اهممم ... اهمممم ... خب اولین باره میام سوال بپرسم، اگه سوالات مزخرف بود باز به بزرگی خودتون ببخشین ولی فکر جواب ندادن بهشون به ذهنت خطور نکنه!
اولندش اینکه، شخصیت پاپاتونده چقدر با شخصیت خودت مطابقت داره؟
دوندش، پاپاتونده همون جوری که دوست داشتی از آب دراومده شخصیتش؟
سومندش، وقتی انقدر قلمت قویه چرا زیاد اظهار وجود نمیکنی تو ایفا؟ ... زیاد ندیدمت پاپا تو ایفای نقش پاپا! ... بابا؟
چارمندش، شناسه های قبلیت رو در صورت وجود رو کن بیاد!
پنجمندش، نظرت راجع به سایت های دیگه ایفای نقش چیه؟ به نظرت میتونن موفق تر از جادوگران باشن؟
ششمندش، چرا یه گروهی رو تا حالا انتخاب نکردی؟ مرگخوار یا محفل؟ ... یکی از شیرینی ها و جذابیت های سایت همون کشمکش بین این دو گروهه!
هفتمندش، یه قضیه شروع شده بود که منتفی شد. حالا دقیقا نمیدونم از چه قرار بود اگه اشتباه میگم هم عفو کنن بزرگواران. همون قضیه قطب سوم و خصوصی سازی وزارت و اینا! شما که بی گروهی میرفتی تو اون گروه که میگفتن واسه نه سفید، نه سیاه، بلکه برای خاکستری ها باشه؟
هشتمندش، خیلی از اعضای سایت، شخصیت هایی رو انتخاب کردن که توی مجموعه ی هری پاتر زیاد تو چشم نبودن و ازشون صحبت نشده بود. حتی عد ه ای از شخصیت های هری پاتری نیستن، فور مثال خودت! به نظرت کی تونسه خیلی خوب شخصیت پردازی کنه و یه شخصیت قوی و همه چی تموم از آب در بیاره. اگه ایرادایی هم داره توی این کار بگو!
نهمندش، اگه فن فیکشنی، داستانی چیزی نوشتی معرفی کن ما هم بخونیم.
دهمندش، من خودم، به نظر خودم، یکم برام ایفای نقش جادوگران ایرادایی داره، برای مثال خیلی از شخصیت ها مهم کتاب، مثلا هری پاتر، هرمیون، رون ویزلی، بالاتریکس و .. یا اصلا نیستن یا هستن فعالیت خیلی کمی دارن. خب وجودشون تو سایت مهمه.
به نظرت نباید این مدیر به جای اینکه پشت درای بسته منقل ردیف کنه، پاشه بیاد یل های ایفای نقش رو وادار به از خودگذشتگی بکنه که، شناسه ی خودشون رو بیخیال بشن و برن اون یکی ها رو زنده کنن تو ایفا؟
خب دیگه فعلا سوال دیگه ای ندارم. شاید بعدا دوباره اومدم. تا کی بازین تدی؟