جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 29 دی 1389 18:20
نمایش جزئیات
آفلاین
امروز قصد دارم اولین مهمان قلم پر بعد از یک سال و خورده ای که نبودم رو معرفی کنم ... فقط لازم میدونم به چند تا مسئله اشاره کنم.

1- دوستانی که توی این مدت آنتونین عزیز یا سایر دوستانی که مشخص شده بودن باهاشون مصاحبه کردن ، در صورت تمایل میتونن پیام شخصی بزنن به من که در اولین فرصت مصاحبه ای به سبک مصاحبه های قبلی خودم باهاشون انجام بدم . این دوستان فقط در صورتی مجددا دعوت میشن که خودشون پیام شخصی بدن و موافقتشون رو اعلام کنن .

2- هر نفر یک بار به قلم پر دعوت میشه ! وقتی من به شخصی پیام شخصی میزنم که موافقتش رو برای حضور در قلم پر اعلام کنه ، اگر موافقت کرد که هیچ ، در صورتی که مخالفت کرد دیگه تحت هیچ عنوانی دعوتی صورت نمیگیره ! اگر دوست دارید در مصاحبه شرکت کنید ، وقتی ازتون دعوت میشه یا قبول کنید و یا اگه نمیتونید بگید که برای مهمون بعدی در نظر گرفته بشید ، در غیر اینصورت همون مسئله ای که بالا عرض کردم .

3- هر شخصی که حضور در قلم پر رو قبول میکنه ، یعنی قبول میکنه به سوالاتی که ازش پرسیده میشه پاسخ کامل و درست بده! در صورتی که فکر میکنید نمیتونید صریح و واضح و دقیق به سوالات پاسخ بدید یا میخواید از پاسخ دادن به سوالی امتناع کنید ، شرکت نکنید !

4- هر انتقاد و پیشنهادی که داشتید میتونید توی همین تاپیک ارسال کنید ، حتی اگر در بین سوالات اعضا هم باشه مشکلی نیست .

5- مهمان برنامه فقط به سوالاتی که توی فایل مصاحبه وجود داره باید پاسخ بده ، سوالاتی که اعضا میپرسن در صورتی که لازم باشه توی فایل مصاحبه قرار میگیره ، در صورتی هم که نباشه نه و مهمان برنامه نباید اونها رو هم در کنار پاسخ هاش قرار بده .

6- تمام پاسخ ها و جواب ها توی یک فایل ورد 2003 باید ارسال بشن ، از فرستادن متن پست در تاپیک اصلی خودداری کنید .

7- لیست مصاحبه هایی که انجام شده و میشه در مرکز اطلاع رسانی قرار داره !

مهمان برنامه بیست و نهم قلم پر تندنویس : ریموس لوپین

اعضا تا روز شنبه مهلت دارن سوالاتشون رو بپرسن ، روز یکشنبه مصاحبه ارسال میشه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 19 دی 1389 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب بسیار مشعوفم که دوباره اینجا پرسی رو میبینم ، این البته علاوه بر حضورش در قلم پر نوید یک خبر خوش دیگه رو هم میده که بایستی بهش تبریک گفت .

اما در مورد قلم پر ...

پرسی اصولاً یه ضرب المثلی هست که میگه ادب از که آموختی و اینا...

خلاصه بهت بگم مصاحبه از آنتونین بیاموز یعنی هر طور میخوای توش آب ببند منتهی مثل آنتونین سیل نبند

خارج از شوخی...

دست بقیه افراد که اینجا بودند درد نکنه .

و اما پیشنهادات:

1. این مدت خیلی شاهد این موارد بودیم که فرادی که بهسایت دعوت میشن مصاحبه های خیلی کوتاه و مختصری داشتند در حقیقت یک گپ عادی که ما رو مجبور میکرد اگر شده با یک نفر هفته ای دوبار مصاحبه کنیم تا نظارتش رو بهتر و بیشتر بدونیم و قشنگتر باهاش اشنا بشیم که فوق العاده بد بود .

