاب توسط وزارت سحرو جادو تایید نشده.در مقدمه این کتاب ادعا شده که تمام وردهایی که در این کتاب آموزش داده میشن توسط لرد سیاه در سنین نوجوانی و جوانی اختراع شده اند.)
2-حتی به چشمانت هم اعتماد نکن.(این کتاب شامل انواع حیله ها و تله های نهفته در وردها است)
3-وردی برای تمام فصول(این کتاب شامل آموزش یک ورد است که با تغییرات جزیی استفاده های متعددی میشود از آن کرد)
4-ورد و زندگی(این کتاب سابقا درهاگوارتز تدریس میشد و رابطه بین ورد و دینهای مختلف را توضیح میدهد.)
5-پاورد..(اسم این کتاب ترکیب کلمه پاور و ورد است که به توضیح وردهای بسیار قدرتمند برای افراد بالای شصت و سه سال میپردازد.)
----------------------------------------------------------------------
3)
مفهوم ورد:
وردبه مجموعه کلمات جادویی به ظاهر ساده ای گفته میشود که باعث تغییر و تحول در دنیای جادوگری خواهند شد بدون اینکه جادوگر مجبور به انجام عمل فیزیکی غیر از تکان دادن چوب جادوی خود باشد.ورد فقط وقتی موثر است که تحت شرایط خاصی و توسط یک جادوگر اجرا شود.معمولا بین زیشه کلمه جادویی و کاری که ورد انجام میدهد رابطه مستقیم وجود دارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 دی 1385 00:22
نمایش جزئیات
آفلاین
--»1«--
ایگور همچنان با چهره ای غضبناک به هدویگ نگاه میکرد که ناگهان عقابی با بالهایی که طول هر کدام به 2 متر و وزنش حدود 30 کیلوگرم بد شیشه پنجره را شکست و وارد شد..
عقاب:فوریانوتا فوروری!
ایگور:
عقابه دوباره این حرفهایش را تکان داد ولی باز هم ملت گیج بودند و حرف نمیزدند ، پس از چند لحظه یه پسر از آن انتهای کلاس داد زد : آقا اجازه !!
ایگور:بفرمایید
پسر: آقا ما با این زبان آشناییم..میخواین براتون ترجمه کنیم؟
ایگور:..بگو عزیزم
پسر کچل جلو می آید و رویش را به عقاب کرده و میگوید : فوریتانی گوآفتابه؟
عقاب:لا!
پسر:قا ازشون پرسیدیم آفتوبتو گم کردی که اومدی میگه نه!
ایگور: ..یه چیزه دیگه بپرس
پسر:هووم؟..باشه..فوریتانی گوچکشیوس؟
عقاب:لا!
پسر:آقا ازش پرسیدیم چکشتو گم کردی میگه نه!
ایگور: ..ازش بپرس واسه چی اومدی اینجا!
پسر: ..باشه..وای یو فریتانی کامبلیوسوسیس؟
عقاب:افلابوهوتی قوزفیشیویوس حاریه!
پسر:..آقا میگه من شوهرم رو قوزفیش کردم!!
ایگور:چی؟شوهرش کیه؟
عقاب:هدی نوک طلا
ملت از فرط تعجب قش کردن
هدویگ نیز از پشت پرهایش معلوم گردید و شروع به حرکات بیناموسی کرد.. :bigkiss:

پایان
--»2«--
1-قوزفیش های وردساز
2- " و " مثل ورد
3-دیشب باباتو دیدم ورد
4-ورد آموز پیشرفته »»نوینده گلیدروی««
5-خونه ی مادربزرگه و افسون های ویژه ی مخمل

