جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

215 کاربر(ها) آنلاین هستند (138 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
208 مهمانان 7 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1398 14:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام مجدد.من عاشق نویسندگیم و حمل بر خودستایی نباشه(که البته هست خخخخخخ ) فک کنم استعدادشم داشته باشم.به همین خاطر فک کنم گروه اسلیترین برام خیلی خوب باشه که هم آزادی بیشتری به اعضا میده و هم نویسندگی جز خصوصیات مهمشه.پس همون اسلیترینو انتخاب میکنم.اولویت دوم هم گریفیندور چون اونم باز نویندگی نقش مهمی توش داره و کار گروهی هم جزشه ولی خب متاسفانه پره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط MUHAMMAD11ali در 1398/2/27 14:59:19
I always tell the TRUTH even when i LIE
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1398 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

MUHAMMAD11ali نوشته:
سلام بر کلاه رنگ و رو رفته اما زیبا گروه بندی.میخواستم گروهمو انتخاب کنم اما قبلش میخوام بگم من عاشق ماجرا جویی و هیجانم که فک کنم فقط تو گروهای اسلیترین و گریفیندور جام باشه،علاوه بر اون علاقه زیادی به جادوی سیاه دارم و همچنین مار ها :nagini: پس اولویت اولم اسلیترینه اگه خدایی نکرده پر بود گریفیندور

درود بر تو فرزندم.

پاسخی که قبلا به شخص دیگه‌ای داده بودم رو برای تو هم تکرار می‌کنم.
درود بر تو فرزندم.

گروه گریفیندور و اسلیترین تفاوت‌های خیلی زیادی دارن که وقتی یه نفر همزمان به این دو علاقه نشون می‌ده ذهن منو فقط به یه سمت می‌بره... "چون تو کتاب فقط این دو گروه پررنگ بودن پس فقط همین دو تا خوبن و منم همینا رو می‌خوام!". البته این تفکریه که اکثریتمون داریم و با همین پیش‌زمینه وارد سایت می‌شیم.
اما باید بدونی که گروهای سایت جادوگران و افتخاراتشون متفاوت از کتابه و هر چهار گروه ویژگی‌های خوب و مخصوص به خودشون رو دارن که برخلاف کتاب، هیچ‌کدوم نسبت به دیگری برتری پیدا نمی‌کنه.

برای همین ازت می‌خوام معرفی هر چهار گروه رو از اینجا بخونی. خیلی کوتاهه، اما اگه به گروهی علاقمند شدی می‌تونی توضیحات تکمیلیشو توی پستای قبلی همون تاپیک پیدا کنی.

بعدش بیا و این‌بار با توجه به انتظاری که از فعالیت خودت توی سایت داری، دو گروهیو انتخاب کن که فکر می‌کنی بیشتر از بقیه امکان داره انتظاراتت رو برآورده کنن. اون موقع گروهت رو مشخص می‌کنم.

ضمنا ظرفیت گریفیندور پر شده.

نقل قول:

MOBINA_FESGHEL نوشته:
آق کلاه! حال و احوال؟

غرض از مزاحمت این بود که کعنهو ملتی که به اینجا مراجعه می کنن گروهبندی شیم.از همین الانم گفته باشم که کوتاه نمیام.ولی خب قبل از این که نام گروه مورد نظرمو بگم لیستی از فضائل و رذائل اخلاقیمو رو می کنم:

.
.
.

لطفا اول جواب پیام شخصی‌ای که براتون ارسال شده رو بدین تا گروهبندیتون انجام بشه.

درود بر تو فرزندم.

با توجه به ویرایشی که انتهای پستت می‌بینم و صحبتی که با مدیران داشتم، نمی‌تونم تا وقتی که پاسخگوشون نشدی گروهبندیتو انجام بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر کلاه رنگ و رو رفته اما زیبا گروه بندی.میخواستم گروهمو انتخاب کنم اما قبلش میخوام بگم من عاشق ماجرا جویی و هیجانم که فک کنم فقط تو گروهای اسلیترین و گریفیندور جام باشه،علاوه بر اون علاقه زیادی به جادوی سیاه دارم و همچنین مار ها :nagini: پس اولویت اولم اسلیترینه اگه خدایی نکرده پر بود گریفیندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط MUHAMMAD11ali در 1398/2/26 21:53:36
I always tell the TRUTH even when i LIE
ارسال شده در: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398 12:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آق کلاه! حال و احوال؟

غرض از مزاحمت این بود که کعنهو ملتی که به اینجا مراجعه می کنن گروهبندی شیم.از همین الانم گفته باشم که کوتاه نمیام.ولی خب قبل از این که نام گروه مورد نظرمو بگم لیستی از فضائل و رذائل اخلاقیمو رو می کنم:

من آدم دقیقیم.بقیه هم اینو بهم می گن.دوستام می گن مهربونی؛ولی من خیلی بش اعتقاد ندارم.باهوشم؛منظورم تیزهوش نیست.هوش درکی خوبی دارم.محیط اطرافمو خیلی خوب درک می کنم.نظرم به آدما خیلی جلب می شه.موجودات جالبیًن.

از علاقه مندیام بخوام یکم بگم؛من عاشق کتاب خوندن بودم و هستم.از همون اولش ارجح ترین سرگرمیم مطالعه بوده.بعدش چیزای دیگه.سبک مورد علاقمم ادبیات کلاسیک جهانه.رمان های ماندگارو هم می خونم.همشون کمِ کمِش مال صد سال پیشن.دوستام می گن من نویسنده ی خیلی خوبی می شم.حالا باید دید که می شم یا نه. امیدوارم که بشم.چون معلم ادبیاتمونم همینو می گه.معلما همیشه یه چی حالیشون می شه.از اینکه حتی یه ساعت بیشتر از اون مقدار خوابی که نیازمه بخوابم متنفرم.چون به نظرم وقتم به هدر رفته.فرد منضبط و قانونمندی هم هستم معمولاٌ.

