شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ج1_انگیزه ی بنده ی حقیر به این شحر می باشد: مبارزه با بی شرف و نامرد ترین جادوگر دنیا. ج2_من هم از نظریه ی آشا جان استفاده می کنم. (اما اگر جدی هستید.هر ماموریت را در اولین فرصت مقدور برای خود انجام می دهم) ج3_ببین عزیز برادر بنده در تمام گروه های سفید مقدور عضوم و کلی پست زدم.حالا من نمی توانم بین پست هایم فرق بگذارم.می توانید از شکلبوت و رون عزیز و حتی از استاد های دویل و معجون و موجودات زنده و... درباره ی طرز نوشتن بنده سوال کنید. ج4_به ریش و سبیل مرلین سوگند. ج5_در مقابل مرگخوران حتی اگر بمیرم تا سر حد توان مبارزه می کنم و تا جاییکه ممکنه تعداد بیشتری را با خود می برم.در مقابل اربابشون که فقط شما و هری جان می توانید مبارزه کنید ولی مطمین باشیدکه شجاعانه خواهم جنگیدو گریفیندوری خودرا ثابت خواهم کرد. سلام آلبوس جان.بنده به خاطر مسایل شخصی زیاد نمی توانم سوال ها را تایپ کنم ولی بعدا از خجالتتان در میآیم.اما اگر می شودجواب را از طریق پیام شخصی نیز برایم بفرستیدممنون می شوم.مطمین باش من عضو پر کاری برای محفل خواهم بود. با تشکر.
شما خیلی وقته تو سایت هستید ، ولی سطح رولهاتون ضعیفه ! بهتره هنوز تو الف دال باشید تا یکم سطحتون بالاتر بیاد تایید نشد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1389/4/16 16:29:27 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/4/18 22:44:53
در عملیات گزینش اولین سوال انگیزه ست.. انگیزه شما؟ از بین بردن مرگ خوارا و مبارزه با مرگ خواری... چند ساعت از وقت خود را -روزانه يا هفتگي- به محفل اختصاص مي دهيد؟ حدودا روزی 1 ساعت رو بتونم. باید با جادوی سفید آشنا باشید، یک مبارز واقعی در مقابل جادوی سیاه.با یک پست کاملا سفید در هر جا و هر تاپیک این قدرتها رو به ما نشون بدید. حتی همین جا یا در جایگاه سفیدان اصیل با یک پست تکی قابلیتهای خودتون رو نشون بدید. آشا و آلتدا وآماتا وارد شکاف شدند و پس از مدتی به چشمه رسیدند. در همین حال ولدمورت جلوی آنها ظاهر شد: _هاهاها...!مگه اینکه از رو جسد من ردبشین که بخواین وارد چشمه بشین... سپس چوب دستی اش را بیرون آوردوبه طرف آماتا گرفت و فریاد زد:((لی کانوم این فی موری))از نوک چوبش آتشی بیرون جهید و آماتا را سوزاند.او جیغ کشان این ور و آن ور می رفت تا اینکه آشا در یک لحظه طلسم آب راخواندوآتش آماتا خاموش شد. آماتا چوبدستی اش رابه سمت آلتدا پرت کردوگفت:بگیرش من حالم خوب نیست!!! آشا و آلتدا هر طلسمی که بلد بودند اجراد کردند اما فایده ای نداشت ولدمورت ازخودش دفاع میکرد.آماتا زیر درخت هلو نشسته بودوسعی میکرد تمام طلسم ها را بیاد بیاورد ناگهان فریاد زد:(( واری وریوس ))مونده. آلتدا با یک حرکت آنلاین(یعنی خیلی سریع)به سمت ولدمورت پرید و چوب آماتا را با فشار رو گردن ولدمورت گذاشتو گفت:((واری وریوس)) از درون چوب نیرویی سفید رنگ بیرون آمد...... بله این همان جادوی سفید است. توده ای از ابر سفید بدن ولدمورت را فرا گرفت.او نمی توانست هیچ کاری بکند و فقط فریاد میکشید. آشا از فرصت استفاده کرد و عصایش را در قلب ولدمورت (که نداشت) فرو کرد و گفت:((آوادا کداورا!)) ولدمورت بد بخت و بیچاره روی زمین افتاد و به خاک تبدیل شد. ناگهان چشمه ی خوشبختی لب به سخن گشود و گفت:بخواطر شجاعت و دلاوری شما هرسه میتوانید در چشمه شنا کنید.!.وبدین ترتیب آنها برای همیشه جاودان شدند... حضور در جمع محفلیان به پذیرش قوانین و شرایط محفل ققنوس و همچنین قبول کردن خطر مبارزه، نیازمنده. اونها رو می پذیرید؟ با اجازه ی مرلین بببببببببببببببببببللللهههههههههههه!!! تو یه چند خط، به صورت خلاصه و کوتاه؛ برخوردتون رو با مرگخوارا یا اربابشون توصیف کنید. عصامو درمیارم و فریاد میزنم:((آبراسا دابرا هیگ هوگ تروس موس و کف دهان قورباغه)) که ناگهان یک دریای مجازی ساخته میشه و تموم مرگ خوارای اطراف توش غرق میشن...هاهاهاها.