باید بگم ترجیح میدم مصاحبه طولانی اما کامل باشه.

2. مرد دیگه ای که خیلی توی چشم میاد صحبتهایی بسیار بسیار از خارج سایت هستش . درسته شاید منم بخوام بدونم مصاحبه شوده قهوه تلخ رو میبینه یا نه یا نظرش در مورد قرمه سبزی یا ماکارونی!!! چیه؟ اما اینجا سایت هری پاتری هستش و اهم مصاحبه باید در مورد این موضوع باشه .

چرا که مصاحبه اخر شاهد بودیم اسکورپیوس اگر اشتباه نکنم توی اخرین سوال مصاحبه نحوه ورودش به سایت و توی سوالهای میانی تازه خودش رو معرفی کرد .

3. اما اخرین موردی که فعلا به ذهنم میرسه وقایع سایت هستش . ما اینجا فقط دو تا گروه محفل و مرگخوارا رو نداری که همه اش درمورد آنها سوال میشه اینجا در روز ( البته نه الان ) هزاران اتفاق میفته و فعالیتهای همه بچه های چندین جانبه داره که دوست داریم نظرشون رو در مورد آنها بدونیم .
مثال میزنم . سوالاتی در مورد وزارت انجمن لندن . ناظران و مدیران . یا همین فـیلترینگ سایت در مصاحبه های اخرین اصلاً موجود نبود .

فعلا همین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 19 دی 1389 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب، ممنون از آنتونین عزیز که توی این مدت اینجا رو خیلی خوب اداره کرد و ممنون از روونای عزیز که با وجود اینکه دوست داشتم اینجا ادامه بده ، ولی خب. با اجازه ی این دوستان ، مسئولیت قلم پرتندنویس رو دوباره خودم میگیرم.

یه چند روزی برای اینکه ببینم چیکار کنم و مهمان بعدی کی باشه و اینا، میخوام اینجا نظرخواهی کنم از شما ... کلا در مورد قلم پر، که توی این مدت چطور بود، دوست دارید چطور باشه ، با چه کسایی مصاحبه بشه و کلا هر نظر و ایده و پیشنهاد و انتقادی که دارید بدید، مثل سابق "به شدت " از همشون استقبال میکنم .

ضمنا اینکه ، به احتمال زیاد با خیلی از عزیزانی که توی این مدت باهاشون مصاحبه شد هم مصاحبه میکنم، به این خاطر که یه مقدار روند مصاحبه های من فرق داشت با مصاحبه های آنتونین عزیز و به نظرم خیلی چیزهای دیگه میشه پرسید ازین عزیزان .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
قبول نیست من نبودم!
من سوالم مونده !

قبول نیست .. هنوز 5 شنبه نشده .. قبول نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلورين فورتيسكو در 1389/10/13 18:37:36

[b][size=medium][
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 15:20
نمایش جزئیات
آفلاین
اول
سوالات مری فریز باود:
1) در مورد اینکه فعالترین مرگخوارا(اگر اشتباه نکنم) شدی چه حسی داری؟

مرگخوارا مثل یه ... چه جوری بگم ... یه خانواده، یه تشکل، یه باند مافیایی! با یه پدرخوانده هستند! هر کدام از اعضای این گروه رنک بگیره یا کار باارزشی بکنه متعلق به همه اعضای گروهه.البته برای من اعضای گروه اصلیم یعنی هافلپاف هم همینطور هستند.

2) مدیریت خوش میگذره؟ من فکر میکنم بعد مدیر شدنت یه مقدار خودتو کنترل میکنی و مثل قدیما ( مثل ناظر بودنت ) رفتار نمیکنی... تو خودت تغییری ایجاد کردی؟ یا چون مثلاً بچه های پایه نیستن سکوت اختیار کردی :D

بد نمیگذره. یه نون پنیر بوقلمونی میرسه. (چکش) هووم ... من اونموقع که ناظر بودم هم خیلی وقتا سعی میکردم جواب بعضی اشخاصو ندم. بعضی وقتا خاموشی بهترین جوابه.