از روانشناسی هم خوشم میاد و کتاب ها و مطالبی در این مورد رو هم می خونم.یابهتر بگم؛می خوندم.چون دیگه چیزی در این مورد تو اینترنت نمونده که بخوام بخونم.معمولاٌ در عالم هپروت به سر می برم.یکی دیگه از علاقه مندیام مراقبت و کمک کردن به دیگرانه.حس مفید بودن و مفید واقع شدن بهترین حس دنیاست.و این که من عاشق یاد گرفتنم! حالا هر چی که می خواد باشه.شنیدنو دوست دارم.و همچنین دیدن رو.آدم از این دو تا خیلی چیزا دستگیرش می شه.

از بزرگ ترین آرزوهام اولیش اینه که بشر بتونه راه درستو بشناسه و انتخوابش کنه،معنی واقعی زندگیو درک کنه و بفهمه از جون این دنیا چی می خواد.و دومیش هم اینه که من اون کسی باشم که این موضوعو با کتابایی که نوشته به ساکنان زمین می فهمونه.

اینا همه رو گفتم که حالا اولویتامو واست مشخص کنم:

1-ریونکلاو
2-گریفیندور(که ظرفیتش پُره)

ضمناٌ،به هیچ وجه به هافلپاف نمی رم!اسلیتیرینم که اصن حرفشو نزن.گریفیندور خیلی هم بد نیست.ولی به نظرم نمی تونم اونجا شکوفا شم.من از آدمای باهوش و خوش فکر خوشم میاد.و گروهی که جای آدمای باهوش و خوش فکره.اینه که می گم می خوام برم ریونکلاو.

لطفا اول جواب پیام شخصی‌ای که براتون ارسال شده رو بدین تا گروهبندیتون انجام بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط MOBINA_FESGHEL در 1398/2/26 16:25:21
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1398/2/26 19:21:36
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

vito نوشته:
کلاه جان پس لطفا من را توی گروه ریونکلاو یا هافلپاف بذار. بیشتر ریونکلاو

درود بر تو فرزندم.

دوباره هم که چیزی از خودت نگفتی! ولی دیگه نمی‌خوام معطلت کنم و از ایفای نقش دور نگهت دارم. پس به برداشت خودم استناد می‌کنم و بهت می‌گم که بری به... ریونکلاو!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه جان پس لطفا من را توی گروه ریونکلاو یا هافلپاف بذار. بیشتر ریونکلاو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 19:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

vito نوشته:
پسرک یازده ساله، از همهمه سرسرا به وجد آمده بود. پس از خوانده شدن اسمش همه نگاه ها به او بود. آرام از جایش بلند شد و به سمت کلاه گروه بندی حرکت کرد.

پرفسور مک گونگال، کلاه پیر را به آرامی بر سرش گذاشت. لحظه‌ای سکوت حکم فرما شد، پسرک آرام آرام، زیرلب زمزمه میکرد: گریفندور، گریفندور...

درود بر تو فرزندم.

خیلی خوبه که حتی اینجا هم تمرین داستان‌نویسی کردی، چون اصل فعالیت این سایت روی همین موضوع و ایفای نقشه.
با این حال اینجا من نیاز دارم که ویژگی‌های شخصیتی‌ای که می‌خوای توی این سایت داشته باشی رو برام بگی تا بتونم براساس اون گروهی که بیشتر بهت می‌خوره رو انتخاب کنم.

ازت می‌خوام این پست که معرفی کوتاهی از هر چهار گروهه رو مطالعه کنی. از هر گروهی که خوشت اومد می‌تونی توضیحات تکمیلیشو توی پستای قبلی همون تاپیک دنبال کنی. بعدش برگرد و دو گروهی که توجهتو بیش از بقیه جلب کرده بگو. پیشنهاد من بهت گروه ریونکلاوه.

در ضمن ظرفیت گروه گریفیندور پر شده و تا اطلاع ثانوی عضو جدیدی نمی‌پذیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
پسرک یازده ساله، از همهمه سرسرا به وجد آمده بود. پس از خوانده شدن اسمش همه نگاه ها به او بود. آرام از جایش بلند شد و به سمت کلاه گروه بندی حرکت کرد.

پرفسور مک گونگال، کلاه پیر را به آرامی بر سرش گذاشت. لحظه‌ای سکوت حکم فرما شد، پسرک آرام آرام، زیرلب زمزمه میکرد: گریفندور، گریفندور...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 اردیبهشت 1398 23:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Alireza_khazaei نوشته:
کلاه گروه بندی!
مطالعه ای رو که گفتی انجام دادم و در کمال بی علاقگی پیشنهادت رو قبول میکنم که به هافلپاف یا ریونکلاو برم!!!! اما با توجه به معرفی نامه ای که برات فرستادم ازت میخوام یه انتخاب خوب داشته باشی!!!!

درود دوباره بر تو فرزندم.

آه خیلی ممنونم که این فرصتو به خودم و خودت و گروه جدیدت دادی! پس بیا بیش از این معطل نشیم و برو پیش هم‌گروهیات در... ریونکلاو!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 15 اردیبهشت 1398 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه گروه بندی!
مطالعه ای رو که گفتی انجام دادم و در کمال بی علاقگی پیشنهادت رو قبول میکنم که به هافلپاف یا ریونکلاو برم!!!! اما با توجه به معرفی نامه ای که برات فرستادم ازت میخوام یه انتخاب خوب داشته باشی!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.