تایید نشد دوست عزیز !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/4/10 22:52:39
در عملیات گزینش اولین سوال انگیزه ست.. انگیزه شما؟
سرکوب اغتشاشات و معترضین!.
چند ساعت از وقت خود را -روزانه يا هفتگي- به محفل اختصاص مي دهيد؟ در روز 25 ساعت.در هفته 8 روز.در ماه 32 روز.در سال 367 روز
باید با جادوی سفید آشنا باشید، یک مبارز واقعی در مقابل جادوی سیاه.با یک پست کاملا سفید در هر جا و هر تاپیک این قدرتها رو به ما نشون بدید. حتی همین جا یا در جایگاه سفیدان اصیل با یک پست تکی قابلیتهای خودتون رو نشون بدید.
من همش به دلیل جاهلیت پستای سیاه داشتم.ببخشید دیه.ولی پستان همه جا ملموسه! حضور در جمع محفلیان به پذیرش قوانین و شرایط محفل ققنوس و همچنین قبول کردن خطر مبارزه، نیازمنده. اونها رو می پذیرید؟
بعله من شیرازی اصیلم.(چه ربطی داشت؟)
تو یه چند خط، به صورت خلاصه و کوتاه؛ برخوردتون رو با مرگخوارا یا اربابشون توصیف کنید.
اکسپلیارموس!استیوپفای!له وی کورپوس!اینکارسروس!ریکتو سمپرا!پتریفیکوس توتالوس!بازم بگم؟؟؟
من دیگه میخوام سفید باشم.و اعلام براعت از مرگخوارا میکنم
سلام آلبوس جان من همون ایگورم ولی شناسمو سفید کردم اگه میشه منو تایید کن عزیز.فرم هم دوباره پر کردم:
با محفلی ها بودن.سفید بودن
چند ساعت از وقت خود را -روزانه يا هفتگي- به محفل اختصاص مي دهيد؟
من همیشه تو جادوگرانم عزیز
باید با جادوی سفید آشنا باشید، یک مبارز واقعی در مقابل جادوی سیاه.با یک پست کاملا سفید در هر جا و هر تاپیک این قدرتها رو به ما نشون بدید. حتی همین جا یا در جایگاه سفیدان اصیل با یک پست تکی قابلیتهای خودتون رو نشون بدید.
با پست های من آشنا هستید.روی پستام خیلی کار کردم هم.(روی پست های سفید)
حضور در جمع محفلیان به پذیرش قوانین و شرایط محفل ققنوس و همچنین قبول کردن خطر مبارزه، نیازمنده. اونها رو می پذیرید؟
بـــــــــــله
تو یه چند خط، به صورت خلاصه و کوتاه؛ برخوردتون رو با مرگخوارا یا اربابشون توصیف کنید.
از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست
با تشكر. لطفا تایید کن، با شناسه ی ایگور سیاه تایید کردی با ریموس سفید تایید کن عزیز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مرا از یاد نبرید. شناسه بعدی : ویکتور کرام تا ابد دوستت دارم
دنيا رو نميشه سفيد سفيد كرد اما ميشه سياهی ها را كم رنگ تر كرد و اونم با انحاد ممكنه. من هم می خوام در اين اتحاد سفيد نقشی داشته باشم.