3) نظرت رو راجع به نویسندگی یک رول بگو.

مواد لازم جهت نوشتن یک پست رول پلینگ:
ابتدا باید با توجه به پستهای قبل، یک سوژه اصلی خوب و جوندار که بشه در پست روش مانور داد باضافه ترجیحا یک یا چند سوژه فرعی در نظر داشته باشیم و سپس شروع به نوشتن کنیم. اگر اینکار را بکنیم هنگام نوشتن خود بخود موقعیت ها و دیالوگ های جالب خلق میشن و پست خوبی از آب در میاد.

بعلاوه اینکه ظاهر پست مهمترین فاکتور نوشتن یک پست رول پلینگه. اگه بخوام مثال بزنم: فرضا شما یک شخصی را که در خیابان میبینی نمیری ازش بپرسی تحصیلات شما چیه یا چه کاره ای. ابتدا سر و وضعش را بررسی میکنی که ببینی اصلا ارزش حرف زدن داره که بری طرفش یا نه. پست رول هم همینطوره اگه ظاهر خوبی نداشته باشه نویسنده اصلا رغبت نمیکنه بخونتش که ببینه اصلا خوب نوشته شده یا نه.

مضاف بر اینکه تا جایی که امکان داره پست اگه کوتاه تر باشه بهتره.

سوالات آلبوس دامبلدور:
1) سانسور چیست و سانسوریست کیست؟ به نظرت سانسوری که در بخش اخبار سایت اعمال شده، زیادی نیس؟ بله. همه میدونیم که ...

آلبوس جان من تا دلت بخواد در این مورد تو گفتگو با مدیرا بصورت عام و تو پیام شخصی بصورت خاص برای شما توضیح دادم ولی اگه بخوام بازم بگم: مثلا در مورد همین آلبوم اما واتسون که شما گفتی، مسئولینی که وضعیت سایت را بررسی میکردند به ما گفتند اگه اینکارو بکنید خیالتون راحتتره و بهتره و تاکید داشتند روی این مورد.

2) به عنوان مدیر، چه راه هایی برای افزودن جذابیت بیشتر به سایت توی ذهنت داری؟ اصلا راه هایی داری؟ به نظرت الان از نظر فنی، ظاهری و محتوایی سایت در حد عالی قرار داره؟

خب باید حقیقتو قبول کرد. هری پاتر تموم شده و ما هم زیر و بمشو در این سایت درآوردیم. من بشخصه معتقدم تنها جایی که میتونه همیشه بازم پویا و فعال باقی بمونه ایده ناب رول پلینگ هری پاتریه که جادوگران برای اولین بار در بین سایت های ایرانی مطرحش کرد. بخاطر همین یه مدته به سمت فعالیت در رول پلینگ رفتم. البته اینو مدیون شما هم هستم که با فرستادن خبرای خیلی خوب و به روز کمک کردی.

3) علی نیلی (هری پاتر) سری به سایت نمیزنه. میدونیم که از نظر مالی و فنی ایشون تامین میکنن سایت رو اما به نظرتون وقت اون نیست که بعد از هفت سال، شخصیت هری پاتر یه شخصیت آزاد برای ایفای نقش باشه؟ یعنی یکی از اعضا با شرایطی یا قوانینی، اون رو برداره؟ بله. دلیلی نداره همه شخصیت های کتاب به عنوان شخصیت های کاربردی در ایفای نقش فعال باشن اما میدونیم که حضور شخصیت پرسوژه و اصلی داستان خودش خیلی جذابیت و نو آوری میده به ایفای نقش ! سوژه ها و کنایه هایی که از شخصیت هری پاتر در سایت ساخته شده تا حالا، ترکیبی از شخصیت و رفتار خود آقای نیلی با شخصیت هری پاتر بوده. خدای رول. آتشفشان. زوپس و منوی مدیریت و این حرفا.

