جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 شهریور 1393 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
پنیر می دزدی؟خجالت داره والا :|

خب...بریم سر سوالای روبهک:

1-یوآن ابرکومبی کیه؟از کجا اومده؟چجوری اومده؟با چی اومده اصن؟

2-چرا روباه؟چرا خرگوش نه؟چرا هر چیز دیگه ای نه؟

3-شناسه های قبلیت رو همراه با مثال نام ببر.

4-رابطه ت با کتاب و فیلم؟

5-گیمر تشریف داری؟عجیب... خب بگو بینم بهترین بازی هایی که تا حالا کردی چی بوده؟

6-موسیقی گوش میدی؟چه سبکی؟ (کپی رایت بای یوآن روباه )

7- فعالیتت تو سایت های ایفای نقش دیگه چجوریه؟ اصن هستی اونجا؟

8- بهترین نویسنده طنز و جدی ایفا از نظرت کیه؟

9- هشت تا بسه دیگه نه؟

10- اینو زدم رند بشه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 شهریور 1393 14:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام روباه مكار.
سركش "ا" ندارم و ترجيح ميدم اسمت رو ننويسم.
همين اول خواهش ميكنم كه جواب سوالارو pdf بده كه ما هم بخونيم.

اما سوال:

- لطفا سوالايي كه از پاپاتونده پرسيدي جواب بده.

- نظرت درمورد بستني چيه؟

- چرا انقدر روباه رو دوس دارى؟

- بين نوشته هات كدوم رو بيشتر دوس داري؟ و از كدوم بدت مياد؟

درمورد حرفت تو چت باکس که به من مربوط ميشد واميدوارم يادت باشه چى گفتى بايد بگم برات ارزوى موفقيت ميكنم و بهتره همه چى رو به مسئولان بسپاريم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

I'm James.
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 شهریور 1393 05:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب... من بازم با کلی تاخیر برگشتم.. کوئیدیچ بود و مشق بود و کلاس بود و لیگ بود و کرم بود و بهونه بود و هر چی که بود، تدی اینجا نبود!‌

پاپا ممنونم از جوابات... کمک کرد بهتر بشناسیمت... و همونطور که بقیه اشاره کردن.. جالب‌ترین نکته این بود که تو کتابا رو نخوندی و اینجایی و حتی شخصیت اسکورپیوس مالفوی رو داشتی در گذشته.

آفرین داره به نظر من... دووم آوردن تو این سایت بدون خوندن کتابا خیلی ساده نیست. دم خودت و دوستات گرم!

و آما مهمون بعدی .. قبل از شروع مدارس و کلاسا و دانشگاه.. قبل از باز آمد بوی ماه مدرسه! ( پرتاب گوجه‌ی حضار )

این شما و این هم روباه مکار گریفیندور.. یوآن آبرکرومبی.

تا شنبه فرصت دارین سوال بپرسین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 شهریور 1393 11:56
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه خوبی داشتی پاپای بد!

گفتی:

نقل قول:
کتاب های هری پاتر رو نخوندم

چطوری با دیدن 5 تا فیلم ازش پس اینقدر عضو خوب و گولاخی شدی؟جل المرلین!

گفتی:
نقل قول:
مرگخوار بودن یا محفلی بودن باید فراتر از یک اسم باشه!

چطوری آخه؟ اون رقابت خوب و جذابی که در نظرت هست چیه؟چجوری یه مرگخوار یا محفلی واقعی باشیم آخه؟

و باز هم گفتی:

نقل قول:
کتاب زیاد نخوندم!

چطوری بدون خوندن کتاب اینقدر عضو بزرگی هستی؟ذاتیه عایا؟

و باز هم گفتی(ای بابا!چقدر گفتی! )

نقل قول:
هفته ای یک فیلم می بینم.

واقعا؟پس الان استاد فیلم شدی دیه؟آورین آورین!

خب...در آخر بگم که شدیدا به یک روباه یا مارمولک(آفتاب پرست؟هوووم!) برای قلم پر بعدی نیاز است!