--»3«--

افسونیا ورد به کلمه ای گفته میشود که از مخلوط شدن چند حرف مخ کارگیر و بی معنی تشکیل می گردد . ورد اصولا میتواند کلمات رایج و معمول درست شود .
تاریخچه ساخت ورد
اویل و نخستین ورد توسط یه فرد گمنام اختراع گردید ، او در یکی از روزهای گرم و بادی تابستان به زیر یکی از درختان سیب رفت و زیرش نشسته بود که ناگهان سیبی از آن بالا به پایین سقوط کرد .
10 سانتی متری سرش بود که وی سرش را برگرداند و گفت : جان مادرت به سرم نخور...و سیب به سرعت به کله ی کچلش برخورد نمود و سکته ای کاری کرد...
و هشت سال بعد فردی دیگر همین اتفاق برایش رخ داد و او توانست با گفتن ورد مسیر سیب را عوض کند

**از اهالی نقل شده است که "" باد مسیر را عوض نموده "" ** (چه بامزه بود نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
(این 10 دقیقه را در 10 خط توصیف کنید به زبان رول--این جز تکالیف شماست و 15 امتیاز دارد)
هدویگ: ببین کارکاروف، من الان اعصاب معصاب ندارم، به دوستام میسپارم بلاکت کنن ها!
کارکاروف: اوووووم، چیییییی فحش خارجی میدی؟
هدویگ: کارکاروف، قرصاتو خوردی؟
اسپراوت از گوشه تاریک اتاق: ایگی جون، من کلاس دارم، باید برم مشق ها بچه ها رو نگاه کنم،سریع لطفا...
ملت: صلوات...
اهدویگ: ایگور جون، جلسه هاتو نگفتی،درس هم که مثل آدم ندادی، پس چیت درسته؟
ایگور:واااااااااااااای، برای بار هزارمین بار میشه تو کار من دخالت نکنی؟
اسپراوت:خوب تا حالا شیش دقیقه گذشته،
هدویگ: اوکی
ایگور: اه اه اه، چقدر شما بی ادبی، تربیت خانوادگی نداری؟ فحش خارجی میدی دوباره؟
هدویگ که با شیطنت لبخند میزد گفت: اوکی لیتس گو !
ایگور: ببین جغد فاز منفی نده، میزنم خط خطی...
که متوجه نگاه غضبناک هدویگ شد...
_ مثل اینکه میخوای یک دو هفته ای رو تو بلاک به مرخصی بگذرونی ها؟
_ صلوات
ایگور: ای مرگ، صلوات مگه مسخره هستش؟ سر صف عق ده هاتون رو خالی کنین...
خوب بریم سراغ درسمون....

5 کتاب دیگر معرفی بکنید که 5 امتیاز دارد :

1. ورد های بخشودنی!
2. ورد دانش!
3. گام به گام ، ورد سازی!
4.صد و یک ورد عشق +18 !!!!
5. ورد های سنگ پا، بیش از ده هزار ورد برای تقویت سنگ پای حمامتان!