بریم سراغ اسناد طبقه بندی شده ( بسبک ویکی لیکس:)
یه بار قبلا زمانی که کریچر مدیر بود، در این مورد تو انجمن مدیرا صحبت شده بود و خود هری پاتر هم راضی شده بود که این شخصیتو آزاد کنه ولی کریچر حرف قشنگی زده بود و استدلال خوبی کرده بود که دقیقا عین حرفش یادم نیست ولی مضمونش این بود که این شخصیت دست خود هری پاتر بمونه که از همه بیشتر برای سایت زحمت کشیده و از نظر کیفی از بقیه بالاتره و همینطور بقول شما سوژه هایی مثل زوپس و آتشفشان و عله و ... ایجاد کرده بهتره تا اینکه آزاد بشه و سر گرفتنش هر چند وقت یه بار دعوا باشه.

عاشق شدن سخت تره یا عشق ورزیدن؟!

هووم خب عاشق شدن آغاز راهه و عشق ورزیدن مکمل راه. عاشق شدن چه آسون، عاشق موندن چه سخته. عاشق شدن آسونه ولی هنر اینه که بتونی در طول زندگی اون عشق اولیه رو حفظ کنی و در اثر مرور زمان از یاد نبری. عشق ورزیدن سختتره چون با یه نگاه میشه عاشق شد.

غیر از مافلدا (لاو خیالیت) عاشق ساحره یا ماگلی شدی؟!

بله. هووم، مافلدا برای ایجاد سوژه بود.

-------
دوم
روونای عزیز من فقط بخاطر شما قبول کردم مصاحبه کنم و با این تفاصیل فک نمیکنم الان دیگه لزومی باین کار باشه. در هر صورت متاسفم. چون میدونم خیلی خوب مینویسید و ایده های خوبی دارید دوست داشتم حداقل یه مصاحبه از شما اینجا داشته باشیم ولی گویا نشد. چون خودتون هم ابراز تمایل کردید فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا پرسی خودش برگرده. من ازتون تشکر میکنم.

------
سوم
در مورد پرسی:
ایشون با من صحبت کرد و قرار شد هفته بعد برگرده و دوباره خودش مصاحبه ها رو انجام بده.

------
آخر
در مورد قلم پر:
ده ماه از زمانی که قلم پر در غیاب پرسی ویزلی دوباره شروع به فعالیت کرد میگذره:
پست ده ماه پیش

برای اطلاع شما و بخصوص پرسی که دوباره میخواد در اینجا مصاحبه انجام بده من به ترتیب لیست اعضای محترمی که در این مدت باهاشون مصاحبه کردم را میذارم:

هری پاتر
مافلدا(چکش)
پرفسور کوییرل
لونا لاوگود
لینی وارنر
ملیندا بوبین
روفوس اسکریم جیور
سالازار اسلایترین
آگوستوس پای (مصاحبه کننده: ویکتور کرام)
اسکورپیوس مالفوی

لیست اعضایی که پرسی ویزلی و بلاتریکس لسترنج از ابتدای فعالیت این تاپیک باهاشون مصاحبه کردن:

مونالیزا
راجر دیویس
اینیگو ایماگو
دالاهوف
بارتی کراوچ
روبیوس هاگرید
پرسی ویزلی
چوچانگ
ایگور کارکاروف
لیلی اوانز
بارون خون آلود
تد ریموس لوپین
پومانا اسپراوت
فلور دلاکور
لرد ولدمورت
آنیتا دامبلدور
بلیز زابینی
هوکی
مورگانا لی فای
ایوان روزیه
بلاتریکس لسترنج
چارلی ویزلی
بادراد ریشو
ریتا اسکیتر
تره ور
گابریل دلاکور
آلبوس دامبلدور
اسکاور
آبرفورث دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/10/13 15:33:33
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
دختره ی (پسره ی) بی تربیت !