چند ساعت از وقت خود را -روزانه يا هفتگي- به محفل اختصاص مي دهيد؟ به اندازه ای كه نياز باشه.( تقريبا اين تنها سايت فارسی است كه من به اون سر می زنم)
متاسفانه از زمانی كه من عضو سابت شدم. بخش محفلی ها فعال نبوده كه بخوام پست برنم. اما اگه قستتون اينكه بدونيد تا چه اندازه مي تونم ايفای نقش كنم به اين پست نگاهی بندازيد.اميدوارم چندی ديگه كه بچه ها جمع شدند منم رول های خوبی بزنم.(البته دارم يك داستان كاملا سفيد می نويسم كه تا آخر هفته بعد گمونم ارسال كنم).
حضور در جمع محفلیان به پذیرش قوانین و شرایط محفل ققنوس و همچنین قبول کردن خطر مبارزه، نیازمنده. اونها رو می پذیرید؟
به ريش مرلين سوگند
به نظرم هر جایی نياز به استراتژی خاصی داره. بسته به اينكه در چه موقعيتی باشم اول اولويتم اينه كه با اقدامم بقيه اعضایی محفل رو توی دردسر نندازم! و در عين حال اونا رو تنها نگذارم و در كل مسلما مبارزه می كنم!( بنظرم اين سؤال رو ريزترش كنی بهتر باشه)
با تشكر
خوش اومدید دوست عزیز ! تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/3/14 23:59:50
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
سابقه حضور در محفل. کل زندگیم. انگیزه شما چیست؟ انگیزم؟کمک کنم به پدرم و یه چیزی یا بگیرم و شما افتخار ملاقات مرا داشته باشید. چند ساعت به محف اختصاص میدید ؟ من همیشه تو محفلم.شما به من کار نمیدید. طرف سفیدام تو بمیری. برخورد با مرگ خوارها اول خلع سلاح دوم بستن آن ها سوم اعتراف گرفتن چهارم کشتن(خشونتش زیادیه ؟نه؟) بابا بزرگ عمو دامبلدور:میزارین بیام عمو دامبلدور:با اجازه بزرگترهابببببببببببببلللله.
یکم برای محفل عضو شدن زود و شما هنوز فعالیتی از خودتون تو سایت نشون نداید ! بهتره فعلا روی الف دال فعالیت هاتونو متمرکز کنید !
تایید نشد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/3/14 23:58:35
من سوروس دامبلدور هری پاتر هستم. مرگ بر ولدمورت. مرگ برمرگخواری. درود بر محفل. درود بر ا?
پس یکی بیاد مارو تایید بکنه ، چی شد پس ؟! یکی بیاد. اقا ایگور سفید شده،سفید سفید. وقتی رفتم زندان و ... و اعتراف کردم آدم خوبی شدم. تازه شناسه سفیدم دارم. پست هامم خوبه.تو الف دال، خانه ریدل و قصر مالفوی ها و ... بیام آلبوس ؟بیام جیمز؟
بچه خوبی بشم بیام تو محفل آدم سفیدی شیم
من همیشه تو جادوگرانم و ...
من پست های خانه ریدل هست ولی منم متاسفانه پست سفید زیاد ندارم ولی گودریک منو باهاش آشنا کرده بود . بلدم.تازه یه شناسه ی سفید هم داشتم(برایان دامبلدر=100رول سفید داشته دی:)
بــــله!!
از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست(درست نوشتم)
(امیدوارم قبول کنی توی الف دال،محفل،دفترکاراگاهان و ... نیز سابقه داشتم) باتشکر از شما
با توجه به پست های شما بهتره یکم بیشتر رو پستاتون کار کنید تا بهتر بشن. بابت دیر جواب دادن هم خب یکم سرم شلوغ بود ! امیدوارم تو محفل خوب پیشرفت کنید و اوقات خوشی رو بگذرونید ! تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/3/14 23:57:03
همیاری وکمک در نابود سازیه ولدمورت.:دی
هرچقدر که شما دستور بدین:دی
باید با جادوی سفید آشنا باشید، یک مبارز واقعی در مقابل جادوی سیاه.با یک پست کاملا سفید در هر جا و هر تاپیک این قدرتها رو به ما نشون بدید. حتی همین جا یا در جایگاه سفیدان اصیل با یک پست تکی قابلیتهای خودتون رو نشون بدید. پست سفید!
بله!با کمال میل
تو یه چند خط، به صورت خلاصه و کوتاه؛ برخوردتون رو با مرگخوارا یا اربابشون توصیف کنید
با یه اشاره ی من همشون به درک میروند:دی
تایید شد ! جن آزاده خوش اومدی ! پس وینکی کوشش ؟ نمی بینمش !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلـدور در 1389/2/5 19:26:22