امضا: هیچ کاره ی ملت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: چهارشنبه 12 شهریور 1393 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه ی خوبی داشتی پاپاتونده.

هر چند واقعا برام عجیبه چطور دووم آوردی تو این سایت و اعصابت به هم نریخته از حجم اطلاعاتی که ازشون سر در نمیاری! منظورم نخوندن کتاب هاست. قصد هم نئاری بخونی احیانا؟

نقل قول:
19. ویزنگاموت چجور جاییه؟ چقدر از دید تو فعالیتش مفید و مداومه؟ انتقادات رو با گوش باز! شنیداریم.

جای مورد علاقه ی من توی جادوگرانه! فعالیتش عالیه، فقط کاش نقدا رو سریعتر بذارین. نیست من خیلی آدم آن تایمیم!

نقل قول:
- تد ریموس لوپین: یه جادوکار عالی!

فعالیتش عالیه بله.
اما نمیدونم چرا نمی بینیم زحمتی رو که ناظرهاش دارن میکشن براش.
میشه بعد مصاحبه هم سوال پرسید؟

این ماجرای محفلی بودن ِ همه ی منتقدای ویزن رو چجوری می بینی؟

به نظرت سفیدیشون تاثیری داره توی نقد هاشون و محفلی بودن رو القا میکنن به ملت یا نه؟

ویرایش کردم پست رو چون حس کردم سوال توش گم شد اصن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1393/6/12 21:55:32
ارسال شده در: چهارشنبه 12 شهریور 1393 19:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خب فکر کنم بد قول ترین مهمون تاریخ قلم پر بودم ولی حقیقتا بسیار زندگی پیچیده ای داشتم در ده روز اخیر، بسیار بسیار عذرخواهی می کنم! امیدوارم سرتون رو درد نیارم و پاسخ هام برای کسایی که می خونن خیلی خسته کننده نباشه!

از تد ریموس لوپین بابت اینکه منو دعوت کرد تشکر می کنم و در نهایت دیگه پر حرفی نمی کنم و شما رو با قلم پر تندنویس تنها می ذارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 43.18 KB; بازدیدها: 19
zip اندازه فایل: 337.01 KB; بازدیدها: 22
ویرایش شده توسط پاپاتونده در 1393/6/12 20:09:28
ارسال شده در: یکشنبه 2 شهریور 1393 00:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب... من برگشتم!
اول بازم قلم‌پرم دیر شد... عذرخواهم.. بخصوص از پاپا! امیدوارم فرصت داشته به سوالا جواب بده.
دوم اینکه جناب بگمن یه بلاک به صفحه‌ی اول سایت اضافه کرده که لینک مستقیم به قلم‌پره و مهمون هفته‌ رو نوشته.. سپاسگزارم!
سوم اینکه یه تشکر ویژه از جیمز و ویولت که بین همه کارهای خودشون وقت گذاشتن و به من تو مرتب کردن و نوشتن سوالای مصاحبه کمک کردن.. یه دنیا ممنون

خب.. این شما و اینهم سوالات پاپاتونده!

پ.ن. اگه از بین اعضای تازه‌وارد ایفا دوست دارین با کسی بیشتر آشنا بشین، پیشنهاد بدین تا دعوت بشن برای مصاحبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 21.28 KB; بازدیدها: 22
ارسال شده در: پنجشنبه 23 مرداد 1393 12:11
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دوباره برگشتم ؛

1. اگر بتونی یه جا به غیر از ایران زندگی کنی، یعنی متولد بشی کجا رو انتخاب میکنی؟

2. چقدر به قانون جاذبه اعتقاد داری؟ قانون جاذبه یا راز رو منظورمه ها نه اون ابداع مزخرف و دانش آموز پرپر کنِ جناب نیوتن، راز رو میگم.