دوستان زیاد حرفای مگی رو جدی نگیرین. کلا موجود دوست داشتنیه ایه. . از همون نوجوانی فکش به فحش باز بود تا جایی که یادمه.

بهش عادت می کنید به عنوان یک مانع طبیعی !
مگی جون قبلا بحث طلاق خودمو از جسی مطرح کردم، این دفعه بازم از این ژانگولر بازیا در بیاری میدم جسی بیاد شخصا فحش بده بهت. میدونی که فحش خوردن از طرف آبجی هم خیلی سنگینه. پس...

خود من میخواستم با دالاهوف مصاحبه کنم قبل از شماها اما رابطه ی عاشقانه ی میان من و دالاهوف مثل من و گریندل دچار شکاف شد.

بگذریم...

سوال اول: سانسور چیست و سانسوریست کیست؟
به نظرت سانسوری که در بخش اخبار سایت اعمال شده، زیادی نیس؟ بله. همه میدونیم که سایت رو مسدود کردن و دلایلی مثل آلبوم اما واتسون و یکی دو تا نظر رو مطرح کرده بودن. اما مدیریت سایت کل آلبوم اما واتسون رو حذف کرد. چرا؟ چون مثلا تعداد 10-12 تصویر باز و نیمه باز شاید از اما واتسون در آلبومش بود. به خاطر این تعداد، اون همه عکس و تصویر از اما واتسون پاک شد. خیلی حرفه واقعا. من نمیگم که بهونه بدیم بهشون که مسدود کنن. من میگم منطقی و اصولی عمل کنیم. محافظه کارانه منظورمه. دقیقا اونچه رو که بهش اشاره داشتن.
مثلا بحث های دینی و سیاسی داخل ایران در مورد هری پاتر باید انعکاس داده بشه اما به شکل محافظه کارانه و سر بسته. در جریانی خودت. بارها از طریق خبرها سعی کردم اینکارو کنم اما مانع شدی. حتی معتقدی که کوچک ترین لینک دادن و اشاره (حتی بدون یک کلمه انتقاد و اشاره کردن) باید ممنوع باشه. این سایت، سایت طرفداران ایرانی هری پاتره دیگه. توی ایران از همون اولش فعالیت داشته. در مورد بازتاب های هری پاتر در ایران و مثل اینها. من معتقدم که اشاره و معرفی بحث های هری پاتر در ایران (چه دینی و چه سیاسی و اجتماعی) مشکلی پیش نمیاره مگر اینکه به شکل گسترده و خیلی عمیق درباره اونها بحث بشه و عده ای سو استفاده کنن و اشاره کنن و مثال هایی بیارن از شرایط سیاسی و اجتماعی ایران. اینه که میگم اعمال سانسور زیاد واقعا نیاز نیست و به شکل های سر بسته و گنگ طوری که موردی هم نداشته باشه، میشه به هری پاتر در ایران پرداخت و در موردش بحث کرد. میخواستم نظرتو در این مورد بدونم. نظر شخص تو. نه نظر بقیه مدیرا. تا جایی که یادمه و میدونم تو فقط به من علت مسدود شدن رو ارائه کردی و هیچ استدلال محکمی نداشتی برای سانسور کامل. اینه که یه توضیحی بدی ممنون میشم.

