شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بیان همه، مشکلی نیست ایل و قبیله و فامیل و رفیق و... هم آوردین اشکالی نداره، اون ساعت هم هوا گرم هست، اما میریم توی رستوران بعدش که هوا خنک تر میشه میام بیرون سمت پارک که اونجا هم باز خنک تره. مشکلی نیست.
اهم اهم.... به اطلاع مردم عزیز و دلبند دنیای جادوگران میرسانم. بنده دووست میدارم که بیایم. پس به احتمال بسیار زیاد قریب به 98% منهای 50% میام. پس منتظر بنده باشید...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه. همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ببین تو رو به ریش مرلین کل تابستون علاف بودم.درست توی اون هفته ای که برنامم مشخص نیست میتینگ میذارید
ولی پس از توافق های بسیار برنامه رو با میتینگ تنظیم میکنم.در نتیجه منم هستم
این مرلین هم حرف زیاد میزنه.خودم میزنم و میارمش.به اشک هاش هم توجه نکنید.همان اشک تمساحه
به آماندا:در اکثر میتینگ ها ساحره یافت میشه.نگران اونش نباش
چون میتینگ غیر رسمیه،فکر نکنم آوردن همراه مشکلی داشته باشه.البته توی رسمیش هم مشکلی نداشت تا جایی که یادم میاد. ولی خب مدیر این میتینگ اینیگو و اون باید در این مورد نظر بده
به ملت مشهدی:شما مگه میتینگ غیر رسمی نداشتید؟گزارشتون کو پس؟ من باید بزنم لودو رو از وسط نصف کنم که گزارش میتینگ بنویسید؟ پ.ن:ملت مشهدی:ملتی که در مشهد بودند.چه بسا درک مشهدی نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا
اما گفته باشم از حالا ها ! اگه اومدم و یه دختر عموی ماگل وبال گردنم شد و اونم اومد مشکلی که نیس !؟
اینو از کسایی میپرسم که تجربه میتینگ و اینا دارن (!) : تو میتینگای قبلی چقد ساحره ها حضورشونو به هم رسوندن !؟ بهدشم این که باید با ملایمت رفتار شه باهاما ! نیس که اولین باره و اینا ! یه وخ وحشتم از بدل دنیای مجازی به واقعی ، اوج نگیره !!!
به ریگولس : هر کسی میتونه توی میتینگ های سایت شرکت کنه ، نیازی هم نیست که عضو خاصی باشه ... در مورد زمانم به نظرم زمانش مناسب هست ، چون قرار نیست زیر آفتاب بشینیم ، توی رستوران قرار داریم .
يه سوال: اين يه دعوت كليه؟ يعني من هم كه تا به حال توي ميتينگ ها شركت نكرده ام و ناظر و مدير و اين جور چيز ميزا نيستم ميتونم بيام يا نه؟؟
اگه آره:
من تهران نيستم فعلا... ولي ممكنه براي بررسي بعضي مسايل دانشجويي بيام ته. اون وقت سعي ميكنم كه همزمان كنم با اين ميتينگه. ولي مطمئن نيستم كه بيام... اينو گفتم كه اگه يه وقت نيومدم ، دلخور نشين!
فقط يه سوال: اين ميتينگ 12:30 ظهر برگزار ميشه؟؟ خب اون موقع كه خيلي هوا گرمه!