جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (51 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بهترين عضو تازه وارد

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
بهترين عضو تازه وارد
ارسال شده در: پنجشنبه 9 آذر 1385 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نتیجه نهایی نظرسنجی:

1-آلیشیا اسپینت 16 رای
2-استابی بوردمن 10 رای
3-ریموس لوپین 8 رای

بهترین عضو تازه وارد در دو ماه مهر و آبان 1385: آلیشیا اسپینت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
بهترين عضو تازه وارد
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1385 22:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب...

در قسمت بهترین عضو تازه وارد سه کاندید داریم که هر سه در نظرسنجی نهایی شرکت خواهند کرد.

آلیشیا اسپینت 3 رای
استابی بوردمن 2 رای
ریموس لوپین 1 رای

با تشکر از ناظرین و مدیران سایت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
Re: بهترين عضو تازه وارد
ارسال شده در: شنبه 20 آبان 1385 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم در این مدت افراد زیادی عضو سایت شده اند اما بیشترشون یا به طور درستو حسابی فعالیت نکردن و یا رو آوردن به ارزشی نویسی امادر میان اینها هم تعداد قابل قبولی نیز عضو فعال و خوب پیدا شده
از این میان من آلیشا اسپینت رو انتخاب میکنم چون بیشتر باهاش کار میکنم خیلی از فعالیتش خوشم اومده هم رول نویسیش خوبه و فعالیتش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

اوتو بگمن را من ساختم ...
كليك بنما
ارسال شده در: شنبه 20 آبان 1385 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
طی این مدت اعضای تازه وارد زیاد داشتیم اما متاٌسفانه من از بیش ترشون جز پست های ارزشی و کلاً ارزشی بازی چیزی ندیدم !
اما در این بین افرادی هم بودن که تا حدودی هم تازه وارد به حساب میان و هم خیلی خوب تونستن تو سایت جا بیفتن. از این افراد می شه به آلیشیا اسپینت اشاره کرد که هم قدرت رول نویسی بالایی داره و هم فعالیتش تا این جا خوب بوده. هم تو الف دال و هم جاهای دیگه ( البته من از تالارشون خبری ندارم ! )
رای من : آلیشیا اسپینت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
ارسال شده در: پنجشنبه 18 آبان 1385 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من استابی بوردمن

یه عضو آروم که سرش به کاره خودشه البته خیلی کم پستهاش رو خوندم ولی بنظرم لیاقت این رنک رو داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 18 آبان 1385 04:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من یه نکته بگم
تو این چند وقته چندین نفر عضو تازه وارد داریم
ولی با کمال تاسف باید بگم اکثرشون بسیار ارزشی هستن و واقعا هیچ کدومشون استحقاق داشتن رنک رو ندارن
اگر به این افراد رنک داده بشه ممکنه همه فکر کنن میتونن خیلی راحت و به صورت بوقی رنک بگیرن و رنک گرفتن به نظر من ارزش خودشو از دست میده مثلا فکر کنین مادلبر رنک بگیره چقدر بده تازه واردان پستای اونو میبینن و رنک اون رو هم میبینن و این ارزشی بازی رو نهادینه میکنه تو سایت ( نیست الان نهادینه نیست ( عجب نهادینه با حاله ها ) )
به نظر من این دوره این رنک رو نداشته باشیم چون واقعا عضو تازه وارد خوبی نداشتیم
البته این فقط نظر منه همین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 آبان 1385 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین عضو تازه وارد!

خب،نمیشه انتخاب کرد.فردی ممتاز در سطح این رنک در سایت نبوده.چند نفری که به عنوان تازه وارد،وارد سایت شده اند رو نمیشه در سطح هدویگ و سرژ و ... که در زمان ورودشون ترکونده بودن دانست.ولی خب بر حسب زمان بالاخره باید یکی این عنوان را بدست بیاورد.چند نفری هستند که به نظر من خوب بودند.

1-استابی بوردمن
ایشان در بحث هری پاتری که خوب بودند و نمیشه از این طرف اشکالی ازشون گرفت.در رول هم که نمیشه گفت ضعیف هستند.چون بالاخره هر فردی(به جز چند نفر استسناء)باید کم کم رولش را قوی کند.

2-مالدبر
ایشان هم بد نبوده.فقط به عنوان فردی تازه وارد که میشه جز بهترین ها دانستش هست.

3-ریموس لوپین
خب،اولا که من به هدویگ تماما اطمینان دارم و انتخاب نادرست کم میکنه و دلیل دومش فعالیت نسبتا خوبش هست که با حسب سنش عالی بوده است.

از بین این سه نفر من بعد از کلی فکر
استابی بوردمن را انتخاب کردم و فقط به خاطر این هست که زیاد به الف دال و محفل توجه نکردم و بس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 16 آبان 1385 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ... تازه وارد انتخاب کردن توی این دوره کار سختیه ... و همونطور که به چو هم گفتم ، رای اول رو ندادم تا جهت دهی نکنم به رای ها !
توی این تازه واردا ، واقعا یه آدم درست حسابی پیدا نمی شه ... یعنی می شه ، ولی خیلی خیلی خیلی کم ... آرامینتا که پیتر قدیمه پس نمی شه ... آلیشیا اسپینت هم املاین ونس قدیمه ... اونموقع تو گریف فعالیت بدی نداشت ... پس از نظر من تازه وارد محسوب نمی شه .

ولی از بین این جدیدا ، اونی که از نظر من حرف گوش کن ترین ، نقد پذیر ترین ، و تقریبا بهترین بوده ، ریموس لوپینه ... فعالیتش توی محفل و گریف زیر نظر خودمه و کمکش می کنم ... و انصافا حرف گوش کنه و تلاش می کنه .

در ضمن باید بگم فقط و فقط چهارم دبستانه ! ... و این خودش یه امتیازه که می تونه بنویسه توی این سن .

رای من ریموس لوپین ... موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بهترين عضو تازه وارد
ارسال شده در: دوشنبه 15 آبان 1385 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
من به آرمینتا ملی فلوا رای میدم چون پست هاش رو دیدم
و جدیدا فعال تر هم شده دلیل هم پست هاش توی تالار اسلی و تیم پوپیتر
البته چند ماه پیش هم تو سایت بود ولی خوب بعد از 4 یا 5 ماه برگشتن فکر کنم بشه عضو تازه وارد حسابش کرد

ويرايش دامبل: من يه توضيح بدم كه آرامينتا عضو تازه وارد محسوب نميشه چون قبلا با شناسه ي ديگه اي در سايت بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/16 12:00:11
ارسال شده در: دوشنبه 15 آبان 1385 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
گویا پست اول خیلی تاثیر میذاره رو رایهای بعدی...اینو یه بشر gamemaster گفت!

تازه واردا خیلی طول میکشه تا خودشونو جا کنن....واسه همین اکثرا ارزشین!! و بنابراین واسه این مورد خیلی کم کاندید هست!

تنها افرادی که من خوشم اومد از پستاشون(نسبت به بقیه تازه واردها) آرمینتا ملی فلوا و آلیشیا اسپینت بودن!!

آرامینتا خیلی کم پستاشو دیدم، در حد یکی دوتا واسه همین نمیتونم رای بدم بهش!!

ولی آلیشیا خیلی خوب بوده، پستاش قشنگن و اومد خودشو تو محفل و الف دال هم جا کرد! حالا شاید هم مال ماههای قبل باشه! ولی من فعالیتشو این ماه دیدم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]