3. خواستن توانستن هست یا نیست؟

4. آرزو کردی جای کسی یا چیزی باشی؟

5. زندگی چیست؟
1-5. عشق و دلداری [با کسب اجازه از خواننده مشنگ]
2-5. شستن یک بشقاب در لب جوی
3-5. راهی برای رستگاری [دینی و احکام]
سایر چیز ها : اگر اینو انتخاب کردی بگو و توضیح بده دقیقا.

بیشتر از این در این سری حوصبل نمیشه.. تدی اینجارو باز بذار، میخوام سری بعد با یه 20-30 تا سوال درسته بیام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: چهارشنبه 22 مرداد 1393 05:19
نمایش جزئیات
آفلاین
پاپاتونده شجاع!

اکثرا دوست دارن شخصیت های خوشتیپ و گوگولی مگولی بردارن* و عده کمی پیدا میشن که نه از روی اجبار بلکه از روی اختیار، شخصیت هایی با ظاهر زشت انتخاب میکنند، بخصوص سیاهپوست. و این عده در بین کسانی که مثل خودت دست به قلم خوبی دارند کمتر هم میشه. بخاطر همین پسوند شجاع برازنده ته. وقتی اراده میکنی به یه کاکا سیاه، شخصیت بزرگ ببخشی یعنی شجاعی.

یادم نمیاد تو عمرم چند بار پست های ایفای نقش بیشتر از چند خط رو کامل دقیق و به دلخواه خوندم ولی بعیده بیشتر از تعداد انگشتان دو دست بشه. کامل و دقیق منظورم اینه که بعضی وقت ها میخوای یه سوژه ای رو ادامه بده خب مجبوری پست های قبلی رو بخونی ولی یه موقع هست فقط بخاطر خوب بودن یه نوشته ست که اونو کامل و نه از روی اجبار که با دقت و لذت میخونی.

بخوام مثال بزنم مثلا پست های کلاسی که تدریس میکنی رو مجبوری کامل بخونی. بخصوص جادوی سیاه بغرنج( ) رو، حتی باید حدس بزنی منظور هر دانش آموز از هر جمله چی بوده و خب همه پست ها رو کامل میخونم ولی بعضی پست ها رو با دقت و لذت میخونم. همه اینارو گفتم که به اینجا برسم که وقتی در آخرین جلسه جادوی سیاه، پست ویکتوریارو خوندم و کیف کردم رسیدم به پست سیسرون و متعجب شدم و با خودم گفتم خب پست های فراتر از حد کلاس تموم شد، ولی وقتی در آخرین پست ها به پست تو رسیدم یه بار دیگه شارژ شدم. پستت رو کامل و دقیق و با لذت خوندم. اون اراده ای که تو پست توصیف کردی رو ستایش کردم.

کسی که درونش چیزی باشه مشخص میشه و تو هم مشخصه ایفای نقشت خیلی خوبه. اول که این شخصیت رو گرفتی فکر نمیکردم در این حد باشی ولی الان وقتی آواتارتو میبینم یاد یکی از بهترین فیلم هایی میفتم که این اواخر دیدم:

یک سیاه شجاع، که از هیچ چیز و بردگی به حدی بالاتر از پادشاهی و رهبری رسید، به آزادگی رسید! به آزاد بودن. چون فرمانروایی هم همیشه محدودیت هایی داره و در نهایت تو رو بشکل خودش در میاره ولی وقتی آزاد و رها باشی اونوقت زندگیت به شکلی که تو دوست داری در میاد.

* چه جادوگران چه جاهای دیگه هیچ وقت شخصیت خوش تیپی نداشتم جز یه مورد که اونم خودت یادم انداختی وگرنه یادم رفته بود. دلیل اصلی اینکه لگولاس شده بودم خوشتیپ بودنش نبود. این دلیل فرعیش بود. دلیل اصلیش جنگیدنش با دو شمشیر بود. این نوع جنگ برای من خیلی رویایی و دوست داشتنیه بخصوص با اون شمشیرهای ساخت الف ها! شمشیرهای آغازین. هوووووف ارباب حلقه ها... هر چی بگم کم گفتم...

