حکمیتبه دنبال بالاگرفتن جنگ لفظی بین سران محفل و مرگخواران، آغاز به کار مجدد نیروگاه اتمی سیاهان و احتمال جنگ قریب الوقوع اتمی، جمعی از ریش سفیدان سیاه و سفید گرد هم آمده اند تا بلکه چاره ای بیندیشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سیاه، این گردهمایی با عنوان "مجمع تشخیص مصلحت سایت" انجام شده. دامبلدور از طرف محفل، جیمز سیریوس پاتر را معرفی کرده است و لرد ولدمورت از طرف مرگخواران، بلاتریکس لسترنج را.
قرار است پس از شور و مشورت های فراوان و رایزنیهای فشرده دیپلماتیک نتیجه این نشست به زودی باطلاع عموم برسد و هر دو طرف مکلفند از این تصمیم پیروی کنند و بنابر اعلام روابط عمومی مجمع تشخیص ملحت سایت، اعضای بلند پایه محفل و مرگخواران گفته اند که ما فحش گذاشتیم که هر کی پیروی نکنه! بنابر شایعات ناموثق این فحشها بسیار بد میباشند به طوری که نه از محفل نه از مرگخواران کسی جرات نمیکند زیر قول و قرار ها بزند.
علی ای حال ما دم در مجمع تشخیص بست نشسته ایم تا ببینیم کی گفتگوی بلاتریکس و جمیز پایان میابد و نتیجه را اعلام می کنند.
بله بله، همانطور که میبینید در مجمع باز شد و بلاتریکس به طرف خبرنگاران می آید ولی از جمیز خبری نیست.
خبرنگار رادیو پاتر بان: خانم لسترنج پس جیمز کجاست؟
بلاتریکس:
_من نمیدونم. احتمالا داره با یویوی صورتی جدیدش که کنترل از راه دور هم داره بازی میکنه!

در هر صورت من که مسئول تر و خشک کردن جیمز نیستم. من از طرف مرگخواران بعنوان نماینده انتخاب شده بودم و حالا که جیمز یعنی نماینده محفل نیست من خودم نتیجه نشست را اعلام میکنم.
در اثر ازدحام بیش از حد جمعیت خبرنگاران، انگشت شصت یکی از آنها داخل چشم یکی دیگر از آنها رفت و همراه با داد و فریادهای دردآلود فرد مذکور خاطره صمد آقا نیز زنده شد. پس از این اتفاق بلاتریکس لسترنج نتیجه جلسه را اینگونه اعلام کرد:
_
بنابر تصمیم مشترک مجمع تشخیص مصلحت سایت یعنی من بعنوان نماینده مرگخواران و جیمز سیریوس پاتر بعنوان نماینده محفلیان از این پس هرگونه سخنان تفرقه افکنانه محکوم است. نیاز امروز جادوگران وحدت است. چپ و راست، سیاه و سفید، این حزب و آن حزب نداریم، همه باید متحدانه زیر سایه لرد باشیم!در این لحظه آشوب عجیبی اطراف را در برگرفت و فریادهای اعتراض آمیز محفلیان شنیده شد که اعتقاد دارند بلاتریکس سر آنها را کلاه گذاشته است که او در جواب میگوید: _ مگر ما قول و قرار نگذاشتیم که هر تصمیمی که من و جیمز گرفتیم همه باید تبعیت کنند؟ حالا شما دارید میزنید زیرش؟! بگم چه فحشهایی گذاشتیم برای هر کی بزنه زیرش؟ بگم؟ بگم؟؟
بدنبال این سخنان محفلیان احتمالا بدلیل ترس از آن فحشها کاملا ساکت شدند و هجوم بردند تا جیمز سیریوس را بگیرند و احتمالا پوستش را بکنند.

:root2:
یک روز بعد - بهشت زهرابر سر قبر جیمز سیریوس پاتر آخرین وصایای او نوشته شده است:
_ ای مردم بدانید و آگاه باشید که این بلاتریکس مرا گول زد و باعث شد لکه ننگ خیانت به محفل بر پیشانی من بماند. او که میدانست من خیلی یویو دوست دارم و تا میبینم در خود نمیگنجم، برای من یویوی صورتی متالیک کنترل از راه دوری خرید که گارانتی هم داشت. من تا آن را دیدم از خود بیخود شدم و قبول کردم در ازای دریافت یویو، بلاتریکس خودش نتیجه جلسه را هر چه میخواهد اعلام کند. آه ای خاک مرا در آغوش بگیر