سوال دوم: به عنوان مدیر، چه راه هایی برای افزودن جذابیت بیشتر به سایت توی ذهنت داری؟ اصلا راه هایی داری؟ به نظرت الان از نظر فنی، ظاهری و محتوایی سایت در حد عالی قرار داره؟

سوال سوم: علی نیلی (هری پاتر) سری به سایت نمیزنه. میدونیم که از نظر مالی و فنی ایشون تامین میکنن سایت رو اما به نظرتون وقت اون نیست که بعد از هفت سال، شخصیت هری پاتر یه شخصیت آزاد برای ایفای نقش باشه؟ یعنی یکی از اعضا با شرایطی یا قوانینی، اون رو برداره؟ بله. دلیلی نداره همه شخصیت های کتاب به عنوان شخصیت های کاربردی در ایفای نقش فعال باشن اما میدونیم که حضور شخصیت پرسوژه و اصلی داستان خودش خیلی جذابیت و نو آوری میده به ایفای نقش ! سوژه ها و کنایه هایی که از شخصیت هری پاتر در سایت ساخته شده تا حالا، ترکیبی از شخصیت و رفتار خود آقای نیلی با شخصیت هری پاتر بوده. خدای رول. آتشفشان. زوپس و منوی مدیریت و این حرفا.

سوال چهارم: عاشق شدن سخت تره یا عشق ورزیدن ؟!

سوال پنجم: غیر از مافلدا (لاو خیالیت ) عاشق ساحره یا ماگلی شدی؟!

همین. شب بخیر...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامـبـلدور در 1389/10/13 14:20:37
"Severus...please..."
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
مینروای عزیز:

حرف شما درسته، من چهار پنج ساله تو این سایت دارم فعالیت می کنم اما چرا تا بحال باهام مصاحبه نشده؟ حتما یه دلیلی داره دیگه!!

شاید مهمون تکراری باشه، اما مصاحبه ای که از ایشون شده مال خیلی وقت پیشه، و به دلیل اینکه کاربرای زیادی به سایت اضافه شدن که می خوان از "امروز" مهمان مطلع باشن، نه دیروز، ایشون دعوت شدن.

حالا دو راه برای ما میمونه:

1ول اینکه خودتون قدم رنجه کنید و مهمون ما باشید.

2وم اینکه یکی رو شخصا پیشنهاد کنید که البته شک دارم هیچ کدوم از پیشنهاد ها رو قبول کنید.

مینروای عزیز، با تمام احترامی که براتون قائلم باید بگم که مهمون برنامه عوض نمی شه، "مگر اینکه خودشون استعفا بدن!!"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا مهمون تکراری وقتی این همه ادم هست که مصاحبه نشده ؟!
فقط چون مهممون حبیب خداست !
ولی اخه این مهمون چه جذابیتی داره ؟!
خیلی کلیشه ایه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
روز بخیر

هر چی جلوی خودمو گرفتم پست نزنم، دیدم نمی شه.

اول یه تذکر دوستانه بدم: به شخصه زیاد با فرهنگ اینجا آشنا نیستم، اما اینو میدونم که میگن مهمون حبیب خداس، من از یه نفر دعوت کردم، اونم دعوتمو قبول کرد، حالا که اومده می خواین بیرونش کنین؟ من چیزی نمی گم، اما به نظر خودتون زشت نیست؟!!!

دوم اینکه مهمون این هفته ی تاپیک قلم پر آنتونین دالاهوف میمونه، حالا چه کسی استقبال بکنه، چه نکنه!

سوم اینکه شاید از این به بعد از همون نظری که آنتونین داد استفاده کنیم و نظرسنجی بزاریم، اما مطلقا مهمون این هفته تغییری نمی کنه!

چهارم، امیدوارم به زودی پرسی عزیز بیاد و دوباره تاپیکو به دست بگیره که حداقل همه حُرمتشو داشته باشن!!

نکته:
به دلیل اینکه همه ی بچه ها فرصت داشته باشن که سوالاشونو درج کنن، پرسش تا پنج شنبه ی این هفته تمدید میشه، امیدوارم دوستان بحث های متفرقه رو دوباره راه نندازن و حرمت مهمانمون رو حفظ کنن.

موفق باشید./

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: یکشنبه 12 دی 1389 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من باب پیشنهاد :
پرسی که برگشته چرا دوباره نمیاد اینجا رو در دست بگیره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)