ورد چیست؟
به کلمه یا مجموعه کلماتی گفته میشود که جادوگر و یا ساحره برای استفاده از آن بکار میگیرد.
ورد ها به اقسام و گوناگونی مانند ، لفظی، لمسی، فکری ( در حد بسیار پیشرفته) و... می باشد که اسام گوناگونی دارد
ورد های سیاه که از ترکیدن دماغ تا طلسم مرگ وجود دارد و طلسم های سفید یا کم خطر که از طلسم های بسیار کم خطر که نمونه ی بارز آن " رزرویوس " است تا خطرناک ترین آن که جای روده ها برای نیم ساعت عوض میشود است...
اما همچنان در هر روز ورد های جدیدی کشف میشود و اختراع میشود
به طور کلی میتوان گفت دنیای ورد ها فنا ناپذیر و بی انتها است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 09:01
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفوسور:هدویگ جان اگر میشود در کلاس من از من ایراد نگیر.
-اوکی!
-چیییییی؟فحش خارجکی میدی؟فکر کردی من نمیفهمم؟
- نه جون پرفسور..اين چه حرفيه..
-جون خودت كفتر چاهي ..خجالت بكش دانش آموز پر رو مي خواي بري تو كل مدرسه پر كني كه من به پرفسور كاركاروف فحش دادم اونم نفهميد ..هان ...مي دم تمام پراتو با فندك بسوزونن...چي فكر كردي..
-نه به جون خودم فحش ندادم پرفسور ... شما پرفسور مورد علاقه ي منيد من چرا به شما فحش بدم..
- ساكت ... ساكت... حالا ديگه مي خواي منو (بوق) كني.. خيال كردي...من هنوز گوشم اونقدر دراز نشده ...
ادوارد بونز: آقا اجازه از همين پنجره پرتش كن بيرون .. اين هميشه همين كارها رو با همه معلما مي كنه .. همه هم مي ندازنش بيرون
-آهان پس هميشه اين كارو مي كنه آره ..مي دونم باهات چي كار كنم كفتر چايي..
پرفسور اين دروغ مي گه ... داره شما رو گول مي زنه... حرفاشو باور نكنين
- هان .. چي ... مي خواي بگي كه من نمي فهمم ...مي خواي بگي من(بوق)م ...هان .. بگير كه اومد(تا اينجا 7 دقيقه گذشت)
پرفسور كاركاروف چوبدستي شو به سمت هدويگ گرفت و وردي روانه كرد..هدويگ از جاش پريد و پرواز كنان دور سر بچه ها دور مي زد و هو هو مي كرد، منم مي خنديدم و پرفسور همچنان طلسم و افسون و ورد و نفرين روانه مي كرد و هديوگم پرواز كنان جا خالي مي داد و اشياي دور و بر بودن كه يكي يكي خورد و خاكشير مي شدن(من بازم مي خنديدم )
پرفسور: از دست من در مي ري كفتر... مبيلاردس
ناگهان ميان چوب ايگور و هدويگ يك اتصال برقرار شد و سپس پرفسور به چوبش حركت عجيبي داد و اتصال از بين رفت و هدويگ.....
نماي بيرون كلاس، پنجره ي برج: شيشه ها ناگهاني خرد مي شوند و هدويگ با سرعت صوت به طرف پايين مي ره
پرفسور: به خاطر اين كار هدويگ پنج امتياز از گريفيندور كسر مي شه (جدي نگيريد )
مرلين: پ...پ..پرفسور اشتباه مي كنين اون تو ريونكلاست
-: تو چي گفتي مرلين؟!؟
-:هيچي پرفسور (10:00)
اسامي پنج كتب ديگر:
تك تك تك( صداي اون گچيه كه مي خوره به تخته)كانون وردنگي جادوگران از خودش در كرد :
كتب سبز آسموني:
وردهاي كنكوري با طرز ساخت تشريحي
ورد به ورد هاگوارتيان
چهار ورد انگيز
مرد وردي
و وردهاي پيوسته ي(مخالف گسسته)گاااو (ماركوس معنيشو گفت ديگه )
مفهوم ورد:
ورد يه اسم كوفتي شده ي عربي است كه تحليل صرفيش اينجوريه:
ورد:الاسم، المفرد،المذكر،الحقيقي،المنصرف،الصحيح آلاخر،نكره، معرب
همينطور ورد به معني ذكر و كلمه هم است(همونword ) جمعشم مي شه اوراد باور نداري برو از صمصام خان بپرس (عكس اوراد تو دفتر دامبلدور هم هست خب برو ببين )
ورد از لحاظ جادوگري هم به جادويي گفته مي شه تاثير آن كوتاه مدت و لحظه اي است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 07:40