و اما سوال...
_ تو سیاهپوستی. در مورد اوباما چیزی داری بگی؟ سیاهی که زمانی اجازه نداشت روی صندلی های اتوبوس اون کشور بشینه ولی الان اون کشور به حدی رسیده که یکی از اعضای همون قشر اجتماع شده رییس جمهورش. چپولم هست:دی...یعنی این بشر همه فاکتورهای متفاوت بودن رو داره. از سیاهپوستی گرفته تا چپ دستی و حتی اندامش. آمریکایی ها معمولا تو پر و هیکلی هستند ولی اوباما لاغر و استخونیه:دی

_ همونطور که قبلا متوجه شدی من هیچ پیش زمینه ذهنی درستی در موردت ندارم. بقیه هم گفتند. سابقه تو کامل بگو و اینکه کجاها بودی و چه کارا کردی و کیارو زدی:دی

_ قرمز یا آبی؟
_ متاهل یا مجرد؟

فعلا:دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 مرداد 1393 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اهممم ... اهمممم ... خب اولین باره میام سوال بپرسم، اگه سوالات مزخرف بود باز به بزرگی خودتون ببخشین ولی فکر جواب ندادن بهشون به ذهنت خطور نکنه!

اولندش اینکه، شخصیت پاپاتونده چقدر با شخصیت خودت مطابقت داره؟
دوندش، پاپاتونده همون جوری که دوست داشتی از آب دراومده شخصیتش؟

سومندش، وقتی انقدر قلمت قویه چرا زیاد اظهار وجود نمیکنی تو ایفا؟ ... زیاد ندیدمت پاپا تو ایفای نقش پاپا! ... بابا؟

چارمندش، شناسه های قبلیت رو در صورت وجود رو کن بیاد!

پنجمندش، نظرت راجع به سایت های دیگه ایفای نقش چیه؟ به نظرت میتونن موفق تر از جادوگران باشن؟

ششمندش، چرا یه گروهی رو تا حالا انتخاب نکردی؟ مرگخوار یا محفل؟ ... یکی از شیرینی ها و جذابیت های سایت همون کشمکش بین این دو گروهه!

هفتمندش، یه قضیه شروع شده بود که منتفی شد. حالا دقیقا نمیدونم از چه قرار بود اگه اشتباه میگم هم عفو کنن بزرگواران. همون قضیه قطب سوم و خصوصی سازی وزارت و اینا! شما که بی گروهی میرفتی تو اون گروه که میگفتن واسه نه سفید، نه سیاه، بلکه برای خاکستری ها باشه؟

هشتمندش، خیلی از اعضای سایت، شخصیت هایی رو انتخاب کردن که توی مجموعه ی هری پاتر زیاد تو چشم نبودن و ازشون صحبت نشده بود. حتی عد ه ای از شخصیت های هری پاتری نیستن، فور مثال خودت! به نظرت کی تونسه خیلی خوب شخصیت پردازی کنه و یه شخصیت قوی و همه چی تموم از آب در بیاره. اگه ایرادایی هم داره توی این کار بگو!

نهمندش، اگه فن فیکشنی، داستانی چیزی نوشتی معرفی کن ما هم بخونیم.

دهمندش، من خودم، به نظر خودم، یکم برام ایفای نقش جادوگران ایرادایی داره، برای مثال خیلی از شخصیت ها مهم کتاب، مثلا هری پاتر، هرمیون، رون ویزلی، بالاتریکس و .. یا اصلا نیستن یا هستن فعالیت خیلی کمی دارن. خب وجودشون تو سایت مهمه.
به نظرت نباید این مدیر به جای اینکه پشت درای بسته منقل ردیف کنه، پاشه بیاد یل های ایفای نقش رو وادار به از خودگذشتگی بکنه که، شناسه ی خودشون رو بیخیال بشن و برن اون یکی ها رو زنده کنن تو ایفا؟

خب دیگه فعلا سوال دیگه ای ندارم. شاید بعدا دوباره اومدم. تا کی بازین تدی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
....I believe I can fly