نمایش جزئیات
آفلاین
1-
-اوکی!
-چیییییی؟فحش خارجکی میدی؟فکر کردی من نمیفهمم؟
هدویگ:آره!
-آفرین به تو حیوان گل!
هدویگ که توی پوست خودش نمیگنجه: آقا شما لطف دارین گل بودن از خودتونه! شما که میدونینّ.
-آره! میدونم!
ملت حاضر در کلاس همشون میرن زیر میزها که فکشون رو که چسبیده به زمین جمع بکنن ،اما چون کار خیلی دشواریه یه اعلامیه میزنن که یکی رو استخدام کنن ،برای این کار!
خلاصه:
یکی از دانش آموزان سخت کوش کلاس: آقا به شما فحش داده تو روش خندیدی! از شما انتظار نداشتم!
-دانش آموز سخت کوش ، تو صداقت این جوان رو نمیبینی مگه؟!()رو به هدویگ:) عزیزم ،بیا برو این کاغذی رو که الآن بهت میدم رو بده به مدیر مدرسه!
هدویگ که ذوق مرگ شده:چی هست حالا؟جایزه؟
-آره!
و هدویگ رفت و دیگه دیده نشد!(خسته نباشم!)
======================
2-
1-ورد آسان
2-ورد و کران!(بر وزن مبتکران!)کاظم قلمچی هم توش نقش داشته.
3- هزار سال ورد فارسی
4- وردنامه(نظم! ورژن جدید شاهنامه)
5-تفسیر الوردان!(تفسیر کامل وردهای برتر در 100 جلد،ترجمه و اقتباس:ذبیح الله منصوری
================
3-
ورد تشکیل شده از "و،ر،د" که با گفتن مشتقات اون میشه خیلی کارها رو کرد که یک ماگل نمیتونه انجام بده! فور اگزمپل: پرواز
ورد از بارزترین و اصلی ترین دلیلهای جادوگر بودنه!در اصل جمله یا جملاتی که با تکرار آن و حرکت دادن چوب جادو میتوان حرکت جدیدی انجام داد.فور اگزمپل:پرواز!
این جملات حالا از کجا میان ،بماند چون در طول تاریخ این ملت جادوگر اونا رو کشف کردن!فوراگزمپل:پرواز!
البته توی تفسیر الوردان ورد اینطوری تعریف شده:ورد نامیست آشنا ،مطمئن و زیبا و جادار برای همه! با ضمانت نامه ی پارسی!
همین دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه چیز همینه...
Only Raven
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 دی 1385 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور کارکاروف خشمگينانه به طرف هدويگ رفت و در حالی­که قطرات بزاقش پرهای او را خيس مي­کرد با فرياد گفت:
- وقتی ده بار دور کلاس کلاغ­پر رفتی مي­فهمی که نبايد به استادت فحش خارجکی بدی.
- آقا،واسه ما افت داره کلاغ­پر بريم...تازه من چيزی نگفتم که...
- گفتم پاشو!
هدويگ همانطور که از جای خود بر مي­خيزيد زير لب گفت:
- گاد دمن يو...(God damn you)
پروفسور کارکاروف صدای او را شنيد...به پهنای صورتش خنديد و گفت:
- خب،حالا که معذرت­خواهی کردی مي­بخشمت.بشين.
هدويگ:
همه­ی بچه­ها هنگامی­که پروفسور با چوبدستی­اش به تخته مي­کوبيد به خاطر سپردند که هرگاه خواستند مي­توانند سيل خروشان ناسزاها را برای او جاری سازند بدون اينکه کلمه­ای از حرفهايشان را بفهمد و خدا را چه ديدی،با اطلاعات سرشارش شايد امتياز هم به آن­ها مي­داد!
-------------------------------------------------------------
1.کارگاه ورد جادويي؛
2.ورد و زندگي؛
3.ورد و مدل­سازی؛
4.تاريخ افسون­های معاصر؛
5.زبان وردها؛
-------------------------------------------------------------
اقسام وردها در دنيای جادويی وجود دارد که هريک کارآيي خاص خود را داراست.بدون هيچ شک و شبهه­ای مي­توان گفت وجود ورد در دنياي جادوگران ضروری و اساسی است و بدون آن جادو معنايي ندارد.البته ورد کلمه­ای است که نبايد آن را با طلسم اشتباه کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!